reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KPI23- halo,haol-ja mam 30 lat a w lipcu skoncze 31 tak wiec witaj w klubie:tak:i blagam Cie-jakie staro:wściekła/y:;-)prosze Cie ,my poprostu dojrzale jestesmy:tak::-D

reklama
kpi23: ale żeś teraz wymysliła, że staro - jakbym słyszała mojego męża on sie w nowy rok obudził i mówi matka stary jestem a ja że w takim razie czas na dziecko :-D
nie a tak na poważnie to czym ty sie kobieto przejmujesz?? jesteś super babka , uśmiechnięta - nie zaprzeczysz widziałam :tak:, dobrze wyglądasz, uwiez mi jutro bedzie lepszy dzień ponoć dziś niskie ciśnienie i przez to moga występować depresje - ale Ty sie kobieto nie poddawaj

a tak w ogole kochane to trzebaby zachecic ladnie nasza JOSEPHINE zeby sobie suwaczka zamontowala albo dwa-ma juz Leopoldka,to dla Niego jeden a drugi dla drugiego baby-bo tak patrze,ze chyba Ona jedna nie ma suwaczkow:tak::tak:

może to i ta pogoda, że jakieś smęty się przyczepiły ...
wrócę od kosmetyczki to na pewno humorek się poprawi :-), no i po chorobie dziś pierwszy dzień z mężulkiem będę spała :-):-):-), strasznie nie lubię sama ...

w każdym razie dzięki ;)

tak, tak, namówimy JOSEPHINE na suwaczki!

do zobaczenia później albo na dniach ;)

MARYLA -Ty poprostu niemozliwa jestes:-D:tak:cudownie,ze mamy Cie na forum:tak: ja mam 30 lat a moj Tom ma 37...no dobra, w kwietniu skonczy 38:sorry2: ma ktoras starszego chlopczyka:confused:dlatego mysle czy Mu Salfazin kupic:confused:

KPI23 idz do kosmetyczki,wyluzuj sie troszke i zajrzyj do nas;-)milej nocki w jednym lozku:tak:i zeby choroby sie Was nie czepialy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiuasiu1 - na pewno niedługo wszystkie będziemy sie chwalić maleństwami :) czas tak szybko leci, że ani się obejrzymy a będzie po wszystkim ;)

maryla86 - haha o tym nie pomyślałam ;) może i kiedyś będę dyrektorką :D kto wie ;)

josephine - a Ty co dokładnie studiujesz?

kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie :P (w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci :P ) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe :D

reklama
a tak w ogole kochane to trzebaby zachecic ladnie nasza JOSEPHINE zeby sobie suwaczka zamontowala albo dwa-ma juz Leopoldka,to dla Niego jeden a drugi dla drugiego baby-bo tak patrze,ze chyba Ona jedna nie ma suwaczkow:tak::tak:

O nieeeeeeeeee!!!! teraz to mnie pod mur postawilas hahahahahahaa
a myslalam ze przemkne niezauwazona
dziewczyny... JA NIE UMIEM ZROBIC SUWACZKOW :zawstydzona/y:
hahahahahahahha :)
probowalam juz raz i jajo
beztalencie informatyczno-techniczne jestem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć