reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos kochana jak samopoczucie))))
just no ja tez myslę, ze hormonki i czytałam, ze masz m. Cieszę się bardzo)))
kocurku no to ja teraz biore kosz piknikowy i na grila walę, jest chatka, jest impreza. Gratki
Oliwka no na budowie nieszczególnie mieszkac to czeka was trudny czas.

reklama
dzien dobry:) jakies nowinki ??
mamita jestes? wiesz co sie u mnie dziwnego dzialo wczoraj wieczorem mialam rozciagliwy przezroczysty sluz wieczorem, i pierwszy raz poczulam szyjke macicy inaczej niz zawsze, byla na wyciagnie palca spokojnie twarda i z takim guziczkiem wiec zamknieta, dzis 28 dc tempka skoczyla o 1,5 stropnia w gore wiec moze jeszcze malpa nie przylezie, wieczorem z rozcienczonego robilam owulacyjny bo zglupialam przez ten sluz i wyszedl negatywny, powtorze w srode rano, sama nie wiem co o tym wszystkim myslec...

wisienka no Ty i mama i mlodamjesteście pierwsze w kolejce - sezon otwieram po porodzie w październiku :)))))))))))))))) Może jeszcze deszcz pozwoli jakiegoś grilla zorganizować :))))))))))))))))))))))))))) Domek stanie w pełni w lipcu, a do końca września chcemy go zrobić....

gumiś z rozcieńczoneeeego????? witaj :-)

Gumisia cześć:) u mnie też cyrki,zaczął się śluz i skończył dnia następnego,jajniki pobolewają,owulki jakby nie ma:(((

Kocurek no dzieki kochana, będę w październiku.
mlodam gdybym tylko nie wymiotowała. W czwartek ide do gina i zapytam go czy nie da rady z tym nic zrobić bo mnie az brzuch dziś boli od tego szarpania:-(
gumisia często ciągnący sluz wraca dziewczyną po kilku dniach od owu jak jest fasolka. Ale znów ta szyjka dziwna, powinna być wysoko... Chyba, ze masz długie palce. Trzymam &&&&&&&&&&&&7777

Rureczko:) a ja mam niedosyt w tym cyklu:)
Wisieńko ja dostawałam taki syrop i tabletki na torsje i mdłości ale u nas w PL tego nie ma...beznadzieja...

Hej Dziewczyny, co u Was? nie jestem w stanie nadrobić :-( Byłam dziś u ginka i dał skierowanie na hsg. Rurka byłaś już na tym?

reklama
niom wlasnie cos dziwnego, niom nic czekam grzecznie czas na @ jest do 20 kwietnia czyli 43 dniowy cykl:) bo taki mialam najdluzszy zobaczymy... a szyjka nie wiem czy to sie mowi nisko ale dosiegalam ja palcem spokojnie a palce mam srednie:) no nic nie ma tu juz co analizowac ale wczoraj taka dawka adrenaliny na noc ze szok :)
oliwka to widze ze u ciebie takie same jaja jak u mnie....
hmm wiecie co piekna pogoda, nie chce mi sie w domu siedziec ale magisterke powinnam pisac.... musze cos wymyslec:P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry