reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzis jestem panięta, ale odczułam to dopiero po zjedzeniu obiadku i jak usiadłam na kanapie wygodnie, na chwile siadłam tylko do kompa zobaczyć co u Was słychać i zaraz sie legne do łóżeczka , obejrzę jakiś filmik i lulu :) ciekawe czy wytrzymam do końca - bo już mi się oczka kleją :) , ja niby długo tu mieszkam ale wiekszość moich znajomych ma już dzieci - kurcze w sumie chyba wszyscy :) albo zaraz będą mieć i jakoś tak nigdy nie ma kiedy czasem coś w weekend wypadnie :)

ja życze już dobrej nocki bo dopiero jutro się odezwę

reklama
ja dzis jestem panięta, ale odczułam to dopiero po zjedzeniu obiadku i jak usiadłam na kanapie wygodnie, na chwile siadłam tylko do kompa zobaczyć co u Was słychać i zaraz sie legne do łóżeczka , obejrzę jakiś filmik i lulu :) ciekawe czy wytrzymam do końca - bo już mi się oczka kleją :) , ja niby długo tu mieszkam ale wiekszość moich znajomych ma już dzieci - kurcze w sumie chyba wszyscy :) albo zaraz będą mieć i jakoś tak nigdy nie ma kiedy czasem coś w weekend wypadnie :)

ja czekam na meza i na sushi
nie wiem na co bardziej ;)
dobranoc wszystkim
pa

ja tylko na chwile i tez zaraz do wyrka-wlasnie wrocilam od kumpeli. dzieci chrapia,maz przed tv sory oglada:sorry2:wiec ja ide do lazienki do mojego malego spa-prysznic,maseczka,henna i spac.:shocked2:bo juz ziewam. spokojnej nocki zycze i zeby za duzo w nocy nie podalo bo znow nas zasypie:wściekła/y:a maz tak ladnie przed domem odsniezyl:tak: pa,do jutra laseczki;-)

Wy do łóżeczek a ja do neta!
Cały dzień z mężem na mieście - sprawy bankowe i mieszkaniowe ...
Ale za to juto kosmetyczka - odpocznę sobie i zrobie się na bóstwo!!!

patipaula - witam i ja:)

ASIUASIU - rozumiem co przechodzisz planowanie slubu i wesela to nie lada wyczyn a nikt nas przeciez tego nie uczyl. ja schudlam przez slubem bardzo-tyle nerwow i niepewnosci,ale zycze duzo cierpliwosci i opanowania a wszystko dobrze pojdzie:tak: za niecale 2 m-ce bedziemy wyczekiwaly pieknych fotek:tak:a pobyt faktycznie mialas szalony-wszystko szybko,szybko:no:

wyczyn ale jak dla mnie jeden z fajnieszych okresów w życiu, planowanie, ustalanie i czekanie na ten dzień ... ja do ślubu schudłam 10 kg ale to dietka była i ćwiczenia ... mój J też ...

A co do ślubu to mnie nie straszcie nawet!! jeszcze nie zaczęliśmy przygotowań a ja już się denerwuję czy znajdziemy salę, orkiestrę itp. Jeszcze dodatkowo jak się uda to będzie dziecko na świecie to będzie jeszcze ciężej, ale damy radę :D musimy! :)

lovely - nie pamietam skąd jesteś???
moze trochę Ci mogę pomóc ... zamierzam firmę organizującą śluby otworzyć ... jakby coś - pisz ;)

kochane ale naskrobałyście, zaraz nadrobie ale najpierw wkleje to co udało mi się stworzyć z blogiem , na szczeście drugi towar doszedł i mam mnustwo ciuszków, potem porobie zdjątka i wkleje na bloga
SZKRAB ZAPRASZA: Pierwszy post :)

Maryla - serdecznie gratuluję, dla mnie Twój blog jest bomba! a jakie śliczne ciuszki ... jak tylko się wprowadzę i zacznę zakupy - ahhhhhh, nie dam Ci spokoju, zebyś mi fotki i ceny przesyłała ...

maryla - super pomysł z tym sklepem :D mam nadzieję że jak pojawi sie fasolka to i ja cos u Ciebie wybiorę fajnego :D

Aaa dziewczyny!!! która ma jeszcze konto na nk?

można na nk do Was dołączyć????

oj MARYLKO widze,ze jestes zadowolona z pomyslu KPI23 i bloga zrobilas i towar przyjelas,zaraz nowe fotki umiescisz, dzieje sie u Ciebie:tak:

ja się czuję matką chrzestną :-D i nie oddam tego zaszczytu!!!

maryla - zgadzam sie z Toba jestesny fantastyczne i cudowne i w ogole silne z nas babki. Ty marudzilas wczoraj, ja moze bede marudzic za 2 dni a pewnie KPI23, ZAPMARTA ,PATIPAULA , ASIUASIU1 , i inne kobietki tez beda mialy gorsze dni- po to mamy siebie zebysmy mogly miec zle dni.:tak: oby tylko nie bylo tak, ze jednego dnia wszystkie bedziemy mialy chandre:no:nie,no tak to nie bedzie!!!

no i wykrakały!
posprzeczałam sie z tym moim mężem ... i beczałam i się obraziłam ... a teraz mi smutno ... a on śpi ... a ja nie chcę się na niego denerwować a nie mogę jak mnie złości ...

ja właśnie tak mam ... tylko moja przyjaciółka bez dzieci - jak ja, chociaż ja juz trochę mam ;) Natalcię moją ukochaną ... 300 gram ale jest!

Cześć dziewczynki:-):-)
w polsce nawet nie pytaj :wściekła/y: (...) podsumowujac moj pobyt w pl byl do bani :-)
Oj skąd ja to znam ogólnie to mimo jakichkolwiek starań zawsze jest bieganie:baffled::baffled: Współczuje:tak::tak: Ale mimo wszystko i taj już się doczekać nie mogę:-D:-D
Ehh a co do naszego ślubu to też była masakra:baffled: Hehe nasz cywilny był w PL przylecieliśmy w czwartek a w piątek już trzeba było iść do USC hehe ten dzień to był taki szybki pędzący i w ogóle że szok ledwo do urzędu zdążyliśmy:-D:-D:-D Powiedzieliśmy sobie wtedy że z kościelnym bedzie inaczej... a w cale nie było:baffled::baffled: W sumie przylecieliśmy 1,5 tygodnia wcześniej ale i tak chyba to było za mało... teraz żałuje że nie byliśmy w PL i nie mogliśmy sami za wszystkim chodzić bo by było pare rzeczy inaczej no a tak to wiadomo samowolka i anarchia hehe no oczywiście niby było tak jak my chcieliśmy ale zawsze... Ale za to rodzice mieli frajde heh;-);-) Aaa a w ciągu tego 1,5 tygodnia przed to do krawcowej jeżdziłam jeszcze żeby suknie uszyć masakra:-D:-D No ale w sumie fajnie było i bym chyba nie zamieniła tego na nic innego mmmm
asiuasiu1 a jak to jest teraz z tymi cywilnymi w IRL bo w tamtym tygodniu na Onecie widziałam że PL ambasada w Dublinie nie może dawać ślubów jak narazie bo jak się okazało to dawali śluby nie zgodnie z prawem IRL czy coś takiego. A Wy w ambasadzie macie ślub czy w USC??
ja niby długo tu mieszkam ale wiekszość moich znajomych ma już dzieci - kurcze w sumie chyba wszyscy :) albo zaraz będą mieć i jakoś tak nigdy nie ma kiedy czasem coś w weekend wypadnie :)
a wogule to jestesmy wszystkie fantastyczne :-D;-)
Śliczne masz te ciuszki aż żałuje że tak daleko mieszkam bo bym wpadła na małe zakupki:tak::tak: Blog też świetnie wygląda a na pewno jak jeszcze nad nim popracujesz to będzie jeszcze lepszy no i trzymam kciuki za rozruch w interesie:-)
Kochana masz racje jesteśmy fantastyczne:-) Nie ma to jak sobie czasem posłodzić:-D:-D:-D a i nie martw się za niedługo i Ty też będziesz miała dziecko i zobaczysz ile tematów nowych może być na spacerku z wózeczkami:-D:-D
Ehh ale ście dzisiaj na produkowały ledwo przez to przeszłam ale to i dobrze:-D Muszę znaleść czas żeby częściej wpadać w dzień:-D
A no i witam nowe staraczki:happy2::happy2:
Uuu ale na produkowałam:szok::szok:

kpi23 - mi niestety do Warszawy daleko - jestem z wielkopolski, więc pewno sie nie orienujesz w tutejszych salach itp :( a ogólnie taka firmę chce otworzyć moja znajoma, ale szczerze powiedziawszy nie powierzyłabym jej organizacji swojego wesela :P
A co do nk to zaraz wyślę linka na PW ;)
echhhh jak ja Ci zazdroszczę Twojej niuni :) musisz być najszczęśliwsza na świecie :) też chcę :(

agnes_kula - a ja nie doczytałam wcześniej... też starasz się o fasolkę?? czy dopiero planujecie starania zacząć za jakiś czas??

można na nk do Was dołączyć????
....

ja właśnie tak mam ... tylko moja przyjaciółka bez dzieci - jak ja, chociaż ja juz trochę mam ;) Natalcię moją ukochaną ... 300 gram ale jest!
To link do mojego profilu na NK zapraszam:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Ej najgorzej jest się kłaść i zasypiać po sprzeczce... ja zawsze muszę się wcześniej po przepraszać nawet jak T juz drzemie to go budzę. No a twoja dzidzia to już duża:-D teraz będzie rosła jeszcze szybciej:-D:-D Ani sie obejrzysz i już będzie na zewnątrz:-D:-D

agnes_kula - a ja nie doczytałam wcześniej... też starasz się o fasolkę?? czy dopiero planujecie starania zacząć za jakiś czas??
Ja na razie regeneruję się po porodzie i planujemy zacząć starania czerwiec może maj ale w sumie jak się trafi wcześniej niż w maju to i tak będziemy się bardzo cieszyć w końcu miesiąc w te czy we wte jaka to różnica:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mam doła... suwaczek pokazuje, że dni płodne niby za 3dni, ale wpisałam wg. najdłuższego cyklu... może w tym miesiącu cykl będzie krótszy i już mam? śliz niby jest taki na pół płodny... a ja się z moim chyba nie spotkam w tym czasie w ogóle :/ oboje mamy naukę do sesji i boje sie że przegapimy płodne i owulke ;( prosiłam go żeby wpadł w weekend na godzinkę chociaż, to powiedział, że nie wie czy da radę :(

lovely - już wysłałam zaproszenie ;)

no tak, nie wiem nic na temat sal w Twojej okolicy, ale w Twoim mieście zamówiłam meble do kuchni ... będą w lutym!

a co do ślubów mogę zatem poradzić co do ogólnych "zasad"

tak, jestem przeszczęśliwa ... moje słonko rośnie i niedługo bedzie ze mną :-)
Twoje też do Ciebie przyjdzie ... dobrze, że nie chcesz czekać za długo ...

agnes_kula - u nas zazwyczaj jest dobrze rano ale osobiście nie lubię zła na niego zasypiać .... z kolei jestem uparta i złośnik, więc ciężko mi pierwszej wyciągnąć ręke ... ;(, może to dobry czas na zmiany???

reklama
Ja na razie regeneruję się po porodzie i planujemy zacząć starania czerwiec może maj ale w sumie jak się trafi wcześniej niż w maju to i tak będziemy się bardzo cieszyć w końcu miesiąc w te czy we wte jaka to różnica:-D:-D
hehe no dokładnie! podziwiam, że sie zdecydujesz na 2dziecko mając 1 takie malutkie! ale zobaczymy jak to będzie u mnie, może też tak zrobię - zobaczymy co los przyniesie :happy2: na razie myślę tylko o tym, żeby zajść w ciążę pierwszy raz :tak:

kpi23 - w takim razie jak zaczniemy już poważnie czegoś szukać to się zgłoszę do ciebie :) mam nadzieję, że nastąpi to jak najszybciej ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry