reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już Cię znalazłam hehe :happy2:
Fotki obejrzę później a teraz uciekam zrobic listę zakupów dla męża bo jedzie na zakupy a ja muszę ogarnąc dom...
buźka

reklama
marylka, super, że udało ci się taką kieckę trafić. Muszę pooglądać zdjęcia na NK
mama05, witam, jak dzieciaczki ????
kpi, uściski dla Ciebie i twoje 300 g Natalki:-)
asiuasiu, nie stresuj się przez ślubem, wypoczęta panna młoda to piękna panna młoda !!! A ja już nie mogę się doczekać zdjęć.

jejku dziewczyny, ja padam o 22 i to ledwo mogę do tej godziny wytrzymać. Jak Karolek usypia, to ja zaraz po nim padam:-) A wy tyle po nocach skrobiecie. Skończy się jak maluchy będą na świecie... :-D:-D:-D
Ale mam dziś dużo roboty, a nie chce mi się okropnie. Odezwę się później

Zapmarta- witam.dziekuje moje maluchy dobrze,zdrowi-Zunia w przedszkolu a my z Dominikiem idziemy za chwile na spacer chociaz na pol h u nas takie zaspy,ze musze uwazac zeby synka nie zgubic:tak::-) dajcie znac jak obejrzycie fotki na NK;-) pozdrawiam i zajrze pozniej. do napisania:cool2:

Witam sie serdecznie, u mnie piekne slonko za oknem.
Moja niunia spi a ja na bb :)
W planach po obiadku mamy spacer.
A teraz musze nadrobic co u Was slychac, bo 'troszke' mam do nadrobienia

witam Was mamuski i przyszle mamuski:tak: widzisz Maryla my skrobiemy w dzien a tu wiekszy ruch na forum w nocy;-):-)ja majce na stanie 2 krasnali nie moge isc za pozno spac bo Zuzie po 7 do przedszkola odstawiam a i Domino od rana pelen energii i jemu niskie cisnienie nic nie robi a ja mimo,ze dzis wyspana to kroplowke z kawy potrzebuje:-pMaryla dalas czadu z zakupem sukni-no naprawde agentka z Ciebie;-):tak:ja rowniez zapraszam na NK wpiszcie Krzysia Loba miejscowosc Krzyszkowo i poogladajcie sobie i tez sprobuje Was poszukac:tak: pozdrawiam i zadladam na NK

LOVELY- powodzenia zycze w rozpoczetych staraniach jak rowniez cierpliwosci i luzu.cieszcie sie z bycia razem-wiem,ze wszyscy tak radza wiec jest cos w tym:tak::tak:ja juz wkrotce do Ciebie dolacze:-)czytalam, ze sa dla facetow jakies witaminy,kt.wplywaja na lepsza jakosc nasienia,nazywaja sie SALFAZIN,czy ktoras czestuje nimi swojego meza. tak mysle czy kupic:confused:

zaproszenie na nk wyslane :)

czesc dziewczyny
jak humory? widze, z eniekotre maja problemy ze spaniem. ja cale zycie mam
a ostatnio, od 3 dni nie wstaje o 9h35-40 hehe rowno co do kilku minut
niunius pozno mi sie budzi moj spioch
fajnie widziec was na nk, no i wasze pociechy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mam doła... suwaczek pokazuje, że dni płodne niby za 3dni, ale wpisałam wg. najdłuższego cyklu... może w tym miesiącu cykl będzie krótszy i już mam? śliz niby jest taki na pół płodny... a ja się z moim chyba nie spotkam w tym czasie w ogóle :/ oboje mamy naukę do sesji i boje sie że przegapimy płodne i owulke ;( prosiłam go żeby wpadł w weekend na godzinkę chociaż, to powiedział, że nie wie czy da radę :(
lovely - nie licz dni, sluchaj swojego organizmu.
Wiesz jak udalo mi sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu staran?
Poprostu mialam straszna ochote na mojego m :-) i efekt byl.
Na liczenie dni plodnych mamy czas, na razie warto posluchac naszego organizmu. bo sama widzisz ze masz teraz sporo nerwow i cykl moze ci sie skrocic/wydluzyc. A gdyby kazda z nas jajeczkowala idealnie w 14dniu cyklu to prawie wszystkie dzidzie byly by z pierwszego cyklu staran :tak:
Glowa do gory, a gdy zaczniesz jajeczkowac, to nawet twoj narzeczony zauwazy, ze seksowniej wygladasz, to jest udowodnionene naukowo, ze gdy owulujemy jestesmy bardziej atrakcyjne dla plci przeciwnej no i do tego mamy my ochote na seks o wiele wieksza :-D

lovely no nie wierzę że to już...
teraz starania a nie długo będziesz umieszczała sobie suwaczek z odliczaniem do narodzin:)
I faktycznie inke ma racje:)
...także do roboty:)

reklama
Cześć dziewczynki:-) Dziękuje za zaproszenia na NK:-) Mama 05 wysłałam zaproszenie:-):-)
Dzień dobry słoneczka :-D
ja nie wiem czy Wy cierpicie na bezsennosc ?? ja jak bym tyle siedziała w nocy to bym o 10 wstawała najwcześniej, a normalnie o 7 wstaje więc troche bym zaspała :) ja tam śpioch jestem straszny , wczoraj padłam jak kawka i mój mąz też mnie troche podkurzył - ale jakos miałam dobry dzień i mi szybko przeszło ach Ci faceci :no:
kpi23 no matka chrzestna z Ciebie jak sie patrzy :)

w poniedziałek ma dojść kilka wyprawek do szpitala i inne pierdołki to też porobie zdjęcia :)

juz zapomniałam co komu miałam odpisać :zawstydzona/y: skleroza :)

A troche mi się przypomniało :)
ja tez mam konto na nk imie i nazwisko oraz miejscowosć z nacie z bloga to łatwo mnie znalesć jakby ktoś chciał

a co do ślubu to my też mamy tylko cywilny, a wogule u nas ślub wyszedł z nienacka :) było tak mąż wyjechał do Canady zarobić na 3 m-ce po 2 tyg. zaczoł mówić że zarabia tu tyle ze na slub uzbieta z początku myślałam że tak tylko gada ale jak powturzył to 5 raz to sie go z 10 razy pytałam czy jest tego pewien był i kazał rezerwować sale :) mieliśmy małe przyjęcie na 25 osób a ja wielką suknie jak na chuczne weselicho - zdjęcia na nk i było super a kościelnego raczej nie będzie ale mi to nie przeszkadza bo było superowo :) a kiecke przez przydaek w lumku kupiłam za 80 zł tylko musiałam ją zwęzić i obciąć tiul z przudu bo kiecka była jak beza :) a to zrobiła moja szwagierka za fri :) więc to była chyba najtańsza kiecka ślubna :) ale mam ją i raczej nie sprzedam zostanie na pamiątke :) w rzyciu bym nie przypuszczała że w lumpku kiecke na ślub kupie :)

agus_kula: ja tez wysłałam zaproszenie :)

agus_kula: śliczna jest ta Twoja córcia , i Ty też bardzo ładnie wyglądasz :):tak:
Dziękuję;-) i wice wersa :-D
No co do sukni to naprawdę dobry interes był ja na cywilny też dałam jakoś tak kolo 100 ale to była krótka spódnica z gorsetem a jak chodzi o kościelny to wyniosła mnie z dodatkami 800 zł (materiał i szycie) i wydawało mi się nie dużo ale teraz widzę że wcale nie;-)
Ja w nocy się kładę późno bo czekam aż mężulek wróci z pracy a to raz o 21 raz 22 raz 23 zależy od dnia ale tutaj jest godzinę mniej wiec może się tylko późno wydawca. No ale niestety albo i stety rano wstaje tak koło 7 ale w sumie przyzwyczajona jestem bo jak chodziłam do pracy to tak o 7 wstawałam a kładliśmy się tak koło 24-01 teraz staramy się wcześniej kłaść no ale nie zawsze wychodzi....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry