• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
roxyewa : witaj ! kicuki za staranka, naoisz nam cos o sobie

Mam 20 lat mieszka w woj.Lubleskim :) jestem w klasie maturalniej,poniewaz mialam problemy z ciaza a potem zostalam juz przez rok z maluchem:)Koncze szkole i wybieram sie na transport-technik-spedytor.Maz rowniez pracuje w transporcie jets kierowca ciezarowki:)Staramy sie od roku tylko tak dziwnie bo meza czesto nie ma:)teraz akurat maz zjedzie na dni plodne to juz zamowilam tetsy owulacyjne,jutro powinny przyjsc wiec sie szykuje:)Wszystkie dokladniejesze info w moim profilu:)

reklama
Siedze przed lapkiem i mnie tak zamulilo i chyba niedllugo sie poloze...normalnie glowa mi leci i oczy sie zamykaja :tak:

A wiec papatki i kolorowych **

Witam się :)

Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialysce jak obiecywalyscie;-) A wiec wrocilam po krotkiej przerwie od komputerowego zycia. U mnie spokoj, prawdopodobnie bedzie córa - Gabrysia. Miala byc Julka ale sostra cioteczna niedawno urodzila Julie. U Patryka tez wszystko dobrze, ostatnio chorował, ale juz sie wyleczył. To forum to juz uzaleznenie :-D przez pierwsze dni 'oduzalezniania' chodzlam zla jak bąk potem jakos szlo z nia na dzien ale czegos mi brakowalo:sorry2: Albo juz tak jest albo jestem jakas nie teges:-D

reklama
PALEMKA- my też Cie lubimy i też kibicujemy :)))))))

ASIONEK- witaj :))
JAK OGRANICZYSZ SPANIE W DZIEŃ TO POŚPISZ W NOCY :)))

hej :)
akurat dzisiaj mialam taki dzien , ze spalam , a wczoraj ani chwili , a w nocy sac nie moglam pomimo tego , ze oczy mi sie kleily wiec to nie od tego raczej ;))

Dzięki dziewczyny, może racja, żeby się wstrzymać jeszcze ze 2 dni...

Asionek a Ty robiłaś test przed terminem @ czy po?

przed :) i wyszlo juz , pozniej robilam jeszcze w dniu@ zeby potwierdzic :)

takze zalezy jaki ma sie poziom hcg w organizmie chyba ....

dziewczyny widze sporo was bedzie testowac
zycze wam cudnych 2 kreseczek !!!!
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :)

dobrej nocki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry