• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLA- cześć i dziekuje ,ale nic z tego -za "normalnie" sie czuje ,zeby sie udało...
PALEMKA- zrób tak jak piszesz...już teraz trzymam &&&&&&&&& za IUI!!

SERGII- noż kurka to nie wiem...tempka super...ale..
a powiedz kiedy miałaś owu???w ktorym d.c.??? bo jak dziś 37 masz to już powinny testy wyjść cholerka!

ale los z nas kpi-ciągle żyjemy nadzieją i ciągle dostajemy po głowie....

JOS- witaj z Poldusiem w tle :)

reklama
Mama nie mierzyłam dokładnie wszystkiego, bo w tym cyklu mieliśmy dać sobie na luz, ale wychodziło by, że w 21dc :sorry2:

A może w 24dc? Boże, jakie to pomieszane... :sad:

I tak, masz rację, Josephine... Może mi się cykl jakoś tak sam z siebie wydłużył, owulka się przesunęła i wogóle... :dry: No to teraz pozostaje czekać... Ale najgorsze jest cholercia to całe myślenie i brak niepewności... :sad:

Sol wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-)

hje kobietki
ale będzie gorący tydzień-same testy:-)

Sol- sto latek, wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i pociechy z dziewczynek-torcik boski!:-)

Serg- jak byłam w UK kupywałam testy w Superdrugu lub w Bootsie i mi wychodziły-może musisz spojrzeć na czułość testu, bo są 10 lub 25, tylko cholerka nie pamiętam ktore czulsze;-), wybacz zakręconej ciężarówce

a dla reszty staraczek- głowa do góry, będzie dobrze, ja mam dziś piękną pogodę i nawet dobry nastrój biorąc pod uwagę że u mnie w firmie w piątek zwolnili 6 osób- w tym 5 po 50 roku życia... eh życie

pozdrawiam i fluidkuje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```````

mama, jos - dziękować :-p

sergi- kciuki zaciskam co by ten test się mylił :tak:

palemciu - tulam i trzymam kciuki żeby się wreszcie wyjaśniło o co chodzi :tak: A ja nadal wierzę że Ci się uda :tak: Gdzieś tam głęboko wiem że będziesz mamą :tak: :-) i to wspaniałą mamą :tak:

Spadam ciacho piec bo moja matka dzisiaj przyłazi :-p

Paulina.pro a pamiętasz może, jak się nazywały?...

Wiecie co, ja chyba nie testuję już, pierniczę.... Jak ma @ nie przyjść to i tak nie przyjdzie... A tak się tylko dołuję ciągle jedną krechą...
Bez sensu... :sad: :sad: :sad:

Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja jak widać zaczynam nowy tydzień bardziej optymstycznie niż poprzedni:-D

A mi przeszła deprecha urodzinowa więc częstujcie się :-D

pict0018.jpg
Piękny torcik, sama go robiłaś to zdolniacha jesteś.
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!
@ oczywiscie przyszła ... jeszcze nigdy mnie nie zawiodła :-(

posrane to wszystko:-(
przytul sie do mnie kochana...

witam sie poniedziałkowo..

SOL- wszystkiego naj ćwiartko...
PALEMKA- .................................................. brak mi słów...jestem z Tobą,płaczę z Tobą i przeklinam @#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&* z Tobą...

SERGII- ależ to zamieszane...tempka daje taką nadzieje,a testy lipa...a jakie testy robisz???? te z allegro czy z apteki??

MUSIA- witaj i gratuluje córki..

ja postanowiłam ,ze jeśli teraz nam sie nie udało(a na 99% sie nie udało) to przestaje sie starac....moze wtedy sie uda...może nie-mam to gdzieś..

Nie rób tak, chociaż mi łatwo powiedzieć jak nie miałam z tym problemu do tej pory... Ale może rzeczywiście za bardzo chcesz i nie wychodzi a jak sobie to olejesz to akurat... Ciężko tu cokolwiek doradzić:-(

reklama
mamita - tulam , ale wiesz póki nie przyszła nadzieja jest, wiem, wiem, ja tez tego nie lubie ... ale taka prawda ... :)
agapa - dzikuju ...
sol- no własnie Ty sama to zrobiłaś ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry