paulina.pro
Fanka BB :)
no ja nadal mam problem z mikserem i odkurzaczem-mały musi byc w innym pomieszczeniu
, wierze że kiedys mu się pozmienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@ oczywiscie przyszła ... jeszcze nigdy mnie nie zawiodła :-(
posrane to wszystko:-(
Hej...
Na teście I krecha, na termometrze 37,26@ nie ma i dzisiaj 37dc... Czyli @ spóźnia się już 3 dzień (co najmniej).
Kurcze, no... Nie wiem, co jest grane....A w tym durnym kraju nawet bety sobie nie można zrobić prywatnie, a o skierowaniu to zapomnij...
![]()
![]()
Na najgorsze nawet bóle, złamania, wstrząśnienia, choroby, grypy, kaszle, obfite miesiączki i inne cuda niewidy najlepszym lekarstwem jest PARACETAMOL, i nawet nie śmiej człowieku protestować, bo cię wywalą z przychodni za zakłócanie porządku
Mój tato się bardzo mocno pochorował (grypa) w grudniu, poszedł do lekarki po coś co mu pomoże i powiedział, że paracetamol już brał i mu nie pomógł. I wiecie co dostał na recepcie (!)? IBUPROM!!!
Nosz to kpina jakaś... A jak nie wierzycie, to zajrzyjcie sobie tutaj i przeczytajcie ze 2-3 komentarze, to Wam rozjaśni... ciaza w anglii pomocyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Grupy - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie