• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- wyślij kawałek ciacha do Poznania :))

JOS- nie przesadzaj...nie skrzywiłaś ,ale jak masz faktycznie tak DUUUUŻO to może pochowaj część..
a książek moi też mają dużo i to akurat jest dobre:))

jade po Dominika.

reklama
mama ale ja nie moge pochwowac
bo mezowi sie zle zrozumialo rok temu i kupil mebel odkryty! hehe wlasnie wszystko zwalilam na niego :)
a na powaznie : mam regal z kwadratami i maky wszystko widzi nawet to co wysoko i tylko nawoluje zbey mu sciagnac to czy tamto!

Ja idę na odwyk od lapka i coś porobię w domu, bo Maja się obudzi a tu... nic nie zrobione. Zajrzę później kochane, ale już za wami tęsknię

ja wlasnie polozylam synka spac po obiadku wiec odwyk od kompa bede robic jak wstanie :)
pralka chodzi zmlywraka chodzi przez nablizsze 30 min nie mam nic do roboty
znaczy nic bardzo pilnego ;)

Jos- nie panikuj-mój syn też ma "trochę " zabawek, ale i tak zawsze wybiera sobie czym się bawi-co jakis czas sam zmienia asortyment-ale i tak na topie są książki-dduuuża ilość-klocki-zestaw lekarski- i auta
nie przejmuj się, sama wiesz co jest dobre dla twojego dziecka, a z tego co piszesz Polduś to mądry smyk i na pewno go nie ogłupisz, pozdrawiam

A ja muszę się zebrać na zakupy małe i zapłacić rachunek... A za oknem pioruńska pogoda taka, że późną jesienią byla ładniejsza :no:

hej kochane

SOL - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! poprawnych userek, grzecznych i zdrowych córeczek i kochającego męża :) No i zdrowia, zdrowia, zdrowia, bo bez niego ani rusz! ściskam Cie kochana z całych sił!

mama - jak umiesz tak powiedziec sobie "juz sie nie staram" i naprawde sie nie starac, to trzymam za Ciebie kciuki. Ja wiem, ze bym nie umiała, bo już za dobrze znam swoje ciało i nie umiem niektórych symptomów niezauważać. Ja bym na Twoim miejscu zrobila najpierw to FSH.

rurka - a Tobie testy owu wychodza pozytywne (krecha testowa rownie ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej) czy po prostu dwie krechy? Bo o ciąży świadczy wynik pozytywny testu owu a nie same dwie krechy. Trzymam kciukasy!!!!! Wytrzymaj do piątku :) Będzie dobrze!

sergi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

palemka - kurcze blade! :wściekła/y::wściekła/y::-( tulam mocno.

a u mnie byla koszmarna noc. Od soboty wieczorem mnie mdlilo i bylo mi niedobrze i bekalam i mialam troche podwyzszona temperature i generalnie czulam sie oblesnie. Wczoraj caly dzien ledwo zylam. Az w koncu obudzilam sie dzis o 1 w nocy i jak sie poprzytulalam z kibelkiem to az sie z bezsilnosci poplakalam. Najgorsze, ze nic to nie pomoglo i dalej jest mi niedobrze i bekam i jest obleśnie :(
Troche sie ludze, ze to moze progesteron i jak wezme dzis ostatnia tabletke, to sie troche uspokoi w ciagu kilku dni. Fuj.

POK- my "załozylismy " z mężem,ze popróbujemy pół roku...zrobiło sie z tego już 13 miesiecy i poprostu odpuszczam starania-nadal pragnę dziecka kolejnego ,ale głową muru i tak dalej...zrobie to FSH-pewnie,ze tak..ale poprostu juz nie bedziemy sie starać i powiem Ci ,ze jak by bylo ze 2 m-ce bez seksu to bym sie ucieszyła bo mam już dość sexu i calych tych działan z zegarkiem w ręku...

bede tu z Wami bo mi tu miło i Wam kibicuję..

teraz czekam na @ do czwartku pewnie sie zjawi i koniec...
no i czekam na wiosnę ,zeby pójść do ogrodu do moich krzewinek:))

a Tobie wspolczuje samopoczucia...może jak odstawisz lek to przejdzie...

hej kochane jestem, bracik jest do jutra, wiec malo bywam
ktos mi stresci co sie dzieje ?
ja juz meza prawie wykurowalam, ja tez jakby ok
jutro robie kolejny tescik
mam nadzieje ze tamten byl felerny i wszystko w porzadku bo tak sie cieszylismy
jakies nowe fasolki?

reklama
Hej kochane! Coś tam udało mi się doczytać.

PALEMKO KOCHANA...........tak mi przykro....nie wiem co mówić, Ty się kurka musisz tyle naczekać i tyle tych @ przeboleć - ale musi być na końcu nagroda - nie wierzę, że może być inaczej!!!!!!! ŚCISKAM!!!!!!!!!!!!!!!

Serg u Ciebie tempka wciąż rośnie - a ja kiedyś sporo czytałam o tym, że u niektórych testy ciążowe wychodzą naprawdę bardzo bardzo późno. Także dobrze, że przełożyłaś termin testowania, bo faktycznie po co się dołować. Kciuki zaciśnięte!

SOL
s050.gif
przepiękny wiek!!!!!!!!!!!!!!

Coś jeszcze chciałam odpisać i zapomniałam, bo Maciuś mnie rozproszył :) Ale pozdrawiam Was wszystkie!

Pok a u Ciebie objawy jak na fasolę dosłownie! Odpocznij trochę i niech Ci te przykre sensacje przejdą!

Gumisia hej! Najważniejsze, że @ brak! Trzymam kciuki!

Mamuś witaj!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry