reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Heh...młodam, to zostanę i się kawy w spokoju napiję :)))) Jak się miewasz mamusiu? Kiedy masz te USG?
Ja byłam w piątek u dottore, zważył, zmierzył, okrzyczał, że majtki za ciasne :))))) ale ogólnie wizyta miła i przyjemna.

A co u Was dziewczynki? Tyle zapisałyście stron, że się najnormalniej w świecie poddałam ;)

ja kawusię kończę więc smacznego i Tobie :-)
czuję się dobrze, czasem coś doskwiera, jakaś zgaga, coś zaboli itp. ale nie narzekam. USG mam jutro więc proszę trzymać kciuki. Może też dowiem się kto tam sobie u mnie mieszka, tak na 100% :-) a jak Twoja dzidzia?

młodam - o której masz to USG ? Kciuki oczywiście będę zaciskać, żeby wszystko w porządku było, i maleństwo ujawniło międzynóżki :-p Moja dzidzia na razie grzeczna, tylko hormony mi spokoju nie dają...mam nadzieję, że nie będę musiała tak cierpieć jak nasza Wisienka i wkrótce wszelkie dolegliwości ustąpią :)))

A gdzie dziewczęta wywiało ????

made na 15:00 i niestety idę bez mojego męża :-( ale cóż. życie nie zawsze takie jak chcemy.
no a hornonki to wiecznie szaleja, u mnie humorem sie objawiają... :dry: a ja się przemieszczam po domku ;-) i powoli będę się zbierać bo do koleżanki się wybieram a potem do ogólnego, bo kaszel cały czas mam.

Hej Mama ja też teraz kawusie popijam. Powiem Ci, że poczytałam troche o tym hsg i kurcze, boję się, bo może też posklejać jajowody :-( Cholerka, ale dlaczego najpierw nie kazał mi gin zrobic badań hormonów???

Witaj Made :-) Witaj Mlodam :-)

Widzę, że pare dziewczyn uciekło z forum. ja też czasem się tu dziwnie czuję, niewiele nas staraczek :-(

Hej Laski:-)
Staraczką jestem i ja:tak:
U nas dzisiaj słonko, ale jest chłodno. A wczoraj kwiatek mi "plunął" w oko. Wczoraj mnie piekło a dziś mam zapuchnięte. Wyczytałam że może drażnić śluzówki, więc mam podrażnione:wściekła/y:

reklama
witam sie i ja :)
u nas fajna pogoda , ja jak zwykle niewyspana :/
a tak ogolnie to dobrze :))

pok - nie biegały w samopas :-D Ale zamiast bawić się z Karolą czy ćwiczyć z Emi ja siedziałam przy kompie :-( A Karola lubi wyklejać ze mną obrazki z bibułki, wycinanki robić, szyć, gotować - przez kompa nie miałam dla niej czasu i bawiła się sama - odsunięta bo jak nie siedziałam przy kompie to zajmowałam się Emilką. Tak nie może być. Piszę póki mam konto i póki dziewczynki śpią. Ja już swoje tu odsłużyłam, nie mam celu zasiadać na staraczkach bo mam dwie córy - trzeciego nie będzie. Tu raczej więcej niż wiem się nie dowiem na tematy mnie interesujące. Pora ustąpić innym użytkowniczkom miejsca :-D

Jutro już pewnie nie wejdę tu - więc... powodzenia wszystkim :-D

troche rozumiem decyzje ... powodzenia i trzymaj sie Sol !! :))

Dzień doberek ;-)

Juz na nogach :-D

ale zaraz ide się położyć... :-)

Dziewczyny na pewno czytałyście moje wczorajsze posty dotyczące mojego K... :-(
Jak myślicie dobrze zrobiłam? Bo jesteśmy razem... Kocham go no ! i wkoncu jest ojcem Rafałka :-(. Powiedziała ze sie zmieni , ze bedzie robił wszystko aby było dobrze ;-)
No ale po części nie wybaczyłam mu tej akcji...

Dobra juz nie smęce od samego rana :-D

No a dzisiaj wizyta :-D :-) na 15.45 :-D juz nie moge się doczekać :-):-)

po pierwsze powodzenia na wizycie !! :)
a co do K to ... no coz decyzja musi nalezec do ciebie !! ja nie wiem czy bym wybaczyla i dala szanse ?? pisalas , ze wczesniej juz wybaczylas i jakos wsumie chyba twoj K sie zaczyna zapominac znowu :/ a to niedobrze , bo moze ( nie musi rzecz jasna :) ) swiadczyc o tym , ze on ma juz taki sposob bycia i charakter ktorego ty nie zmienisz niestety nigdy ... moze twarde warunki pomoga , a jak nie to daj sobie z nim spokoj , bo bedziesz sie meczyc pozniej :((

asionek : o zbeys wiedziala jak cie rozumiem! dzis trzasniecie drzwiami wybudzilo mnie ok; 1h30 i nie spalam do ok. 5h
o 6 powortoka z filmu./... pospalam gdzies od 7 do 8
niezla nocka, bede dzis chodzic na rzesach
zwariuje prze ztych nowych sasiadow
ide sie szykowac i zaraz budzic poldka i szykowac go do zlobka :)

ja mieszkam w samym centrum , ale cisze mam jak na wsi ;)) natomiast moj S mnie drazni jak chrapie i sie rzuca po lozku
mnie to wybudza i juz zasnac nie moge :((( a pozniej to jeszcze wycieczki do wc sie zaczynaja i tak nocka zlatuje , a rano ledwo na oczy patrze
oby to przeszlo , bo sie wykoncze :) a gdzie sila dla maluszka pozniej ??

Wita się ruda z kawą:)) Ależ mam kolora:)))))))
Młodamamusia ja Ci kochana dobrze życzę i słuchaj swojego serduszka i rozumu,rób jak Ci one podpowiadają:)))
Potrzymaj drania trochę na dystans:) Zobaczysz jak mu się światopogląd zmieni,ironia+ dystans+ zimna małpa skutkują:)))

Zapomniałam,że ASIONEK nas tu moderuje:)))
A tak przy temacie:jak się zostaje moderatorem?

ja nie jestem modem tutaj na forum tylko na pazdziernikowkach :) takie male sprostowanie zeby nie bylo :)
pokaz kolorek ?? uwielbiam rudy !! przez dlugie lata mialam i teraz znowu jakos mnie ciagnie
widzialas wczoraj Xfactor ?? ta laska z dlugimi rudymi wlosami byla super , wlasnie takie mi sie marza :))

cześć!

a co jest z odchodzeniem? dwa dni mnie nie było i jakaś masakra tu się dzieje :-(
mój mężuś wrócił w nocy z pt/sob i dziś w nocy o 1 pojechał spowrotem do pracy. tylko że teraz na 2 tygodnie a nie na trzy dni... jak ja to przeżyje... :-( będzie pewno kiepsko i będę wam marudzić...
jutro jadę do Wro, mam to usg ;-)

powodzenia jutro na wizycie !! :)
szkoda , ze maz na tyle pojechal , ale dacie rade :))i marudz jak pomaga :)

Smacznego od samego rana :D hahahahahaha

sliczna kobieta z ciebie i taka pozytywna energia bije !! super :))

Witajcie dziewczyny. U mnie samopoczucie chyba związane z pogodą bo wczoraj dobrze się czuję a dziś znów mnie mdli jak chocho i znow haftam. Zeszłam bułki do piekarni i nie miałam siły już wejść po schodach do domku. Taki zawrót, ze myślałam, ze zemdleję. Czarno przed oczami i kołowroty. pewnie znów za niskie ciśnienie.Jakby nie sąsiadka to bym pewnie do tamtej pory tam siedziała:zawstydzona/y:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

oj ty to sie biedna nameczysz :(( wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do formy :)) oby mdlosci poszly precz !!

dzien dobry:) jakies nowinki ??
mamita jestes? wiesz co sie u mnie dziwnego dzialo wczoraj wieczorem mialam rozciagliwy przezroczysty sluz wieczorem, i pierwszy raz poczulam szyjke macicy inaczej niz zawsze, byla na wyciagnie palca spokojnie twarda i z takim guziczkiem wiec zamknieta, dzis 28 dc tempka skoczyla o 1,5 stropnia w gore wiec moze jeszcze malpa nie przylezie, wieczorem z rozcienczonego robilam owulacyjny bo zglupialam przez ten sluz i wyszedl negatywny, powtorze w srode rano, sama nie wiem co o tym wszystkim myslec...

ja mocno trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:)))

wisienka no Ty i mama i mlodamjesteście pierwsze w kolejce - sezon otwieram po porodzie w październiku :)))))))))))))))) Może jeszcze deszcz pozwoli jakiegoś grilla zorganizować :))))))))))))))))))))))))))) Domek stanie w pełni w lipcu, a do końca września chcemy go zrobić....

gumiś z rozcieńczoneeeego????? witaj :-)

gratuluje domku :) tereny super tylko pozazdroscic :)) i szybko wam wybuduja ten domek !! juz w lipcu ?? kurka chyba nie tego roku ?? ;))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry