reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tez cie mam :) a ja tam bym chciala wygladac jak kobietka a nie jak podlotek
teraz juz wiesz czemu ludzie na mnie dziwnie patrza i mysla, ze albo dziecko nie moje, albo ze je sobie strzelilam jako 16 tka :)

podkreslam ze w polsce 16-18 nie szokuje, a tu pierwsze dziecko kobiety to ok. 27-31... no wiec domniemane 16-17 uchodzi za przypadek patologiczny ;))))
hehe nic sie nie przejmuj poczekaj pare lat i bedziesz sie z tego cieszyla ja zawsze chcialam byc taka drobniutka ehh ale niestety

my tez obraczki na lewej
a wy bedziecie pozniej nosic na lewej, czy przelozycie na polska strone ? ;)

mysle ze na prawa przeloze choc tutaj to jak ktos na prawej nosi to jakby wdowiec hihi a u nas na lewej ahh dziwnie

dopiero teraz sobie obczailam twoje suwaczki, czyli wychodzi na to, ze starania zaczynacie od razu w noc poslubna ;)

tak tak juz sie nie moge doczekac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

super!!! fajnie, ze juz niedlugo zaczynacie :)))
my czekamy az do grudnia 2010 badz nawet sttycznia 2011
bo chce rodzic jesienia lub gora pod koniec grudnia, tak jak leopoldka :)
ale nie iwem czy wytrzymamy :)
aha co do obraczek to nosze na lewej. choc nie slyszalam ze prawa to wdowa/wdowiec
ale moj maz jest Fr, zyjemy tu, tu bralismuy slub, no wiec jets lewa
ale do czasu slubu pierscionek zareczynowy noislam na parwej
pozniej zmienilam, bo zostal "przyklepany" obraczka :)

super!!! fajnie, ze juz niedlugo zaczynacie :)))
my czekamy az do grudnia 2010 badz nawet sttycznia 2011
bo chce rodzic jesienia lub gora pod koniec grudnia, tak jak leopoldka :)
ale nie iwem czy wytrzymamy :)
aha co do obraczek to nosze na lewej. choc nie slyszalam ze prawa to wdowa/wdowiec
ale moj maz jest Fr, zyjemy tu, tu bralismuy slub, no wiec jets lewa
ale do czasu slubu pierscionek zareczynowy noislam na parwej
pozniej zmienilam, bo zostal "przyklepany" obraczka :)

no wlasnie ja tez sie nad tym zastanawiam bo skoro chcemy zyc tu to powinnismy sie dostosowac :)

josephine: no malo wczoraj brakowało żeby do domu z kurteczko-bluzą wiosenno - jesienna wróciła , ale odezwała się moja żyłka bizneswoomen i na pomyśle się skończyło :-D

no jesli Tylko będziecie chciały zamawiać to ja chętnie będe wysylac :) obiecuje, gdzie tylko zechcecie :):-D

a tymczasem malutki nowy pościk bo bateria od aparatu mi padła :)
SZKRAB ZAPRASZA

a wicie jak sie ciesze że ten sklep otworzyłam, że zaryzykowałam, gdybym wtedy tego nie zrobiła i została w pracy to bym teraz na bruk wyleciała bo szef zamyka punkt i zwalnia dziewczyne co na moim miejscu została a teraz na lokal nie miała bym szans, więc przychodzi mi tylko jedno do głowy: nic nie dzieje się bez przyczyny :)

asiuasiu1: ale macie sie z tymi obrączkami :)

marylu wyslalam ci zaproszenie :) no smiesznie z tymi obraczkami ja jak juz bedziemy zafasolkowani to chetnie pozamawiam bo chcemy wozek z polski i inne takie drozsze rzeczy bo w pl taniej

kobitki dzieki za zaproszenie do grona przyjaciol;-)przyjelam:tak: LOVELY-tworzycie swietna pare-ladny dzidzius bedzie z takich rodzicow:tak::tak::cool2:

własnie zaakceptowałam wasze zaproszenia , teraz sobie na zdjątka zerkne :)

wiecie dziś tez mało ludzi ale jakoś się już nie przejmuje tym - dzięki wam :)

jejku dziewczyny, ja padam o 22 i to ledwo mogę do tej godziny wytrzymać. Jak Karolek usypia, to ja zaraz po nim padam:-) A wy tyle po nocach skrobiecie. Skończy się jak maluchy będą na świecie... :-D:-D:-D
Ale mam dziś dużo roboty, a nie chce mi się okropnie. Odezwę się później

u mnie się skończy od poniedziałku, jak do pracy wrócę ;)

fajnie widziec was na nk, no i wasze pociechy

jak Cie znajdę???

Dziękuję;-) i wice wersa :-D
No co do sukni to naprawdę dobry interes był ja na cywilny też dałam jakoś tak kolo 100 ale to była krótka spódnica z gorsetem a jak chodzi o kościelny to wyniosła mnie z dodatkami 800 zł (materiał i szycie) i wydawało mi się nie dużo ale teraz widzę że wcale nie;-)
....

to ja nie powiem ile zapłaciłam za swoją (szyłam) i się cieszyłam, że w umiarkowanej cenie ...

kochane sukces !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-):tak:
własnie sprzedałam dwa komplety z bloga przyszłej mamie z czerwcówek :):):):):)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cieszę się tak bardzo jak Ty ...

tak z grubsza poogladalam sobie fotki,lepiej i spokojniej popatrze jak dzieci zasna bo teraz syn co chwile cos pilnie potrzebuje:tak: a tymczasem KPI23 widze,ze my tu najstarsze;-):sorry2: AGNIESZKA.KK i JOSEPHINE Wasze skarby sa urocze,slodziaki male:blink:Josephine faktycznie filigranowa kobietka z Ciebie,ale tak trzymaj-pozazdroscic:-) AGUS KULA Twoja Emilka tez sama slodycz-udaly nam sie dzieciaczki i tym ktore planuja tez sie udadze i beda zdrowe ,cudowna,wspaniele bo nasze:tak: MARYLKO szalona kobieto;-)ciesze sie z Toba z malego sprzedazowego sukcesu:-psama widzisz,ze nie trzeba bylo dlugo czekac na odzew,swietnie:-Da poczekaj az my zaczniemy zamawiac:tak:

ja to juz w ogóle się nie odzywam bo Ty chociaż masz dzieciaczki ....
ale tak to jest jak się czeka na wiele rzeczy i dzidziusia odkłada ...
tak sobie jednak marzę, że pomimo wszystko lubicie mnie trochę ....

:) życzę powodzenia!

asiuasiu1 - a jakbyś w urzędzie powiedziała, że w Polsce sie na prawej nosi i chcecie na prawą od razu to przecież by nic nie mówili! jak i tak chcecie potem przełożyć i tak ;)

maryla - super że zaryzykowałaś :) czasem też myślę, że chciałabym jakiś biznes otworzyć, ale nie mam odpowiedniego wykształcenia i nie wiedziałabym jak sie za to zabrać :(

mama05 - Ty też śliczna kobitka jesteś i masz na prawdę przystojnego mężula więc nic dziwnego, że takie urocze dzieci macie :) trzecie na pewno też będzie śliczniutkie :D

reklama
asiuasiu1 - a jakbyś w urzędzie powiedziała, że w Polsce sie na prawej nosi i chcecie na prawą od razu to przecież by nic nie mówili! jak i tak chcecie potem przełożyć i tak ;)

wlasnie sie zastanawiam czy by nam nie powiedzieli ze skoro tak to zebysmy sobie do ambasady poszli polski slub wziasc a skoro zdecydowalismy sie na irlandzki to na ich zasadach

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry