• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czuje ze mnie to przerasta, taki zal ze mam wrazenie ze nie wytrzymam
gin kazal mi czekac na @ do poniedzialku, jak nie przyjdzie mam dzownic i umowic sie na wizyte
ale ja chyba oszalalam dziewczyny, mimo testow i bety negatywnych ja czuje ze to fasolka :(

reklama
EWULA- to nawet nie pytam co z pracą.......
współczuję ,ze nie wyszło..tak sie cieszyłaś:-(:-(szlag ,co za dzień....

GUMISIA- wizyta u gina na pewno coś wyjaśni...

gumisia - to może być urojona :sorry: słoneczko - wypłacz się, pogadaj z kimś od serca i rycz ile chcesz :sorry: najgorsze co można robić to tłumić to w sobie. Wiem co czujesz i uwierz mi że nie będzie lepiej póki sama tego nie zapragniesz :sorry: Starania staraniami ale Ty jesteś od nich ważniejsza i twoje zdrowie :tak: i to nie tylko fizyczne ale i psychiczne. A my tu jesteśmy po to żeby posłuchać :tak:, pogadać od rzeczy :-p i podać chusteczkę na otarcie noska :-) Będzie dobrze - tylko musisz w to uwierzyć sama :tak:

a w urojonej boli podbrzusze?? bo to mnie najbardziej zastanawia?? nigdy poza okresem ciazy nie mialam takich boli i to mnie najbardziej meczy....

Wiesz - psychika to siła - jak sobie wmówisz to tak będzie, możesz mieć nawet nudności i wymioty, ja raz się tak załatwiłam - po 2 tyg psychotropów odzyskałam @ i regulację cykli :-p Nie polecam takiego hardcoru :sorry:

SOL- :) cześć babko..

GUMISIA- mnie bolało podbrzusze jak miałam torbiele...miałaś z tym problemy kiedyś??

nie nigdy nie mialam takich problemow, nawet przed @ nigdy nic nie czulam, dlatego tak sie teraz nastawilam, bo takie doleglowisci znalam tylko z czasu ciazy, a jak 1,5 miesiaca temu bylam na wizycie kontrolnej to mogly sie od tego czasu zrobic torbiele?

sol mama - witajcie, ja tylko na chwilke, zaraz mykam do koleżanki ( chciałoby się powiedziec na kawe albo winko-ale niestety żołąd mi na to nie pozwala ) , tak wiec do koleżanki na klachy :):) hehe,
mama- musimy się wspierać, razem będzie nam łatwiej ...
gumisia - ja tez jestem zazdrosna , tylko, ze ja o wszystkie ciąże :-D:-D

Jagodzianki ładnie wyrosły, mam nadzieje, że nie opadną ...
Jak wrócę, to Was poczęstuję :)
całusy palmowe ;-)

gumisia - mogły niestety :-( a to ból mało przyjemny - taki zarzynający :dry: Trzymam kciuki żeby to jednak torbiele nie były :no: już chyba lepsze urojenia :tak: Idź do gina to się uspokoisz :tak:

Krzysia - heloł :-D

To ja wam pokażę jak mi odwaliło (zaznaczam że nienawidzę różowego i nie lubię sukieneczek u dzieci poniżej wieku łażenia samodzielnego!) - kupiłam wczoraj :-D sukienka, body, skarpetki i przytulasek kocykowy

reklama
musze grzecznie czekac nic nie wymysle, obym dostala @ a jak nie to w poniedzialek dzownie do gina i zobaczymy na kiedy mnie umowi, a tymczasem zmykam bo z tego stresu az mi niedobrze, poloze sie wyplacze co mam wyplakac, wieczorem sie przytule do meza i jakos to bedzie, teraz pozostalo mi wierzyc ze jak przyjdzie @ to znowu zaczniemy starania i moze sie uda, trudno teraz bede chciala byc grudnioweczka :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry