• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GUMISIA- póki co nie ma nowych fasoli :)
fajnie,ze Wy już zdrowi.

LIL- cześć kochana :)Ty już w czwartek na wizyte ,co ??:))
a jak plamienia???

POK- ja nie luzuję ..ja odpuszczam..

reklama
Mamuś jak to się mówi - starania odpuść, ale seksu nie :) No chyba, że potrzebujesz troszkę odpocząć - bo ja szczerze mówiąc teraz też odpoczywam, ale już mąż się chyba stęsknił :)
A u mnie plamień dziś nie ma. Nie odpoczywam niestety, ale teraz idę się położyć, bo Maciuś zasypia to trzeba korzystać :)

LIL- pewnie kładz sie jak Mały zasypia..
ja zaraz wciągnę żurek i za 2 godziny pójdziemy z Domisiem po Zuze spacerkiem bo takie słonko i temp.na + ze aż miło..

PAULINA- nie no na bb bede zaglądać:)) czasem częściej czasem rzadziej,ale bede wlatywać :)

Ostatnia edycja:
lil - no troche fasolkowe, bo takie objawy daje branie progesteronu ;/ szkoda, ze w tym cyklu nic to nie znaczy :(

mamita - jak czujesz, ze Ci to potrzebne to pewnie - walnij to w pierony i juz :)

mama - M już wraca z pracy z ajerkoniakiem do masy do ciasta :-p

jos - wiesz - ja chowam bo zwyczajnie bym tego na półkach nie pomieściła :-p Jakbym miała tyle półek żeby miejsca starczyło to pewnie bym nie chowała :-p Ale pokoik nieadekwatny wielkościowo do ilości zabawek :-p

A ja właśnie robię kotleciki z kurczaka i ziemniaczki bite do tego z mleczkiem i masełkiem :-D A zaraz M wygonię zeby jeszcze sałatkę kupił do obiadu :-D

hmm znikt mi nie chce strescic :(
zorientowalam sie tylko ze mamita odpuszcza starania,
mamitka moze i dobrze, jak tego potrzebujesz, psychika odpocznie, bo to jednak wieczne wyczekiwanie, i jakis stresik tez jest i moze akurat, albo za kilka miesiacy niespodziewanie los sam zadecyduje :) a z seksem sie nie dziwie, ja nie wytrzymalam nawet pol roku takich intensywnych staran :)

sol : ja juz znalazlam miejsce, czekam az maly wtsanie i robimy segregacje ostro :)
zabwkis chowam w pawlaczu w hallu :)

pok : hej... wspolczuje samopoczucia
jestes pewna, ze to nie moze byc fasolka ?

reklama
gumisia - sergi ma piekna temp ale na tescie nic ale @ brak. rurka w piatek testowanie (poki co na testach owu dwie kreski). jos rozpoczela dyskusje o ilosci zabawek. sol ma urodziny :) a ja w nocy wymiotowalam :) no i juz doczytalas, ze mama odpuszcza starania.

w skrocie to tyle chyba. mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam.

jos - no nie mialam owulacji w tym cyklu, wiec jestem pewna, ze to nie to. niestety. bo gdybym fasolkowo sie z porcelana w nocy przytulala, to bym skakala z radosci :) a tak mdli mnie z besilnosci caly czas.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry