reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem i ja, juz pisalam posta do Was a nim skonczylam to 2 strony napisalyscie...
wow juz zapomnialam co ktorej mialam napisac...
Witam nowe-stare staraczki :)
Widze ze temat slubow sie nawinal, no coz moj byl jak z bajki...
moja rada jest taka: warto zaangazowac rodzicow i tesciow, bo ja zrobilam ten blad ze wszystko wzielam na siebie (normalnie punkty mialam co zalatwic i gdzie)-taki mam charakter
nawet nie zauwazylam ze rodzice poczuli sie odstawieni, niepotrzebni. Ja nerwowa i niemila, bo tyle mam na glowie. Na szczescie zauwazylam to i owo, i dalam kazdej ze stron po 2punkty do zalatwienia, nawet nie wiecie ile radosci dalo to im, poczuli sie potrzebni i docenieni, ze tez moga pomoc i cos zalatwic. A ja troszke odsapnelam chociaz nie ukrywam, ze monitorowalam (pytalam) ich postepy w zalatwieniu powierzonych im spraw. Ale oni spisali sie na medal, i przyznam sie ze ja bym tak tego nie zalatwila jak oni.
Ja przed slubem w ciagu 2tyg przytylam 4kg :( Ale jakos w biust mi poszlo heheheh Sukienki jakos nie trzeba bylo przerabiac, ale w gorsecie bylo mi ciasno, ale niby takie one sa-jak druga skora, inaczej by zlecial ;)

reklama
agnieszka.kk i marylka udalo mi sie przyjac Was jako przyjaciol,dziekuje;-):tak:inke a Ty mamusiu KOGO tam nosisz pod serduszkiem:confused:inie wybrane czy debety trwaja:confused: ja chcialam isc z juniorem na spacer,ale u nas oookropny wicher i jestesmy w domu

ja biorę Luteinę (od 16 d.c) i prolaktynę. W poniedziałek idę na badania krwi i usg.
Sol długo brałas leki zanim udało się zafasolkować?
No ja po odstawieniu tabletek leczyłam się przez półtora roku i zaczęliśmy starania tak na 1/4 gwizdka i udało się po pół roku ale poroniłam a potem znowu pół roku tym razem bez leków tylko clo w lipcu i mam Karolcię :tak:

Witajcie z rana kobitki :)

Ja dzis będe prubować tworzyć bloga :) DZieki za wsparcie jesteście kochane wszystkie :tak:

Sol : nie mam akurat tego wózka na stania - bo juz sprzedałam ale u mnie kosztuje on 915,00 fotelik z gniazdem do adaptera kosztuje u mnie 220,00 a z bazą samochodową 380,00 .
A nie orientujesz się czy na adapter można do niego dołączyć fotelik maxi cosi? Bo wiem że na niektóre wózki są adaptery do fotelików maxi cosi.

my planujac ciaze marzylismy o blizniakach, wszedzei szukalismy znaku z nieba ze bedzie 2-ka i czesto nam sie takie zdazaaly, mimo ze u nas w rodzinie nie ma (nie bylo!) blizniakow i szanse nikle... fred wierzyl dzielnie, ze kiedys musi byc 1 raz... dzicia urodzila nam sie jedna, 22 grudnia,(termin mialam na 5 stycznia), a chwile po mnie - 14 stycznia moja ciocia... URODZILA BLIZNIAKI!!! 2 chlopcow, jej 3 i 4 juz dziecko... wierzyc mi sie nie chcialo
tylko w mojej sytuacji, jak zobaczylam jak wygladalo jej pierwszych 6-7 m-cy to mi sie odechcialo blizniakow... i stiwredzilam, ze bog czuwal ;)
Hehe u mojego męża są 2 albo trzy pary bliźniąt teraz w rodzinie - u moich dziadków też były bliźniaki - jakoś na nich stanęło u mnie więc ja mam spore szanse na bliźniaki - chciałabym ale jak tylko temat ruszam to muszę uciekać bo mąż mi to z głowy wybić wałkiem chce :-D:-D:-D

w ogole mam dziewczyny pytanie w pl bylam (zdażylam na szxczescie) u gina bo miesiaczki nadal brak od 7 grudnia do nadal jak juz kiedys pisalam i ona mowi ze wypadla mi jedna ze moze to byc przez to ze odstawilam tabletki dala mi luteine i powiedziala ze mam sie nie denerwowac (haha ja nie umiem sie nie denerwowac) miala moze ktoras z was zeby nie miec @ tyle czasu :( a no i skierowanie na cytomegalie toxoplazmoze i rozyczke mi dala mama wczoraj wyniki odebrala ale nic nie wiem z tego :( tam jest tak ze te badania byly podzielone na 2 kazde takze jest 6 wynikow i w rozy sa 2 dodatnie a w toxo 1 dodatni 2 ujemny i tak samo w cyto nic z tego nie rozumiem :(
Możesz mieć taki długi cykl ze względu na podróż do polski. Ja miałam kiedyś 65 dni jak wyjechałam na wakacje - miał mi się zacząć w dniu wyjazdu a zaczął dwa tygodnie po powrocie :tak: Ja tam byłam szczęśliwa z tego powodu. Zmiana klimatu i stres z wyjazdem swoje zrobiły :tak: Po za tym miałabym przerąbane wakacje - bo jechaliśmy do Hiszpanii nad morze - i okres do tego - Nieeee... :-p

asiuasiu1 , zapmarta -witam maryla86 Ciebie tez i rozumiem Twoje nerwy,zawsze byloby troche zajecia gdyby towar dojechal a tak-nerwy:wściekła/y:drogowcy juz chyba co zime beda zaskoczeni,taki ich urok a my sie meczymy!!!! maryla sprawdzalam ten wozek,o kt. pytala jedna kobietka;-)zapomnialam KTO:confused:espiro vector..... jest super-u Ciebie 915 kosztuje gondola czy 3w1:confused::confused:jakie kolory sa dostepne:confused:no i gdzie Ty kobietko mieszkasz-gdybym cos zamawiala to bedziesz wysylac pod Poznan:tak:
hehe - ja pytałam - w tej cenie jest chyba gondola i spacerówka - zgadza się maryla?

A mnie rozłożyło ale nie płacze bo mąż mi dogadza i jest mi dobrze :-p

Oj pod serduszkiem nie nosze jeszcze fasolki, to suwaczek odliczajacy do 1urodzin mojej cory :) Staranka zaczniemy w wakacje, no moze w pazdzierniku. Oficjalnie w pazdzierniku, a mniej oficjalne w wakacje hehehe

INKE- O.K. rozumiem .to planujecie tak jak my-od czerwca(no moze od maja;-)) Twoja corcia ma na imie tak jak moja siostra,kt.tez juz jest mama 2,5 rocznej Julki:happy2:

i znow narozrabialam,jakas rozkojarzona dzis jestem:tak:Karolcia to corcia SOL

ale naskrobałyscie ledwo nadrobiłam :) ale nie pamiętam co komu mam odpisać, musiałam pometkować bo troche ciuszków nabrałam :) zrobie zdjęcia i wstawie na bloga , a rzuciłyście może okiem jak to wygląda ??

tak ta cena wózka to 2w1

nie wiem szczeze jak z tym forelikiem ale spróbuje sie dowiedzieć :) z xlandera chyba tak można - ale on jest droższy

a jak powiększycie zdjęcia na blogu to widać też ceny, powiedzcie jak one dla was wyglądają , tanio , drogo ?? w porównaniu do waszych sklepów ??
jeszcze raz linka wklejam do bloga SZKRAB ZAPRASZA: Pierwszy post :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL -a Ty lecz sie mamuska,milo tak jak mezulo dba:tak:pozdrow GO od nas. kurcze u mnie od pol godziny tak sypie,ze masakra,jakby pierze lecialo z nieba-duze,geste platy:wściekła/y: WIOSNO przybywaj:-D

maryla-czyli ten wozek to gondola i spacerowka:confused:fotelik mozna dokupic osobno,tak:confused:ja patrzylam na blog i jest ok,duzyyy masz ten sklep ,teraz wejde jeszcze raz i popatrze na ceny. buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak tak gondola i spacerówka ceny fotelików tez podałam ale nie pamiętam a poprawiam bloga w tej chwili , mam nadzieje że jeszcze dziś dorzuce zdjęca z dzisiejszej dostawy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry