Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wakacje i jesień przypadły na drugi trymestr gdzie czułam się nienajgorzej a i brzuch w upały tak bardzo nie ciążył jeszcze
Moja siorka rodziła we wrześniu - końcówkę z piłką lekarską łaziła w upały i klęła na czym świat stoi
Fakt - nie da się szybko na spacery wychodzić bo zimno a zimowa aura sprzyja baby blusowi ale możesz w pełni cieszyć się dzieckiem w domu, nie nachodzą cię wszyscy naraz bo sezon grypowy i nikt nie chce przeziębieniem zarazić malucha
A na wiosnę w maju już wyjdę z lekką spacerówką a nie cięższą gondolą
Ogólnie jestem zadowolona
A najlepiej jest rodzić w kwietniu bo: tydzień werandowania i już można wyłazić na spacery o ile wiosenna aura sprzyja :-) humor na dzień dobry wiosenny a że prawie od razu wychodzicie na spacery to szybciorem zrzuca się wagę 
nawet się nie przywitasz pimpko
Muszę w końcu poczytać coś tam napisała bo zbieram się do tego jak sójka za morze 
Ale chyba jutro pójdę