Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiolka, pok - wybaczcie, ze tak sie naprzykszam z tym laparo, ale ja mam silne bóle jelit i problemy w tamtych okolicach,więc laparo jest dla mniepewnym ryzykiem, ale ból uprzykża mi już życie do tego stopnia, że przed chwilą napisałam meila do mojej Pani doktor, żeby mi podała wolne terminy, bo chyba chcę pójśc na operacje ...
Witajcie dziewczyny. U mnie skonczył się chyba czas spania do 11tej bo znowu obudziłam sie koło 8mejKurcze dzien mi się wydłuzył. Nie wiem co ze sobą zrobię. Wysprzatane mam. obiad to 40 minut roboty a chłopaki wracaja 17-18.Nie znam tu nikogo bo dopiero niedawno wprowadzilismy się a jak się nie pracuje, jest zima i nie ma się dziecka w ogólnej piaskownicy to jak mam kogos poznać. Na ulicy zaczepić? I co spytać Czy chciałaby się pani ze mna zakoleżankowac. Łech.
hej babeczki moje
czy ktos moze mnie oswiecic kto jest listopadowka???
doczyatalam ze sa juz lsitopadowki i nie kumam!
ostatni raz na watku byly doly, ze wlasnie nikomu sie nie udaje w tym miesiacu a tu czytam o listopadowkach!!!
plis napiszcie szybko!![]()

duszku - nie podadwaj się ...wiem,że to czekanie jest straszne ... ale jestem pewna,że wkoncu zostanie wynagrodzone ... przecież musi byc w tym jakis sens ...