• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Kobietki!!

Sol najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń!!!:-)

Byłam rano w laboratorium. Będę miała wyniki poziomu prolaktyny i hormonów tarczycy, wynik na czwartek.

Zawsze to krok do przodu:tak:

mama leze leze tylko do kibelka chodze w zasadzie, najgorsze byly 2 pierwsze dni a dzis juz jako tako leci.

agapa na to nie ma chyba reguly, kazda ma inaczej. Mnie normalnie przed @ kilka dni piersi bolaly a teraz to dopiero w dzien spodziewanej @ cos tam pobolewaly, a sluz mialam mleczny ale nieduzo.

ZIZI- cześć -super-zawsze to bedziesz wiedziała coś więcej :)

poodkurzane,pranie wstawiłam a storczyki "piją " :)

u mnie dzis ryz i rybka

dziewczyny mam pytanie
czy wasze dzieci maja duzo zabawek?
gadalam dzis z mama ktora po obejrzeniu jakiegos reportazu namawia mnie do zlikwidowania naszego malego sklepu zabawkowego
ponic jednorazowo dziecko nie powinno miec wiecej niz 16 zabawek do dyspozycji
ze to je oglupia i ze wcale nie jest konstruktywne tylko bawi sie minute rzuca bierze inne
a jak ma mniej to dluzej sie bawi i wiecej sobie wyobraza
ja nie ukrywam ze troszke rozpieszczamy synka i ma mase gratow
tylko z eja mu to kupuje siwadomie in z premedytacja bo... on sie bardzo ladnie od dawna ulmie bawic
potrafi sie sam soba zajac i dlugo sie na jednej zbawie skupic
nie psuje zabawek
ciagle czyms sie bawi... rzadko wogole do mni podchodzi zebym cos tam z nim porobila
i nie ukrywam ze mnie to ciesze - bo umie sie sam bawic no i wygodnie tez mi jest :zawstydzona/y:
a teraz sie zastanawiam czy te zabawki, mimo ze sie nimi (mniej wiecej wsyztskimi na przemian) bawi go nie oglupiaja.... :(((((((
boze czasem za duzo myslec to nie dobrze... lepiej czasme nie wiedziec, nie sluchac i nie ogladac tv ;)

aha kiedys koleznka w odwiedzinach mnie deliktanie skrytykowala, wlasnie twierdzac ze maly ma bardzo duzo ( czytajk za duzo) zabawek no i teraz sie zastanawiam i siegam po rade:)

JOS- moje maja własnie po parenaście zabawek-reszta pochowana i tak co 2 tyg wyjmuje nowe a stare czyli te co sie bawili chowam i tak co jakis czas:)
moze tez część pochowaj a potem pozamieniasz-dasz Mu te schowane a schowasz te ktorymi sie bawił:))

ja właśnie wypelniam karte zgłoszenia Domisia do przedszkola:)

UWAGA!! odkurzam :))))))))))))))))
To choć i u mnie posprżątaj, bo ja na niedzielę to tak po łepku, bo byłam jak flak po tamtym tygodniu.

WIOLA-ja dziś żurek z jajkiem i biała kiełbachą :))

ide napoić storczyki ..
Moje wczoraj cały dzień karmiłam :-D:-D:-D

Hej Kobietki!!

Sol najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń!!!:-)

Byłam rano w laboratorium. Będę miała wyniki poziomu prolaktyny i hormonów tarczycy, wynik na czwartek.

Zawsze to krok do przodu:tak:
No to czekamy i my na te wyniki, zawsze się czegoś dowiesz.

u mnie dzis ryz i rybka

dziewczyny mam pytanie
czy wasze dzieci maja duzo zabawek?
gadalam dzis z mama ktora po obejrzeniu jakiegos reportazu namawia mnie do zlikwidowania naszego malego sklepu zabawkowego
ponic jednorazowo dziecko nie powinno miec wiecej niz 16 zabawek do dyspozycji
ze to je oglupia i ze wcale nie jest konstruktywne tylko bawi sie minute rzuca bierze inne
a jak ma mniej to dluzej sie bawi i wiecej sobie wyobraza
ja nie ukrywam ze troszke rozpieszczamy synka i ma mase gratow
tylko z eja mu to kupuje siwadomie in z premedytacja bo... on sie bardzo ladnie od dawna ulmie bawic
potrafi sie sam soba zajac i dlugo sie na jednej zbawie skupic
nie psuje zabawek
ciagle czyms sie bawi... rzadko wogole do mni podchodzi zebym cos tam z nim porobila
i nie ukrywam ze mnie to ciesze - bo umie sie sam bawic no i wygodnie tez mi jest :zawstydzona/y:
a teraz sie zastanawiam czy te zabawki, mimo ze sie nimi (mniej wiecej wsyztskimi na przemian) bawi go nie oglupiaja.... :(((((((
boze czasem za duzo myslec to nie dobrze... lepiej czasme nie wiedziec, nie sluchac i nie ogladac tv ;)

aha kiedys koleznka w odwiedzinach mnie deliktanie skrytykowala, wlasnie twierdzac ze maly ma bardzo duzo ( czytajk za duzo) zabawek no i teraz sie zastanawiam i siegam po rade:)

Moja Majka ma ich dużo, ale ja je dzielę i część chowam i potem robię taką wymianę ale i tak jest tego dużo. Wszstkie moje dzieci tyle miały i są normalne. Olej to co inni mówią i rób tak jak uważasz najlepiej dla swojego dziecka.

jos -ja też robię rotację chociaż ostatnio sobie podarowałam i wybiera sobie sama ze skrzyni to czym chce się bawić a reszta w niej zostaje a po skończonej zabawie zabawka znowu do skrzyni :-p Inna bajka że ze sporej ilości już wyrosła i teraz czekają w skrzyniach na Emilkę :-p albo w piwnicy co większe :-p A zabawek ma w pizdu i jeszcze trochę :-p Notabene będę musiała sporo znowu do skrzyń schować bo teraz królują puzzle i kolorowanki i gry logiczne :-)

Ciasto nastawione, pranie powieszone, pranie nastawione, Emi przysypia znowu w kołysce bo się buja a ja właśnie zmotywowałam Karolę do posprzątania pokoju bo będę odkurzać :-p :-D Strach przed wciągnięciem zabawek zawsze skutkuje :-p A tymczasem spadam wypakować pampersy do kosza pod kołyską :-)

reklama
jezzzzzzzuuuu... skrzywilam dziecko.... ://///////////////////////////////////////
ide pochowac czesc
czesc niby juz chowlama ale tak 1-3 i po mieisacu dwoch odkrywam jakis samochod, czy muzyczna
ale reszta jest w zasiegu reki (polki i kosz)
i jest tego duzo.... najgorsze ze nie mam do niego zamykanej szafy i tylko regal (kwadraty otwarte) i wszystko widac co na nich
no i ma na nich b. duzo ksiazek
ale ksiazki to chyba sie do oglupienia nie licza, co? :-D

sol : u nas tez puzzle ale puzzli to ma tak z 5 nba wiek 12+ i zn nic wyrosl
i moize z 4-5 na 2+ lat
ale tym sie bawi i mysle ze to jets ok
chodzi mi bardziej o 2 skrzynie samochodow roznych grajacych milczacych, samoltow, statkow, maskotki, kilka pilek...
skrzyneczka z grajacymi ogliupiaczami
kilka lego, mega blocksy, zwierzaki kauczyukowe i inne
nie no glownie porblem to chyba te auta i oglupiacze...

ups... sorryu za pdoowjny post bylam pewna ze po mnie byla agapa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry