reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!
maryla fajnie że zaczęłaś tworzyc bloga.Spokojnie poczekaj do poniedziałku a towar pewnie przyjedzie ehhh zima ale co zrobic :)
josephine głowa do góry,będzie dobrze,poradzicie sobie a na dziecko zawsze znajdą się pieniądze:)
patipaula witamy na staraczkach 2011 :)
...resztę dziewczyn pozdrawia i lecę was poczytac:)

Właśnie wcinam moje późne śniadanko a za oknem pięknie świeci słoneczko ehh chcę lata :cool2:

reklama
marylka probowalam zaakceptowac Ciebie jako przyjciela,ale cos mi nie idzie jak sobie sama nie poradze to po 17 mezulo przyjdzie mi z pomoca:tak:dziekuje CI;-)

mama wystarczy że wejdziesz w przyjaciół i postawisz ptaszka przy okienku osoby która wysłała Ci zaproszenie a potem zapisz zmiany i tyle...spróbuj bo Ja też wysłałam Tobie zaproszenie;)

ASIUASIU - rozumiem co przechodzisz planowanie slubu i wesela to nie lada wyczyn a nikt nas przeciez tego nie uczyl. ja schudlam przez slubem bardzo-tyle nerwow i niepewnosci,ale zycze duzo cierpliwosci i opanowania a wszystko dobrze pojdzie:tak: za niecale 2 m-ce bedziemy wyczekiwaly pieknych fotek:tak:a pobyt faktycznie mialas szalony-wszystko szybko,szybko:no:

ASIUASIU - rozumiem co przechodzisz planowanie slubu i wesela to nie lada wyczyn a nikt nas przeciez tego nie uczyl. ja schudlam przez slubem bardzo-tyle nerwow i niepewnosci,ale zycze duzo cierpliwosci i opanowania a wszystko dobrze pojdzie:tak: za niecale 2 m-ce bedziemy wyczekiwaly pieknych fotek:tak:a pobyt faktycznie mialas szalony-wszystko szybko,szybko:no:

dziekuje ale niekiedy brak mi juz cierpliwosci :P my mamy tylko slub cywilny w gronie najblizszych ale jednak i chce wygladac dobrze a co do pobytu to to fakt szalony i przez to nawet z mama czasu nie spedzilam ale juz nie dlugo na slub przyleci to nadrobimy :)
po slubie mam nadzieje ze sie wyluzuje bo chcemy fasolke a stres nie wskazany wtedy ;-)

asiu to rozumiem że ślub macie w Anglii?
...faktycznie Twój pobyt w Pl to była bieganina ale pocieszę Cię tym że mój każdy urlop w Pl wyglądał tak samo i dlatego postanowiliśmy że jak polecimy w marcu na urlop to nie odwiedzamy żadnych ciotek,wujków itd.jak ktoś zechce się z nami spotkac to niech do nas przyjedzie bo przecież my pokonujemy tak długą drogę i kosztowną więc niech najbliźsi też się trochę poświęcą :sorry2:

asiu to rozumiem że ślub macie w Anglii?
...faktycznie Twój pobyt w Pl to była bieganina ale pocieszę Cię tym że mój każdy urlop w Pl wyglądał tak samo i dlatego postanowiliśmy że jak polecimy w marcu na urlop to nie odwiedzamy żadnych ciotek,wujków itd.jak ktoś zechce się z nami spotkac to niech do nas przyjedzie bo przecież my pokonujemy tak długą drogę i kosztowną więc niech najbliźsi też się trochę poświęcą :sorry2:

w Irlandii:) masz racje u mnie jest to samo rodzine mam daleko wiec ok zreszta ja rodzenstwa nie mam a nie oczekuje od babci zeby jechala 300km nie ma sprawy ale niektore moje bardzo bliskie kolezanki mieszkaja np godzine drogi ode mnie i to ja mam do nich jezdzic bo one pracuja ale do cholery jak ja jestem na 4 dni i musze zalatwic fryzjera krawcowa i lekarza latac po bankach itp to tez nie mam czasu i teraz sie z nimi nie widzialam tylko z tymi ktore same przyszly mam 1 taka kumpelke ktora przez te 4 dni wszedzie ze mna jezdzila za co jestem jej oczywiscie bardzo wdzieczna wiadomo ze kazdy ma swoje sprawy i ja nie jestem pepkiem swiata i nie oczekuje ze ktos bedzie zmienial plany i siedzial ze mna 4 dni ale tak jak mowisz ja juz dosc dluga droge przebylam zeby sie z nimi zobaczyc takze jak by chcialy to godzinke mogly poswiecic

Ostatnia edycja:
w Irlandii:) masz racje u mnie jest to samo rodzine mam daleko wiec ok zreszta ja rodzenstwa nie mam a nie oczekuje od babci zeby jechala 300km nie ma sprawy ale niektore moje bardzo bliskie kolezanki mieszkaja np godzine drogi ode mnie i to ja mam do nich jezdzic bo one pracuja ale do cholery jak ja jestem na 4 dni i musze zalatwic fryzjera krawcowa i lekarza latac po bankach itp to tez nie mam czasu i teraz sie z nimi nie widzialam tylko z tymi ktore same przyszly mam 1 taka kumpelke ktora przez te 4 dni wszedzie ze mna jezdzila za co jestem jej oczywiscie bardzo wdzieczna

...a w Irlandii...przepraszam coś mi się pokręciło :zawstydzona/y:
I dlatego Asiu my z mężem powiedzieliśmy sobie dośc i teraz okaże się komu tak na prawdę zależy aby się z nami spotkac.
Ja nie chcę na urlopie biegac jak szalona i odwiedzac rodzinę chcę robic to na co bedę miała ochotę i mam nadzieję że tym razem tak właśnie będzie:)

...a w Irlandii...przepraszam coś mi się pokręciło :zawstydzona/y:
I dlatego Asiu my z mężem powiedzieliśmy sobie dośc i teraz okaże się komu tak na prawdę zależy aby się z nami spotkac.
Ja nie chcę na urlopie biegac jak szalona i odwiedzac rodzinę chcę robic to na co bedę miała ochotę i mam nadzieję że tym razem tak właśnie będzie:)

powiem ci ze naprawde w taki sposob mozna sie przekonac kto jaki jest

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry