reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć!

a co jest z odchodzeniem? dwa dni mnie nie było i jakaś masakra tu się dzieje :-(
mój mężuś wrócił w nocy z pt/sob i dziś w nocy o 1 pojechał spowrotem do pracy. tylko że teraz na 2 tygodnie a nie na trzy dni... jak ja to przeżyje... :-( będzie pewno kiepsko i będę wam marudzić...
jutro jadę do Wro, mam to usg ;-)

Kocurek ja też porposze kawkę :-) a co tam domek znaleźliście? bo jeszcze nie czytałam co sie działo w weckend.

Ostatnia edycja:
KOCUREK- no to smacznej kawki:) ja piję kawe z miodem:)

MŁODAM- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg ..
przeżyjesz -nie masz wyjścia :)
a czesto bedzie tak wyjeżdzał??

Dzień dobry Paniom :-)

Kocurku załapię się na kawusie??? Co za pogoda, przez te ciągłe zmiany nie mogę spać.... :dry: wczoraj piękne słonko,a dziś jakaś szarówa... GRATULUJĘ DOMKU :tak::tak::tak:

Mlodam wieści w tym tygodniu dzień za dniem :tak: trzymam kciuki &&&&, ja w środę idę na usg

Ostatnia edycja:
Cześć młodam :)
Dzieje się dzieje... Zamiast fasolek przybywać to nam potencjalne mamusie uciekają:(

Cześć Bogusiu:)
Ja Ci zrobię kawkę,mam ekspress Tchibo na biurku:) Może Latte?:)
Mam już listę na Ikee,po 12 ruszam na podbój z dzieciakami:)))

mlodam :-):-) no to będziesz utrzymywac ten wątek przy życiu !!!

dziękuję mamuś .... boogie z bitą śmietanką???? Witaj kochana, czy ja juz mówiłam, że widziałam Twoje piękne zdjęcia?? :-):tak:

Karola :tak: kawusię ważne, żeby kofeina była ;-)

Kocurrrku z bitą śmietanką, to już raj :tak::tak::tak: dziękuję, ja taki rosomak, a Wy tak mi słodzicie co do tych fotek :zawstydzona/y: ot! Bogumił jedyny w swoim rodzaju :-D:-D:-D

MAMA dwa tygodnie go nie będzie, później powrót w pt/sobotę i do następnej niedzieli (około 7-8 dni będzie w zależnosci jak zjadą) czyli w skrócie 2 poza tydzień w domu. mam nadzieję, że się na jakiś czas przyzwyczaję, jakoś pieniądze trzeba zarabiać, a nie ukrywam że to kusząca propozycja. zobaczymy jak w praniu. stwierdziliśmy, ze jak nie będziemy dawać rady to poszukamy innej pracy. aa wykop pod fundamenty już jest ;-) za 2 tyg jak wróci będą robić i mają nadzieję beton wylać ;-)
Oliwka wielka szkoda, wiem, ze niektóre mogą już tracić siły, bo walczą, walczą i nie idzie. ale nie można sie poddawać. My w tamtym roku też mieliśmy ciężko, ale przetrwaliśmy i oto teraz efekt, chociaż powiem, ze nadal mam koszmary w nocy, ze coś tam się dzieje. Ja na maxa uraduję się jak dzidzię w ramionach będę trzymać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry