• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- tak,kochana -zauważyłam-pięknie "wydoroślałaś " hahahahaha-to pewnie przez okulary też :))

JUST- ja tak z brzuchem miałam w drugiej ciąży i od 20-tyg brałam Fenoterol-lek na wyciszenie skurczy .

reklama
mama : hehehehhe az mi wesolo
na tym zdjeciu - stwierdzilam- ze po raz pierwszy wygladam powaznie, jak kobietka a nie podlotek :)
i do razu sie przerazilam - 'dostwierdzajac' ze wygladam na przynajmniej 5 lat wiecej !:-D hahaha

MAMA: a czy to wypisuje lekarz? uff myślałam, że, to przez ten stres... :happy:
mama, a czy Ty czytałaś jakieś książki na temat ciąży? Chyba muszę się do edukować, tylko te książki są takie drogie... pff, 50 złotych za książkę, to jak na mój budżet za duży wydatek...

JOS: ale masz mężczyzn :D oczy Twojego synka zahipnotyzują kiedyś nie jedną kobietę :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
boogie : dzieki :)
z polskimi skiazkami ja nie pomoge, ale moze warto poszukac w komisie albo cos w stylu allegro? dobra, polecana a uzywana! bedzie taniej a ten sam tekst w srodku :)
jestem pewna ze ta sama za 50zl znajdziesz taniej od kogos kto juz nie jest i nie planuje byc wiecej w ciazy :)

JUST- tak-ten lek przepisuje gin i ja go bralam od 20t.c. do 37t.c. co 4 godziny dzień czy noc...ale donosiłam synka do terminu.
czytałam ksiązki i gazetki typu mamo to ja,maluszek itd....wtedy nie znałam bb :))))))))))))))

JOS- ślicznie wyglądasz-w sam raz na swój wiek :))

PSZCZÓŁKA- smakowało ??:)

MARY- możesz zrobić jeszcze prolaktynę i tarczycę-tych hormonów jest cała masa...

OK, babeczki! Ja zmykam i juz nie zawracam glowy. Wlece po pracy, bo sporo ludzi dzis w sklepie...

Ostatnia edycja:
Pewnie, że smakowało :-)

Kurcze, chyba jednak pójdę do tego ginka. Też popytam o te badania.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry