• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok : bo to jets maly lobuziak ale jak na chlopczyka to naparwde maly, bardziej taki zartownis psotnik niegrozny :)

wiolka : hej
mama : ucaluj domino

lece po kawe!

edyta oddam na reklamacje . zanim ja rozpatrza to z dwa miesiace mina. przez ten czas ja bez butow a w koncu ja rozpatrza i stwierdza ze zle je uzytkowalam....niestety takie sa polskie realia....
hej jos:-)
nie moge sie doczekac czerwca jak znowu polece do rodzicow do uk i sie obkupie.... oczywiscie sponsor tatus:-)

Mama to jest nas juz trzy co czasami maja dosc przytulasow :-D ktos jeszcze chetny zapisac sie do paczki chcacych zaciazyc przez wiatr ???:-D

Wiola no tak zapomialam ze Ty w Polsce jestes....to rodzicow masz w UK to fajnie bedziesz mogla zawsze do nich przyleciec i zrobic zakupy :-)

Ostatnia edycja:
Jos dzięki za stronkę, zaraz popatrzę :-)

Mama ja się z nieprzyjemnym traktowaniem spotkałam jak stałam w kolejce z pierwszeństwem, wróciłam po cos na sklep a mój mąż stał już w kolejce, ja zaczełam do niego przechodzić a takie dwie baby, :no, w ciąży jest to sie ciśnie", ale głupio im było jak zobaczyły, że mój mąż już tam stoi, a wcale nie pchałam się żeby mnie pierwszą obsłużono. A raz mi było miło, jak pani kasjerka nas zawołała i pow. że kasa est z pierwszeństwem i mam prawo być obsłużona poza kolejnością. Ale ogólnie ludzie są okropni...

Pok ja przed ciążą z Natalką też nie sypiałam nocami, to czytałam albo tv oglądałam. A skąd wiesz że owu nie było?

JOS- dziękuje- Domi ucałowany..słodziak mój :)

EDYTA- no dokładnie..mam dość i sex mi uszami wychodzi i czasem jest tak ,ze jak zobacze ,ze @ przyszła to nie dolina ,ze sie nie udało tylko ,ze ZNOWU będzie TRZEBA działać...wiem ,smutne to ,ale już po roku tak mi sie porobiło...

Mama Tobie po roku, a mi po pół. Smutne, ale czasem już się nie ma siły.

dziewczyny mi sie wydaje ze kazda z nas ma czasem taki okres ze niechce sie przytulanek tylko swietego spokoju.... zycze wam aby ten czas jak najszybciej minol... a na pocieszenie dodam ze u mnie jak skonczyly sie dni plodne ... to odrazu skonczylo sie przytulanie i inne glupoty:-)

PSZCZÓŁKA- sie porobiło co ;/;/
no smutne,ale jak sie "zatraciło" kochanie się na rzecz prokreacji to tak to wygląda...ale damy rade-idzie wiosna(coś dojść nie możę ) a z nią nowe siły i ...cieplejszy wiaterek więc może on da radę ;)))))))))

WIOLA- skończyły sie przytulania i inne głupoty :)))dobre-na pocieszenie -u mnie też :):):):):):)
ostatni raz było 18 lutego-teraz odpoczywam :)))))))))))

reklama
Mama,Pszczolka wam sie nie chce po roku i po pol a ja dopiero drugi miesiac staran i jak sobie pomysle to nie dobrze mi sie robi :-D ale moze to po tym jak o Natka staralismy sie 2 lata :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry