Cześć dziewczynki:-):-)
w polsce nawet nie pytaj

(...) podsumowujac moj pobyt w pl byl do bani :-)
Oj skąd ja to znam ogólnie to mimo jakichkolwiek starań zawsze jest bieganie

Współczuje

Ale mimo wszystko i taj już się doczekać nie mogę

Ehh a co do naszego ślubu to też była masakra

Hehe nasz cywilny był w PL przylecieliśmy w czwartek a w piątek już trzeba było iść do USC hehe ten dzień to był taki szybki pędzący i w ogóle że szok ledwo do urzędu zdążyliśmy

Powiedzieliśmy sobie wtedy że z kościelnym bedzie inaczej... a w cale nie było

W sumie przylecieliśmy 1,5 tygodnia wcześniej ale i tak chyba to było za mało... teraz żałuje że nie byliśmy w PL i nie mogliśmy sami za wszystkim chodzić bo by było pare rzeczy inaczej no a tak to wiadomo samowolka i anarchia hehe no oczywiście niby było tak jak my chcieliśmy ale zawsze... Ale za to rodzice mieli frajde heh;-);-) Aaa a w ciągu tego 1,5 tygodnia przed to do krawcowej jeżdziłam jeszcze żeby suknie uszyć masakra

No ale w sumie fajnie było i bym chyba nie zamieniła tego na nic innego mmmm
asiuasiu1 a jak to jest teraz z tymi cywilnymi w IRL bo w tamtym tygodniu na Onecie widziałam że PL ambasada w Dublinie nie może dawać ślubów jak narazie bo jak się okazało to dawali śluby nie zgodnie z prawem IRL czy coś takiego. A Wy w ambasadzie macie ślub czy w USC??
ja niby długo tu mieszkam ale wiekszość moich znajomych ma już dzieci - kurcze w sumie chyba wszyscy

albo zaraz będą mieć i jakoś tak nigdy nie ma kiedy czasem coś w weekend wypadnie
a wogule to jestesmy wszystkie fantastyczne

;-)
Śliczne masz te ciuszki aż żałuje że tak daleko mieszkam bo bym wpadła na małe zakupki

Blog też świetnie wygląda a na pewno jak jeszcze nad nim popracujesz to będzie jeszcze lepszy no i trzymam kciuki za rozruch w interesie:-)
Kochana masz racje jesteśmy fantastyczne:-) Nie ma to jak sobie czasem posłodzić

a i nie martw się za niedługo i Ty też będziesz miała dziecko i zobaczysz ile tematów nowych może być na spacerku z wózeczkami

Ehh ale ście dzisiaj na produkowały ledwo przez to przeszłam ale to i dobrze

Muszę znaleść czas żeby częściej wpadać w dzień

A no i witam nowe staraczki

Uuu ale na produkowałam