reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D moze masz :-D
Dlugo sie staraliscie o pierwsza pocieche?
Nie w sumie zaczęliśmy w październiku 2008 no ale się nie udało prawdopodobnie albo z bardzo chcieliśmy albo po prostu jak się chce dzidzie to nie powinno się najlepiej co 2 dzień przytulać bo tak to jakość chłopaków jest gorsza. Ale wtedy nie wiedzieliśmy o tym no ale przy następnym razie czyli w listopadzie się udało:-D:-D czyli przy drugiej owulce. mam nadzieje że tym razem tez bezie to w miarę szybko:-D:-D
modlisia Witaj i życzę powodzenia:-)

Agnieszka.kk są 2 zdjęcia czarno białe z mężem.... masz nazwisko na J czy na S??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ok Agnieszka.kk znalazłam i wysłałam zaproszenie.
O ja już muszę iść zrobić obiadek a po obiadku mamy jechać z moimi Miśkami nad morze pochodzić:-D A później pooglądam foteczki bo póki co nie było jak a widzę że mam co oglądać. Oj to był dobry pomysł z tą NK. Przynajmniej się widzi z kim się pisze :tak::tak:Życzę miłego dnia:-D

ale jestes drobniutka :) nie to co ja :):) ale ważne że mężowi nie przeszkadza :)

tez cie mam :) a ja tam bym chciala wygladac jak kobietka a nie jak podlotek
teraz juz wiesz czemu ludzie na mnie dziwnie patrza i mysla, ze albo dziecko nie moje, albo ze je sobie strzelilam jako 16 tka :)

podkreslam ze w polsce 16-18 nie szokuje, a tu pierwsze dziecko kobiety to ok. 27-31... no wiec domniemane 16-17 uchodzi za przypadek patologiczny ;))))

Nadrobilam.
Niestety ja nie mam konta na nk, skasowalam jeszcze w tamtym roku :zawstydzona/y:
Na facebooku mam :-)
Po pierwsze witam modlisia -zycze by sie udalo zostac mama jeszcze w tym roku, ale licze ze bedziesz z nami pisac ;-)
maryla86 - od pierwszych chwil gdy cie poznalam wiedzialam ze jestes mega agentka, akcja z kiecka tylko to potwierdza :-D
Hmmm biznesik ci sie rozkreci niewatpliwie, jak jeszcze ruszysz z allegro to jest pewne, i mysle ze niezlym pomyslem bedzie wtedy by twoj maz rzucil ta nedzna posade i zajal sie pakowaniem paczek dla klientow i wozeniem ich na poczte/kuriera by do klientow szybciutko dochodzily, bo to wazne jesli chodzi o sprzedaz internetowa :tak:
agnieszka.kk trzymaj sie niech rodzinka zdrowieje
zapmarta ja o 22 tez padam, juz mam taki system ze na 21.30 mam mieszkanko sprzatniete po calodziennym buszowaniu mojego brzdaca i maz tez juz nakarmiony, i o tej godz zaczyna sie czas dla mnie ;-) do lazienki nie ma nikt wstepu heheheh
A wstaje ok 7, wiec josephine zazdroszcze spiocha, moze dasz mi przepis na niego ?
Ale od dwoch dni (to pewnie przez to cisnienie) to ta 7 to dla mnie jak 2 w nocy, wtedy mi sie najlepiej spi, a tu wstawac trzeba bo dzidzia sioe domaga towarzystwa :blink:

nie dam przepisu, bo sama nie iwem jak mi sie trafilo :) nie planowalam hihihi

Jesteście wszystkie takie kochane !!!!!!!!!!! uwielbiam was!!!!!!!!!!!!

Inke : no wiesz normalna to ja nigdy nie byłam :) :-D nawet nie wiesz jak bym chciała żeby było tak jak mówisz że my razem z mężem i nie było by kłopotu przy ciąży :):) tego bym sobie rzyczyła :)

josephine: Twój synuś jest cudny !!!! ja tez chcę takiego !!!!!
;

dziex !!!! :) a ja teraz chce corunie!!! :))))) ale synus tez moze byc, bedzie cycus mamusi hehehehhee

Ok Agnieszka.kk znalazłam i wysłałam zaproszenie.
O ja już muszę iść zrobić obiadek a po obiadku mamy jechać z moimi Miśkami nad morze pochodzić:-D A później pooglądam foteczki bo póki co nie było jak a widzę że mam co oglądać. Oj to był dobry pomysł z tą NK. Przynajmniej się widzi z kim się pisze :tak::tak:Życzę miłego dnia:-D

nad morze?????????? tak po prostu wyjsc z domu i pam ! na wybrzeze ???????!!!!
ale ci zazdroszcze, tez bym chciala
a mam jedynie perspektywe na lasek bulonski i park miejski
a wokol auta i spaliny :((((((((

maryla86 - ja chodzę spać koło 1 ale za to wstaje o 10-11 właśnie jak mam wolne :P

modlisia
- trzymam kciuki za owocne staranka :)

agnieszka.kk
- ojj to zdrówka życzę :*

zapmarta - pewno jak będę miała swoja dzidzie to też skończy się siedzenie po nocach i zasypiać będę razem z bobaskiem ;)

Inke - dzięki Kochana za rady :D też w sumie sama czuję sie atrakcyjniejsza w dni płodne niż np. przed @ :)

agnieszka.kk - też nie wierze, że zamiast czekać pół roku jak planowałam to chcę już, ale czuję się gotowa :)

Martylka - gratuluje sprzedaży :D :D :D

Agnes_kula – miłego spacerku nad morzem – zazdroszczę! też bym chciała pochodzić po plaży teraz :D

Cześć dziewczynki:-):-)

Oj skąd ja to znam ogólnie to mimo jakichkolwiek starań zawsze jest bieganie:baffled::baffled: Współczuje:tak::tak: Ale mimo wszystko i taj już się doczekać nie mogę:-D:-D
Ehh a co do naszego ślubu to też była masakra:baffled: Hehe nasz cywilny był w PL przylecieliśmy w czwartek a w piątek już trzeba było iść do USC hehe ten dzień to był taki szybki pędzący i w ogóle że szok ledwo do urzędu zdążyliśmy:-D:-D:-D Powiedzieliśmy sobie wtedy że z kościelnym bedzie inaczej... a w cale nie było:baffled::baffled: W sumie przylecieliśmy 1,5 tygodnia wcześniej ale i tak chyba to było za mało... teraz żałuje że nie byliśmy w PL i nie mogliśmy sami za wszystkim chodzić bo by było pare rzeczy inaczej no a tak to wiadomo samowolka i anarchia hehe no oczywiście niby było tak jak my chcieliśmy ale zawsze... Ale za to rodzice mieli frajde heh;-);-) Aaa a w ciągu tego 1,5 tygodnia przed to do krawcowej jeżdziłam jeszcze żeby suknie uszyć masakra:-D:-D No ale w sumie fajnie było i bym chyba nie zamieniła tego na nic innego mmmm
asiuasiu1 a jak to jest teraz z tymi cywilnymi w IRL bo w tamtym tygodniu na Onecie widziałam że PL ambasada w Dublinie nie może dawać ślubów jak narazie bo jak się okazało to dawali śluby nie zgodnie z prawem IRL czy coś takiego. A Wy w ambasadzie macie ślub czy w USC??
my bierzemy w irlandzkim usc wiec to dopiero bedzie po angielsku obraczki na lewa reke haha bedzie smiesznie

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

my bierzemy w irlandzkim usc wiec to dopiero bedzie po angielsku obraczki na lewa reke haha bedzie smiesznie

my tez obraczki na lewej
a wy bedziecie pozniej nosic na lewej, czy przelozycie na polska strone ? ;)

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

dziekuje za cieple slowo :)
oj bedziemy zamawiac :) ja to sie tylko zastanawiam i od tygodni nie moge wyjsc z podziwu, jak marylka robi, ze do domu, jak sroka do gniazda nie znosi czego sie da, tak juz na "zas" ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry