Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale póki co żyję myślami i próbuje sie nastawić psychicznie, zeby nie zwątpić jak nadejdzie czas ;-)
z niczym nie mogę się wyrobić no ale do urlopu zostało mi tylko 3 dni a w sobotę wybieram się na spotkanie przedświąteczne z ludzmi którymi pracuje,wspaniali ludzie,także zapowiada się fajnie.Aaaaa i w sobotę na 10.30 mam próbę laseru do zabiegu także 3majcie kciuki abym nie miała uczulenia bo inaczej będzie nie ciekawie...Inke ja właśnie jestem z Radomska tak więc nie mam daleko do Łodzi. Chętnie bym wzięła od Ciebie namiary na tą klinikę w Łodzi i na jakiegoś sensownego lekarza. Mam porobionych sporo badań (niektóre już należy powtórzyć) ale co lekarz zlecone kolejne badania a jak wychodzą ok to rozkłada ręce i nie wie co dalej twierdząc, że tak musi być i już a dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Tak więc będę wdzięczna za namiary.
by umowic sie na wizyte.agnieszka.kk- a co to za laser? bedziesz sie depilowac?nie wiem czemu proba laseru kojarzy mi sie z depilacja laserowa
tylko usuwać pajączki z nóg bo popękały mi naczynka krwionośne i brzydko to wygląda,na szczęście jest to małe także cieszy mnie to bardzo a że jestem młoda to trzeba o siebie zadbać także zdecydowałam się na laser,co prawda bardzo droga to inwestycja ale najbardziej skuteczna także jak to będzie zobaczymy jak na razie w sobotę mam próbę laseru i jak wszystko będzie ok to wtedy czekają mnie wizyty w gabinecie kosmetycznym 

.Szczerze piszac to juz mam dosyc i teraz pragne tylko sie wylegiwac na kanapie
U nas jakos leci Dominik z Leonem szaleja, ale jeszcze tylko jutro i nie beda sie widziec 2 tygodnie.Wczoraj zaskoczyl nas snieg w Londynie
Najbardziej byl szczesliwy Dominik bo chodzil caly dzien i spiewal "I love snow"
Ja niestety bylam zmuszona kupic mu buty ocieplane i porzadna zimowa czapke
Dzisiaj niby troche sypalo ale zimno jak nie wiem
Rano bylam na usg i moge wam napisac ze wszystko wrocilo do normy i jest w porzadku.Teraz tylko czekac na @
Mezus bedzie najbardziej zalamany bo brak sexu do tego czasu
Ciekawa jestem jak wytrzymamy 
Lekarz powiedzial ze moge sie strarac o drugie dziecko zaraz po @ ale boje sie:-(Dopiero jak bede w Polsce do odzwiedze mojego ginekologa i sprawdze czy wszystko ok bo im tu nie wierze za bardzo
Trzymajcie sie kochane.Jak tylko bede miala czas to was odwiedze