hej kochane
SOL - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! poprawnych userek, grzecznych i zdrowych córeczek i kochającego męża

No i zdrowia, zdrowia, zdrowia, bo bez niego ani rusz! ściskam Cie kochana z całych sił!
mama - jak umiesz tak powiedziec sobie "juz sie nie staram" i naprawde sie nie starac, to trzymam za Ciebie kciuki. Ja wiem, ze bym nie umiała, bo już za dobrze znam swoje ciało i nie umiem niektórych symptomów niezauważać. Ja bym na Twoim miejscu zrobila najpierw to FSH.
rurka - a Tobie testy owu wychodza pozytywne (krecha testowa rownie ciemna lub ciemniejsza od kontrolnej) czy po prostu dwie krechy? Bo o ciąży świadczy wynik pozytywny testu owu a nie same dwie krechy. Trzymam kciukasy!!!!! Wytrzymaj do piątku

Będzie dobrze!
sergi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
palemka - kurcze blade!

:-( tulam mocno.
a u mnie byla koszmarna noc. Od soboty wieczorem mnie mdlilo i bylo mi niedobrze i bekalam i mialam troche podwyzszona temperature i generalnie czulam sie oblesnie. Wczoraj caly dzien ledwo zylam. Az w koncu obudzilam sie dzis o 1 w nocy i jak sie poprzytulalam z kibelkiem to az sie z bezsilnosci poplakalam. Najgorsze, ze nic to nie pomoglo i dalej jest mi niedobrze i bekam i jest obleśnie
Troche sie ludze, ze to moze progesteron i jak wezme dzis ostatnia tabletke, to sie troche uspokoi w ciagu kilku dni. Fuj.