• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- rano testowałam o 9.00..jak przeczytałam posta Wioli z objawami(a mam takie same ) to sie skusiłam i ...lipa-jedna ,tłusta ,dająca po oczach krecha....

no to jutro fryzjer a potem wstaw fotke-bedą ochy i achy :)))

WIOLA- wychodz z krzaków :))))))

jak dostane @ albo wroce od lekarza to sobie strzele ogromne piwo z sokiem, bo wiem ze glupia jestem ale nadal mam nadzieje :(
i i porozpieszam sie w tym miesiacu a co, pojde do fryzjera, do kosmetyczki, perfumki mi sie koncza, zamowilam sobie aquoline i maz mi wygrzebal spod ziemi olejek cacharela i juz idzie z anglii wiec czekam grzecznie :) moze jak bede piekniejsza i ladniej pachniec to wiecej zdrowych plemniczkow przyciagne :) oo zaczynam wchodzic na dobry tok myslenia :) nawet juz chwilowo sie nie smutam

cos bb nie dzialalo przez chwile. tez myslalam, ze mi skasowalo.

sol - klaniam sie nisko mowiac "dobry wieczor" i lece robic jakas kolacje. Kto ma ochote na bliny z lososiem, koperkiem i odrobina smietany lub blizny z mozarella, pomidorem i ostrą pastą pomidorową a do tego troche salaty? Mam nadzieje, ze M. bedzie mial ochote, bo na nic innego sily nie mam :D
a z ta bojowniczką to mi pojechalas ;-) tym razem to mi bylo bardzo daleko do bojowniczki! tym razem to byla pok na glodzie pisania z duza iloscia refleksji :D:D:D
a dostalas Ty moj tekst na strone o starankach?

Krzysia - pod warunkiem że sobie włosów nie spalę bo naturalnie jestem szatynka - teraz mam czerwoną farbę położoną a robię sobie czekoladowy podkład i miodowy blond pasemka :-p Nie wiem nawet jak z tym będę wyglądać ale spoko - pasemka zawsze można zakryć farbą :-p

pok jak ty gotujesz..... kurcze przy tobie to sie chowam :( hmm jakos apetyt mi odebralo pije wode moze pozniej cos przekasze,
a co moje drogie za wyroby na tlusty czwartek planujecie, kobitki za granicami tez cos planujecie ?

hej wszystkim
widze ze smutki zawitaly na watek :((((((((((((((((((((((
a ja tam wiem ze smutne chwile szybko mina i kazda stanie na nogi i co wiecej
kazdej sie uda :)
NIE MA INNEJ MOZLIWOSCIE
NIE MOWILAM WAM ALE JESTEM WROZKA I WIDZIALAM TO W KARTACH :)))))))))))

popieram apel mamy - wiola wylaz z krzakow :)

gumisia - no co Ty z tym gotowaniem? bliny kupuje gotowe w sklepie i tylko klade na nie co akurat mam w lodowce i do pieca na chwile :) zadna sztuka. Ja to w kuchni najczesciej ide na latwizne uzywajac ulubionych smakow... no i staram sie na wieczor jak najbardziej lekko dawac jesc. Czasem pewnie, ze zrobie jakis tlusty makaron, bo w konc czasem cos na cieplo tez trzeba :) aczkolwiek oboje sie lepiej czujemy wieczorem i nastepnego dnia jak wieczorem zjemy troche zielska i do tego malutkie co nieco :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry