• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- u mnie dokładnie to samo-dasz wiarę ,ze jeszcze nie poodkurzałam???

RURKA- to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piątek :))

reklama
mama nie mozliwe... ty i nie poodkurzane w domu?masakra:-)
a ja robie juz obiad , o 14 jade kupic pralke bo nasza sie rozsypala ...:-(

Sol, to ja się nie dowiem szybciej, niż w 13tc że jestem ciężarną... Bo w UK nie masz możliwości zrobić bety samodzielnie, a z przychodni ją robią tylko w przypadku ciąży z problemami, oczywiście nie zapominajmy, że w angielskim systemie "ciąża" zaczyna się od 13 tygodnia właśnie!!! :szok::wściekła/y:

Kobietki moje, ja przekładam termin testu na poniedziałek za tydzień. Jeśli będzie fasola, to już nie ma opcji, żeby się nie pokazała... :no:

Wiolka, Kochana, proszę o zmianę terminu w sygnaturce ;-)
Chcesz sobie prezent na dzień kobiet zrobić?:-D

Maja mi padła i sobie smacznie spi już 45 min:-D:-D:-D, a to sukces w ostatnich dniach.

A taki detektyw to jak widać czasem się nam tu przyda:-D

U nas taka ładna pogoda. Słoneczko ładnie świeci, a ja muszę z Pszczółką w domku kiblować. Bierze jeszcze antybiotyk i troszkę kaszle. O kurcze nie dałam jej syropku na kaszel:angry:

Dziewczyny wy jesteście bardziej zorientowane ode mnie. Jeśli udało mi się zajść w ciążę to jak to wygląda na tydzień przed spodziewaną @, chodzi mi o śluz i jakieś bóle. Z tego co pamiętam to bóle podbrzusza są jak na @, ale śluzu nigdy w życiu nie obserwowałam, a piersi bolały ale nie wiem kiedy zaczynały czy przed @ czy już potem?

rurka to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! :-)

Jej u mnie to odkurzacza mieszkanie dawno nie widzialo, az wstyd :baffled: no ale jak maz sie za to nie wezmie to w krainie kotow bedziemy mieszkac :-) bo ja niepredko bede mogla wstawac i sie wysilac.

mama nie mozliwe... ty i nie poodkurzane w domu?masakra:-)
a ja robie juz obiad , o 14 jade kupic pralke bo nasza sie rozsypala ...:-(
WIOLA- no widzisz-masakra :)))
udanego zakupu pralki życzę:)

co tam gotujesz dobrego??
mama : nie dam ! :)

JOS- a jednak :)) nawet Sol mówiłam ,ze jeszcze nie poodkurzane-szok ,co to sie porobiło:):):):):))

AGAPA- u mnie przy Domisiu piersi mrowiły na 4 dni przed @ i miałam bordowe sutki..śluz to nie pamietam bo nie zwracałam uwagi-ale jedne mają i inne nie..

GOSIANE- Ty lepiej leż i dobrze żyj z kotami :))) mężą zagoń jak wróci z pracy:)

reklama
agapa dawaj tylko ze troche daleko do mnie by mial...
z jednej strony jestem zla bo z kasa krucho a ja musze teraz pralke kupowac ale z drugiej strony jak sobie przypomne jak mi obrabnia podarla, albo nie wirowala i recznie musialam wyrzymac ubrania to... na zlom z nia.
mama u mnie na podloge lepiej nie patrzeb... a na obiad w koncu ta golonka..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry