• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZÓŁKA -no ja 3 dni po swoich 28urodzinach urodziłam Domisia:)

EDYTA- papaśki :)

WIOLA- też tak mam-dokładnie tak samo:)

a gdzie jest Gosiane,Gumisia,,EWULA,SERGII??????????????

paulina- POSZALEJESZ:cool2::cool2::cool2::rolleyes2::tak:

WIOLA- też mi sie nie chce....mam w lodówce krokiety-chyba tylko obiore ziemniaki,otworzę buraczki i już...choć mi sie nawet jeść nie chce a Domi jadł w przedszkolu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maly mi juz wstal... szok...przez kaszel... 38 juz ma.. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale sie biedny meczy
jak sie skonczy przerwa obiadowa dzwonie do pediatry...

do pozniej!

Niniejszym powrocilam! :laugh2: Kolezanka jednak przyjdzie pozniej do pracy, wiec ja stoje znow sama przez caly dzien... :eek: Ale nic to, za to moge klikac! :-)

Glowkuje co tu dzis na obiad przyszykowac... :nerd:

Pszczolka - dobra ta historia z autobusu!!! :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D Booooze, jak mnie taki rasizm wkurza u tych niektorych moherowych beretow!!! :wściekła/y:

Jos - jeju, szkoda tego Twojego maluszka! Zdrowka zycze!

Ja moim chorowitkom wczoraj ugotowałam gulasz :-)

Mama ale miałaś prezencik :-)

Wiola fajne jest to, że Wy już jesteście po starankach a ja jeszcze przed ale u mnie susza, aż dziwne bo dziś 9 dc i nic, a zawsze już było coś.

Mama a kocur i made??? Co z nimi?

Jos dobrze, że z nim pójdziesz do lekarza, niech osłucha czy osłuchowo ma czysto. Wstrętne choróbsko i bakterie i wirusy szaleją. Niech idą przecz. Zdrówka dla Poldusia :-)

Hej Mary mnie też wkurzaja takie berety :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jos - kurcze, ze tez sie musial rozchorowac. ale tez taka pora roku wredna.

pszczolka -wiem, bo mi gin powiedzial za pomoca usg :) dlatego w tym i przyszlym cyklu musze brac progesteron. dziwne to bylo, bo tempka mi skoczyla jakby owu byla ;/

Dziewczyny, nadal zadnych wiesci o Marcepanku? Kurcze, strasznie sie juz o nia martwie!...

Pok - hej, bo chyba sie dzis jeszcze nie witalysmy!

reklama
Pok kurcze, to nie dobrze. Ale może Ci pomoże to lekarstwo. Rzeczywiście, dziwne w takim razie ze tempka skoczyła.

Wiola no nie długo się okaże :-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za teścik :-)

Musze iść do kierowniczki, ZW.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry