• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc wszystkim!

Nie bylo mnie pare dni ze wzgledu na prace i wypelniony weekend. Nie mam szans na nadrobienie Wasze produkcji, ale sle Wam troszke fluidkow, bo sporo z Was testuje! :-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milego dnia!!!

reklama
A mi przeszła deprecha urodzinowa więc częstujcie się :-D

pict0018.jpg

Hej...

Na teście I krecha, na termometrze 37,26 :szok: @ nie ma i dzisiaj 37dc... Czyli @ spóźnia się już 3 dzień (co najmniej).

Kurcze, no... Nie wiem, co jest grane.... :sad: A w tym durnym kraju nawet bety sobie nie można zrobić prywatnie, a o skierowaniu to zapomnij... :dry: :sad:

witam sie poniedziałkowo..

SOL- wszystkiego naj ćwiartko...
PALEMKA- .................................................. brak mi słów...jestem z Tobą,płaczę z Tobą i przeklinam @#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&* z Tobą...

SERGII- ależ to zamieszane...tempka daje taką nadzieje,a testy lipa...a jakie testy robisz???? te z allegro czy z apteki??

MUSIA- witaj i gratuluje córki..

ja postanowiłam ,ze jeśli teraz nam sie nie udało(a na 99% sie nie udało) to przestaje sie starac....moze wtedy sie uda...może nie-mam to gdzieś..

czesc dziewczyny...
sol sto lat ....
palemko tak mi przykro. tule
serge tule
musia super ze sie pojawilas spowrotem i gratuluje corci
mama caly czas trzymam&&&&&&&&&&&&&&&
ide zrobic sniadanie swojemu maluchowi

sol - wszytskiego najlepszego z Okazji ćwierć wiecza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama - jutro robie ostatnie 3 badania z krwi i pisze zaraz meila do mojej ginekolożki, że chciałbym spróbować jeszcze w tym cyklu inseminacji, zanim poddam się bezsensownej laparoskopii ... Mam nadzieje, że tobie się uda, trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
jestem i ja z kawa i dwulatkiem w tle :)

SOL : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! PIEKNY WIEK!!!!!

palemka : :-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y:

serg: moze okres ci sie cykl wydluzyl ? a moze jestes z tych co im test wychodzi po tygodniu lub kilku tygodniach ? szkoda ze tej bety nie mozesz zrobic... wiec moze trzeba poczekac jeszcze kilka dni
a jak @ nie przyjdzie i kolejne testy beda wykazywac I to moze jednak do ginka... dziwne to.. choc to dopieor kilka dni w sumie, moze sie jeszcze hormony ciazowe nie chca ujawnic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry