reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05: tak jak mówisz dałam czadu :tak::-)

modlisia: zapraszam do naszego grona i do oglądania mojego bloga :) i witam oczywiście

kpi23: no poprawie sie:) teraz będe bardziej profesjonalna :) dziś troszke dopieszczam bloga :)

reklama
KPI23 I Natalko:tak:-witam was. poszukalam na NK i znalazlam fotki Agus kuli i Marylki-zawsze to juz wiadomo Kto z drugiej strony siedzi;-) ja podalam swoje namiary jak ktoras ma ochote to zapraszam:-)

Witam się i Ja z rana
U mnie mąż i synek chory ooo tak zaczął nam się dzień :-( tylko Ja jeszcze się trzymam jakoś ale gardło zaczynam mi dokuczac :baffled:
maryla śmieszna sprawa z Twoim ślubem i suknia z lumpu heh :-D;-)
modlisia spoko ;-)

Dziewczyny Ja też mam problemy ostatnio ze spaniem i nie wiem dlaczego :confused: mój M też słabo śpi a synek tak różnie...może to przez chorobę?ehhh wstrętne choróbska!

Ja też mam konto na nk?
A kogo ja jeszcze nie mam...?

Ostatnia edycja:
ja tez myslalam wczoraj,zeby Ci napisac o tych rozmiarach i wylecialo mi z glowy. dobrze, ze KPI23 czuwa:tak::-p

ja zauwazylam,ze gorzej spi-tzn czesciej sie budze w nocy jak jest pelnia o teraz wlasnie jest:wściekła/y:dzis zaliczylam 4 pobudki dlateo kroplowka z kawy mile widziana:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niestety ale nie mogę Cię poszukac,może Ty znajdz mnie wpisz Agnieszka Miejscowosc Leicester a na zdjęcie główne mam fotke czarno białą z mężem...
...przepraszam już mam :))

mama05 znalazłam Cie na nk

dobrze dziewczyny że czuwacie ja tez sie wczoraj skapła z tymi rozmiarami ale dopiero przed pójściem spac :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry