reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla - super pomysł z tym sklepem :D mam nadzieję że jak pojawi sie fasolka to i ja cos u Ciebie wybiorę fajnego :D

Aaa dziewczyny!!! która ma jeszcze konto na nk?

reklama
asiuasiu1 : wózków i fotelików jeszcze nie zrobiłam zdjęć bo dopiero dziś tworzę bloga ale do jutra powinnam się wyrobić i w osobnym poście to umieszcze

ah tak bo pisalyscie o wozkach i ja patrze hmm nie iwdzie czyzbym miala cos z oczami hahah oki fajnie my chcemy wlasnie z polski sprowadzac jak bedzie fasolka

oj MARYLKO widze,ze jestes zadowolona z pomyslu KPI23 i bloga zrobilas i towar przyjelas,zaraz nowe fotki umiescisz, dzieje sie u Ciebie:tak: -juz chyba nie nazekasz na brak zajecia;-):happy2: cena wozka gondola + spacerowka jest OK jasli zajde a nie znajde ciekawszego modelu to kupie ten.:tak:czekam na nowe fotki

no dzieje się dzieje ale ludzi i tak za dużo nie ma dziś , zaraz koncze wstawiac zdjęcia z dostawy :) ale stwierdziłam że z użalania nic mi nie przybedzie a prubowac warto - nie wiem czy coś z tego będzie ale chociaz zajęcie bede miała i Wy sobie pooglądacie :)

asiuasiu1 - wysłałam PW jak co z moim kontem ;)

maryla86 - wszystko idzie w dobrym kierunku, biznes się kręci i może będziesz mogła zacząć staranka jeszcze wcześniej :D

lovely : tez tak mysle że wszystko idzie w dobrym kierunku :) niedługo zaczne pracowac nad wystawianiem rzeczy na allegro , jednak najpierw chcę zdobyc ten program o którym mówiłam

juz dodałam większość z dostawy - lecz nie wysztko (każda rzecz ma w 3 rozmiarach - a kilka rzeczy nawet udało mi się dziś sprzedac :))

maryla - pwenie,ze nie ma co sie dolowac:tak:a ja tak mysle,ze te moje bole podbrzesza i po lewej str.to bardzej "wina" tego torbiela niz ewentualnej ciazy. 16 lutego mam wizyte u ginek to sie okaze co z tym torbielem,ale to jeszcze tyle czasu... ale nic przezyje,tylko ten bol troche utrudnia mi zycie:wściekła/y:

maryla - piekne masz te ubranka:tak::tak: naprawde super:-D a ten komplecik w krowke:cool2:rewela. oj,bedziemy handlowac jak juz zaciazymy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry