Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już robie![]()
walczylam i nic,ale jak Tom wrocil z pracy to wybralam ktore chcialam a On mi zamontowal
widze,ze troche przeprawe mialyscie,ale liczy sie efekt i nakwazniejsze,ze juz nasz pieknego suwaczka:-) lovely- udanego przytulania zycze i troszke luzu;-) moja cora juz spi, syn w kapieli i jak ktoras ma ochote popisac to jestem
maz na weekend jest w domu,wiec zycie rodzinne bedzie kwitlo bo w tygodniu wychodzi o 6.30 i wraca o 17.15 wiec niewiele jest z dziecmi,ale w week,nadrabia-gry,zabawy,puzle,tance,rysowanie-stara sie tatus:-) tak wiec wszystkim zmeczonym zycze dobrej nocki,tym ktore pracuja,zeby czas szybko minal a tym,ktore wziely mezow w obroty nieziemskich doznan
papaski i jutro pewnie zajrze na chwile.
josephine - hahaha tak właśnie myślałam że robisz, ale nie byłam pewnanajwazniejsze że już jest
jeszcze możesz zrobić jeden małżeński
mama05 - dzieki :* czekam właśnie na niego i za jakieś 10min powinien być![]()
No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wieszsuper! dziekuje! a tak na marginesie to wlasnie skapowalam jak zrobic zeby sie nie powtarzalo!!! jak glupia wpisywalam slownie caly teskt " ma rok, 1 mc, 1 tydzien" a wystarczalo zatwierdzic z data na gorze
jeszcze raz dziekuje!
pedze robic kolacyjke! pa

Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem
Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam
KPI23 idz do kosmetyczki,wyluzuj sie troszke i zajrzyj do nas;-)milej nocki w jednym lozkui zeby choroby sie Was nie czepialy
![]()
kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie(w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci
) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe
![]()
Wiesz wydaje mi się ze dużo zależy od tego skąd się jest. Bo ceny nie są wszędzie równe więc na pewno nie było tak źle:-)
kpi23 pomyśl że to dopiero się życie rozkręca a nie że staro. A co będziemy mówić za 30 lat???
...
No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wiesz
No a ja prawie skończyłam przeglądać Wasze zdjęcia na NK i muszę powiedzieć że same laseczki są w staraczkach 2011Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem
Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam
![]()