• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos ambicja mi się "włączyła" ;-) po 3 poziomie albo po 4 będę się "egzaminować" na oficjalny papier, a później jak dobrze pójdzie to na studia :tak: Dobrze, że w moim mieście jest uniwersytet ;-) hihi

A dzisiaj na nockę znowu, więc pewnie posiedzę do 12-13 i do spania :-p A no i tempka przez następne 3 dni pewnie mocno przekłamana znowu będzie... :dry: :-p

Witam wszystkie dziewczynki.
sol wszystkiego naaaaaajlepszego, tort wyglada pysznie :rofl: poprosze kawalek ;-)

palemko przykro mi :-( Bede trzymac &&&& zeby twoje plany sie udaly

sergi kurcze dziwna sytuacja, moze faktycznie te testy nie wychodza jeszcze, szkoda ze nie masz mozliwosci zrobienia bety ale poki @ nie widac to ja trzymam mocno &&&&& ;-) To widze ze u ciebie jezykowe szalenstwo hih no ladnie gnasz do przodu :-) Gratuluje!

mama ja i tak ci jeszcze kibicuje w tym cyklu :-)

Mnie cos muli dzisiaj wiec leze i sie mule :oo: Nie wiem jak u was ale tu za oknami pieeekne sloneczko, szkoda ze wyjsc nie moge :wściekła/y:

sergee cholercia to ty madara jestes... super.. masz racje doksztalcaj sie... tego czego sie nauczysz nikt ci nie zabierze...a mieszkajac za granioca jezyk to podstawa... a potem bedziesz mogla samo uczyc swojego maluszka angielskiego i bedziesz pewna ze wiesz ze dobrze go uczysz.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry