• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gosiane miałam ochotę dzisiaj, ale dziewczyny mi doradziły poczekać trochę, bo 5 dni przed @ może jeszcze nie wyjść, więc poczekam chyba do piątku.

jos ty normalnie jak detektyw jestes....:-)
dziewczyny ja sie wcale nie dziwie dziewczynom ktore na chwiele uciekaja od bb ... czasem taki odpoczynek jest potrzebny...zeby sie zastanowic i odpoczac od tematow ciazowych... i nabrac nowych sil...

A no faktycznie, widzisz ja to mam skleroze ;-) Na kilku watkach jestem i sie juz myle. Faktycznie 5 dni przed to raczej malo prawdopodobne zeby wyszlo. No to mam nadzieje ze bedzie mily koniec tygodnia! A jak samopoczucie?

mama : gdzie jestes ???????????????? :) wychodz zza krzakow!
JOS- już wychodzę :))

mama : ladnie to tak z sol ponad godzine wisiec na komorczaku a o nas zapomniec???? ;)
heehehhe przede mna sie nic nie ukryje :)
Ty jestes lepsze niż Urząd Skarbowy :)))))))))))))) no tak porozmawiałyśmy sobie "trochę" :))))

RURKA,GOSIANE- witajcie:)

SERGII- czekaj z testem i tak jak piszesz-za tydzień sie okaże..bo jesli jesteś to test juz musi wyjść:)

RURKA- czyli kiedy testujesz??

reklama
gosiane mam dużo śluzu takiego mlecznego, cycuchy bolą, wczoraj jeszcze bóle głowy doszły no i testy owu pokazują 2 krechy.

Mamitka chyba w piątek kochana :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry