Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To choć i u mnie posprżątaj, bo ja na niedzielę to tak po łepku, bo byłam jak flak po tamtym tygodniu.UWAGA!! odkurzam)))))))))))))))
Moje wczoraj cały dzień karmiłamWIOLA-ja dziś żurek z jajkiem i biała kiełbachą)
ide napoić storczyki ..

No to czekamy i my na te wyniki, zawsze się czegoś dowiesz.Hej Kobietki!!
Sol najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń!!!:-)
Byłam rano w laboratorium. Będę miała wyniki poziomu prolaktyny i hormonów tarczycy, wynik na czwartek.
Zawsze to krok do przodu![]()
u mnie dzis ryz i rybka
dziewczyny mam pytanie
czy wasze dzieci maja duzo zabawek?
gadalam dzis z mama ktora po obejrzeniu jakiegos reportazu namawia mnie do zlikwidowania naszego malego sklepu zabawkowego
ponic jednorazowo dziecko nie powinno miec wiecej niz 16 zabawek do dyspozycji
ze to je oglupia i ze wcale nie jest konstruktywne tylko bawi sie minute rzuca bierze inne
a jak ma mniej to dluzej sie bawi i wiecej sobie wyobraza
ja nie ukrywam ze troszke rozpieszczamy synka i ma mase gratow
tylko z eja mu to kupuje siwadomie in z premedytacja bo... on sie bardzo ladnie od dawna ulmie bawic
potrafi sie sam soba zajac i dlugo sie na jednej zbawie skupic
nie psuje zabawek
ciagle czyms sie bawi... rzadko wogole do mni podchodzi zebym cos tam z nim porobila
i nie ukrywam ze mnie to ciesze - bo umie sie sam bawic no i wygodnie tez mi jest
a teraz sie zastanawiam czy te zabawki, mimo ze sie nimi (mniej wiecej wsyztskimi na przemian) bawi go nie oglupiaja....((((((
boze czasem za duzo myslec to nie dobrze... lepiej czasme nie wiedziec, nie sluchac i nie ogladac tv
aha kiedys koleznka w odwiedzinach mnie deliktanie skrytykowala, wlasnie twierdzac ze maly ma bardzo duzo ( czytajk za duzo) zabawek no i teraz sie zastanawiam i siegam po rade![]()
Inna bajka że ze sporej ilości już wyrosła i teraz czekają w skrzyniach na Emilkę
albo w piwnicy co większe
A zabawek ma w pizdu i jeszcze trochę
Notabene będę musiała sporo znowu do skrzyń schować bo teraz królują puzzle i kolorowanki i gry logiczne :-)
Strach przed wciągnięciem zabawek zawsze skutkuje
A tymczasem spadam wypakować pampersy do kosza pod kołyską :-)