reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05 ale Ci zazdroszczę że już w sobotę będziesz testować:-) Te emocje mmm:tak::tak: Ja bym miała problemy z wytrzymaniem pamiętam jak ciężko mi było wytrzymać przed testowaniam nawet jak robiłam je bo się spóźniała @ parę lat temu "za kawalerki".:-D
maryla86 oj ja też się nie zdziwię jak zaczniecie starania przed grudniem. Mi samej dzisiaj zaczęło przechodzić przez myśl żeby zacząć przed czerwcem starania tak w maju może już w kwietniu jak po badaniach będzie OK. Już jestem taka podekscytowana... A co do tego sprzedawaniu przez net to nie było by taki głupi pomysł nie wiadomo czy wypali w 100% ale zawsze można spróbować. Domyślam się jak musi być teraz nudnie siedzieć w sklepie cały dzień. Dobrze że masz neta to przynajmniej jakaś rozrywka:-):-) Ale nie martw się zacznie się odwilż i pojawi się więcej klientów bo tak to zimno i nikomu nie chce się z domu wyjść...

lovly nie martw się na pewno uda Ci się zaliczyć te 2 przedmioty bez problemu. I trzymam kciuki za owulke:-)
josephine i Tobie też na pewno uda się zaliczyć. Teraz trzeba już tylko czekać na wyniki...
Baska2243 Witam nową staraczkę!!

maryla - a pomyśl jaki ruch będziesz miała w okolicach września - jak będzie wysyp po tej mroźnej zimie :-D

A masz wózek Espiro Vector 4 Lite? Bo ja się zastanawiam poważnie nad kupnem takowego - nie wiem jeszcze tylko czy z fotelikiem czy bez.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Ja teoretycznie jestem staranką na 2010r. ale jakoś mi to niestety nie wychodzi (prolaktyna) do tego o ile testy owu sa prawdziwe brak owulacji. Mam ogromną nadzieję, że jesli nie będę mamą 2010r. to chociaż już na pewno 2011r.

ewelina - ja też nie miałam owu i wiesz co? Luteina, Duphaston i Clostylbegyt robią cuda :-D A potem trzeba już tylko tulić w ramionach :tak::-D
Chociaż moja już 15 kg to ciężko na duszy i kręgosłupie :-p:sorry2:

ja biorę Luteinę (od 16 d.c) i prolaktynę. W poniedziałek idę na badania krwi i usg.
Sol długo brałas leki zanim udało się zafasolkować?

czesc dziewczyny dlugo was nie czytalam przez pobyt w polsce ale sie rozpisalyscie.Maryla super pomysl zeby tutaj pokazywac towar pozdrawiam

Hejka
...ale naskrobałyście kochane...tylko jednym okiem tak przeleciałam i wybaczcie ale nie będę pisała bo padam ja ryjek :-( pojawię się rano buźka

Witajcie z rana kobitki :)

Ja dzis będe prubować tworzyć bloga :) DZieki za wsparcie jesteście kochane wszystkie :tak:

Sol : nie mam akurat tego wózka na stania - bo juz sprzedałam ale u mnie kosztuje on 915,00 fotelik z gniazdem do adaptera kosztuje u mnie 220,00 a z bazą samochodową 380,00 .

reklama
hejka;-);-) witam wszystkie nowe kobietki-fajnie,ze jest nas coraz wiecej:tak: w grupie razniej. u mnie dzis masakra-zasypani jestesmy. mieszkamy 20 km pod Poznaniem,drogowcy jak zwykle zaskoczeni-to juz jest irytujace,takie zaspy,ze ledwo dalam rade zawiesc Zuzie do przedszkola:wściekła/y: ale dosc marudzenia,jak Wami rozpoczal sie dzien:confused::confused: jest tu Kto:confused::happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry