• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GUMISIA- kochana ..napisałam Ci ze poki co żadnych fasolek nie mamy :)
poza tym Sol ma dziś 25 urodziny,Sergii testowała ale I krecha a tempka ponad 37 i @ brak..

SOL- no to pyszne ciacho sie zapowiada:))tylko nie upij Emilki:))))

JOS- no widzisz-czyli jest gdzie pochować :))

ja mam jeszcze 18 min bo tyle zostało do konca prania i potem ide rozwiesić.Domi u góry bawi sie narzędziami-dostał od nas w prezencie i teraz udaję ze jest Maniek złota rączka;)) ten z bajki:)

reklama
mama : buziak dla manka :)
a moje tornado spi i korzytsam
pralka skonczyla, zmywarka tez
tylko trzeba zmotywowac tylek do piony i isc rozwisic/powyjlowac

pok : szkoda... :(

Ja już wróciłam z szybkich zakupów, na dworze mokro i zimno, wiatr zacina... Brrr... :dry:

I jajniki pikają jak wariaty ;-)

sergii to prawie pewny temat:)
za roreczka trzymam ogromnie kciukasy i tez czuje ze sie udalo :)
pok a moze jednak ?? lekarze tez sie moga mylic:) z ta owulka, a pisalam juz kiedys nie wiem zy doczyatlas, ze na innym forum znalazlam informacje ze dziewczyna zaszla w ciazeprzy endo 6mm w 21dc wiec widzisz sama:)
a temat zabawek narazie mnie nie dotyczy :)
a gdzie reszta ? wiola, rurka i pozostala ekipa?
no i gdzie nasze swiezynki ? made asionek, kocurek gosiane?
a wiadomo co u marcepanka bo nie wiem czy gdzies nie przeoczylam ?

sol .......... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !":)

serg : myslalam o tobie
a jakbys poszla w uk do gina prywatnie to nie dalby ci skierowania na bete??????????????????????????????????????????????????????????????

niestety BRAK NOWIN OD MARCEPANKA

SERGII- ale masz orzech do zgryzienia z tym Twoim ogranizmem :)))))no to macie pogodę nie halo..

POK- oby leki pomogły i w przyszłym cyklu była owu-&&&&&&&&&

JOS- dzieki :* Maniek ucałowany bo wlaśnie był na dole po miśki haribo:)
a zaczął tak-" kochana mamusiu...poprosze miśki.."

ten to wiem jak mamine serce radować:)))

do Marcepanaka dziś również dzwoniłam i nadal nie odbiera ,nie odpisuję wiec już wiecej nie bede dzwonić i pisać bo robie to od tamtej soboty wiec juz ponad tydzien-ewidentnie nie chce dać znać co u Niej wiec nie bede namolna;/

PAULINA- dzieki -ucałuje:)) a Ty ucałuj dr Burskiego :)))))))))))))

paulina : my te zprzerabialismy lekarza, ale z musu
bo nasz tchorzyk bal sie lakarza i jego kosmicznych przyrzadow :)
wiec go baaaardzo dlugo i cieprliwie oswajalismy

teraz pozostaje kupic kota, psa, muche i kilka innych - tego tez sie boi :)
(oswoilismy mikser i odkurzacz ale wiertarka u sasiadow = trauma, nie ma sposobu! :) )

reklama
kurcze... strasznie mnie marcepanek martwi. mam najczarniejsze mysli. Ale moze byc tez wrecz przeciwnie i tego staram sie trzymac!

gumisia - mi w 21 dc. gin pokazal brak owu i endo 6 mm. Przy cyklach 31 dniowych i progesteronie doustnym pozniejsza owu jest bez szans. Progesteron blokuje owulacje :( pechol byl duzy ale nie na tyle, zeby mial pekac. Z reszta bylo juz po innych objawach dni plodnych. sluzu juz bylo malo, szjka sie zamknela i po sprawie.
ale gdzies jeszcze przeczytalam, ze wiesiolek moze sluzu naprodukowac wiecej ale za to moze hamowac owu a ja go bralam na poczatku tego cyklu w duzych ilosciach - opearol 2 tabletki 3 razy dziennie. Moze to to...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry