• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok ja tez wieczorem cos lekkiego wole, choc jak zjem cos z wocow albo warzyw i nic do tego to szybko glodna jestem, wiec nadal poszukuje idealnej dla mojego organizmu kolacji :) hmm to najwidoczniej tak pieknie opisujesz swoje dania:)
ja jutro szwajcary i suroweczka z surowego kalafiora pychotka, choc na ta chwile nie bardzo chce mi sie jesc

reklama
WIOLAAAA- mmm jaka pachnąca :))

JOS- no to super dzień zleciał :) Jak Polduś-wybawiony??

nasze już w łóżkach a ja ide rozwiesić pranie..

Dziewczyny to zeby skwitowac dzisiejszy zly dzien dodam ze maz dzwonil ze w pracy ukradli mu plecak z portfelem, kluczykami i dokumentami od auta, kluczami od mieszkania i bog wie z czym jeszcze $&^%$#%!^#%!#! Tyle powiem :-(

Jak napisala POK : "Ja np. nawet nie bede probowac zrozumiec kobiet, ktore dzieci miec moga ale maja partnerow z beznadziejnym nasieniem... Nie wiem jak bym sie czula. Osobiscie w pewnym sensie (dziwacznym) ciesze sie, ze problem jest ze mna a nie z M."
Zapewne stwierdzicie, ze zle to odebralam, ale to brzmi, jakby wszystkie zaciazone mialy partnerow z beznadziejnym nasieniem. No nie wytrzymam. Czy wszystkie kobiety, ktore moga miec dzieci maja takich partnerow???????????????????????????

reklama
wiola ja robie pierwszy raz jakies paczki wiedenskie takie z dziurkaz ciasta parzonego, no i zobaczymy co to bedzie, faworki jak w styczniu zrobilam z podwojnej porcji ciasta to mi sie przejadly, i na nic innego jakos nie mam weny, a wy co dobrego planujecie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry