reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nad morze?????????? tak po prostu wyjsc z domu i pam ! na wybrzeze ???????!!!!
ale ci zazdroszcze, tez bym chciala
a mam jedynie perspektywe na lasek bulonski i park miejski
a wokol auta i spaliny :((((((((
No to jeden z plusów mieszkania w Dublinie wszędzie woda i zawsze jest gdzie iść:tak::tak: Ale spaliny też sa jak tow stolicy... No ale u Ciebie zresztą też jest gdzie pójść i co zobaczyć
lovely dziękuje było miło mimo że strasznie wiało:baffled: hehe
asiuasiu1 no to dobrze bo już myślałam że może nie wiecie a wam odwołali to by była katastrofa (dla mnie by była:no::no:) No i znam parę par które noszą obrączki na lewej ręce mimo że ślub brały w PL i to jeszcze przed wyjazdem tu i nikt się nie czepia:-)
mama05 dziękuje Ci:tak:Twoje dzieciaczki też cudowne zresztą tak jak i Agnieszki czy josephine. A poza tym jak można nie kochać i nie zachwycać się dziećmi???

reklama
josephine, a jak powiesz mi który Ci się podoba to Ci zrobię i dam linka którego wkleisz sobie w sygnaturkę :)

agnes_kula - w ogóle zapomniałam Ci napisać że wyglądasz jak cyganka :D ciemna cera, włosy czarne - ślicznie :D a Natalka widać w tatusia poszła, bo jaśniutkie włoski i oczka ale też mała śliczność z niej :)

asiuasiu1 - na pewno niedługo wszystkie będziemy sie chwalić maleństwami :) czas tak szybko leci, że ani się obejrzymy a będzie po wszystkim ;)

maryla86 - haha o tym nie pomyślałam ;) może i kiedyś będę dyrektorką :D kto wie ;)

josephine - a Ty co dokładnie studiujesz?

kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie :P (w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci :P ) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe :D

hej!
no wiec ja studiuje slawistyke ze specjalizacja j. polski
dziewczyny tylko mnie nie stresujcie tymi suwaczkami !!!!!!!
bo pewnie i tak mi sie ich nie uda zrobic, to moze zpstane BEZ, co? ;))))
co wy tu gadolicie o 3à-tkach ze stare! nie dajcie sie wlozyc do poslkiej szufladki
tutaj kobitki 30-31 to dopiero pirewsze dziecko, mlodziutko sie czuja. u nas inaczej bo duzo 20-25 ma dzieci
a wierzcie mi, ze te 29-31 z francuskich statystyk, to maja zesto mniej powagi i w glowie mniej niz u nas 20-21... tyle ze skonczyly szkole i maja juz pare lat w zawodzie... to ejst ich powiedzmy materialnym zabezpieczeniem
a dzieci to czesto panika i zycie na telefonie z mama, a po 2-3 problemac niania na pol etatu ^przynajmniej
wsyt tak oczerniacc, ale przez 6 lat juz tu iwele widzilam i na poczatku studiow bawilam dziei u ok. 6 rodzin tak " na zawolanie"
to wiem ze niektore 3à latki pol roczne dziecko zostawiaja z pielucha po rannej kupce az do wieczora... i zima moje znajome myja raz na 4 dni ( "bo sie dziecko nie poci")
takze ja kwestie wieku i dojrzalosci uwazam za bardzo relatywna :)

josephine, a jak powiesz mi który Ci się podoba to Ci zrobię i dam linka którego wkleisz sobie w sygnaturkę :)

agnes_kula - w ogóle zapomniałam Ci napisać że wyglądasz jak cyganka :D ciemna cera, włosy czarne - ślicznie :D a Natalka widać w tatusia poszła, bo jaśniutkie włoski i oczka ale też mała śliczność z niej :)

oki oki, tylko juz zgubilam adresy stron z suwaczkami...

oki oki, tylko juz zgubilam adresy stron z suwaczkami...

hm..... tak mysle... tylko nier wiem czy nawet wkleic bed eumiala hihihihihi
dzieki w kazdym raziue za oferte! sprobujemy, moze sie uda!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja nie powiem ile zapłaciłam za swoją (szyłam) i się cieszyłam, że w umiarkowanej cenie ...
Wiesz wydaje mi się ze dużo zależy od tego skąd się jest. Bo ceny nie są wszędzie równe więc na pewno nie było tak źle:-)
hej,
obrączki to tylko symbol i wydaje mi się, że nie ma problemu żeby sobie przełożyć ...
ja w każdym razie nie miałam ... noszę na lewej bo na prawym palcu coś mi sie zrobiło pod obrączka, taki pieprzyk i wolę tego nie drażnić ;)

najważniejsze co w sercu, kochane :-)
Zgadzam się w 100% Jakie ma to znaczenie na której ?? Ja raz noszę na prawej raz na lewej zależy gdzie włożę i co robie;-)
kpi23: ale żeś teraz wymysliła, że staro - jakbym słyszała mojego męża on sie w nowy rok obudził i mówi matka stary jestem a ja że w takim razie czas na dziecko :-D
nie a tak na poważnie to czym ty sie kobieto przejmujesz?? jesteś super babka , uśmiechnięta - nie zaprzeczysz widziałam :tak:, dobrze wyglądasz, uwiez mi jutro bedzie lepszy dzień ponoć dziś niskie ciśnienie i przez to moga występować depresje - ale Ty sie kobieto nie poddawaj
kpi23 pomyśl że to dopiero się życie rozkręca a nie że staro. A co będziemy mówić za 30 lat???
maryla86 no podobnie jak i mój hehe Zorientował się że już nie młody bo jak by nie było to w marcu 3 dychy szczelą i zdziwiony że to tak przeleciało a ja mu na to żeby się nie martwił bo nie będę sobie szukać młodszego hehe:-D:-D:-D Widziały gały co brały...

uwaga bedzie porba, tylko cos mi z datami nie pyklo, za kazdym razem sa powtorki...

porblem z data no i zniklo mi zdjecie leopoldka... :(

Hehe oj dziękuje :-D Taka jakaś czarna jestem:-D:-D No a Mała to cały tatuś. dzięki:** Ok ja idę zajrzę później pa:*

josephine - prawie Ci się udało ;) próbuj dalej Kochana ;) dasz radę :D

agnes_kula - proszę bardzo :D ja jestem szczera kobitka, jak mi sie coś podoba to mówię :D

reklama
lovely ratuj :)
juz wioez ze chodzi o kropki na niebieskim i misia, zdjecie pal 6
poldus urodzil sie 22/12/2008

nie rozumiem dlaczego wyskakuje mi zle data! wpisuje nasze dziecko ma: 1 rok 1 miesiac i 7 dni
lub 1 ok 1 mieisac i 1 tydzien i wszystko zawsze sie 2 razy powtarza...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry