reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja narazie jestem spokojna mimo,że chciałabym mieć dzidzię już teraz:)))
My też za ''chwilę'' zaczynamy wylewać fundamenty,tyle,że my rozbudowa albo dobudowa a nie świeżynka:)

reklama
MŁODAM- no to oby wszystko dobrze poszło:)

JUST- cześć 2w1 :)))

ja zmykam malowac oko i jade po zakupy spozywczo-chemiczne..wiadomo jak to po weekendzie w lodówce:)wracając odbiore Domisia wiec bede po 12.00.

matko jak u nie ciemno i paaadaaa-szlag (*^%$#$%^&*(*&^%$#!!!!!!

Witajcie dziewczyny. U mnie samopoczucie chyba związane z pogodą bo wczoraj dobrze się czuję a dziś znów mnie mdli jak chocho i znow haftam. Zeszłam bułki do piekarni i nie miałam siły już wejść po schodach do domku. Taki zawrót, ze myślałam, ze zemdleję. Czarno przed oczami i kołowroty. pewnie znów za niskie ciśnienie.Jakby nie sąsiadka to bym pewnie do tamtej pory tam siedziała:zawstydzona/y:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

just : szalencze ty :))))))))))))))))))) faktycznie fajne mas zte loki, dalabys troche :)

wiolka : powodzenia, mala wkoncu sie zlamie :) no i ciesze sie ze corka siostry ok, jestem pewna, ze bedzie dobrze !!!! :)

kocurek : gratulacje domku! piekne tereny, a to bedzie miala gdzie fasolinka biegac i jezdzic na rowerku :) i kwiaty mamie deptac hihihihihi :)

mama : &&&&& za ciagnacy brzuch :)

oliwka :a wy rozbudowujecie dom cyz mieszkanie? bo kiedys pisalas ze bedziecie rozbudowywac to gdzie teraz mieszkacie i sie pogubilam bo nie kumam jak mozna rozbudowac mieszakanie :)

Karola muszę zrobić aktualne foto :)

Wisienko to musi być wina tych zmiennych pogód, bo ja też ostatnio ledwo żyłam, a dzisiaj znów szaro, więc ja tego nie ogarniam, wczoraj słońce i wiosna w pełni, a dziś??? Się pytam gdzie ta pogoda zwiała???:dry:

JOS :-D oddam loki w dobre ręce :-D:-D:-D

Josephine ciężka sprawa.
Mamy ponad hektar ziemii,jest budynek duży,który wynajmujemy firmie a sami mamy część mieszkalną dobudowaną u góry około 50m i chcemy dobudować taki sam moduł (no może ciut większy około 60m),na dole będzie klatka schodowa a u góry mieszkanie (dom):)
Nie umiem tego wytłumaczyć:))))))))

Wisienka siły życzę, u mnie też pogoda do d.... a muszę się wybrac do apteki bo mi się zastrzyki kończą :-( a tak mi się nie chce. i jak tam były wczoraj spacerki?

reklama
jos baaardzo dziękuję .... nawet mi się nie śniło TAK mieszkać .... ja ze skromnego domu i w ogóle skromna dziewczyna i nie mam aż takich wymagań od życia. Alle nie będę się przecież opierać skoro G. uważa, że udźwignie to finansowo :-p:sorry2: .....

boogie :-):-):-):-) szalona!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry