mama05
prrrryy szaaaalona :))
Renna -a co u nmie?? no widzisz kurka-szarpie sie jeszcze z tematem...w listopadzie zaszłam ,ale 14 grudnia...
teraz w marcu nie bylo starań bo byl odpoczynek i co ?????????? w 18 d.c. dostałam @-szlag by to..dziś mam 2 d.c. i wlasnie maluje oko bo zaraz ruszam do Poznania-zaplacic ubezpieczenie auta i oczywiście wizyta w Superfarmie po testy owu...
teraz w marcu nie bylo starań bo byl odpoczynek i co ?????????? w 18 d.c. dostałam @-szlag by to..dziś mam 2 d.c. i wlasnie maluje oko bo zaraz ruszam do Poznania-zaplacic ubezpieczenie auta i oczywiście wizyta w Superfarmie po testy owu...

... Po czym nagle trach
Dowiaduję się, że nie mamy żadnych szans na naturalne poczęcie dziecka, oboje z mężem jesteśmy bez pracy, ja 4 tygodnie na antybiotykach i żaden z lekarzy nie wie co mi jest, jedyny samochód jaki mamy psuje się i mój M z naszej wiochy tyra autobusami lub pieszo na spotkania w sprawie pracy. Pies nam zaczyna chorować i generalnie wszystko, dosłownie wszystko wali się nam na głowę. M totalnie już zrezygnowany i gada takie pierdoły jak - co ze mnie za facet? Jestem do d... i takie inne pierdoły
A ja staram się to wszystko udźwignąć...
M dostał taką pracę, o jakiej mu się nie śniło i już śmiga nową służbową KIA Sportage
Nawet nie chcieli okresu próbnego, od razu podpisał umowę na kilka lat. Ja w końcu wyleczona, dostałam nowe zlecenia projektowe i tak na własne oczy dostrzegam jak ta nasza sinusoida pnie się do góry (tylko mój jeep ciągle w naprawie