reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

proszę :)
tylko wpisałam nad suwaczkiem Polduś nie wiem czy może być ;) sprawdź :)

Daj znać czy może być, a ja lecę się wykąpać bo mój ma przyjechać na seksik hahaha :D

Ostatnia edycja:

super! dziekuje! a tak na marginesie to wlasnie skapowalam jak zrobic zeby sie nie powtarzalo!!! jak glupia wpisywalam slownie caly teskt " ma rok, 1 mc, 1 tydzien" a wystarczalo zatwierdzic z data na gorze :)
jeszcze raz dziekuje!
pedze robic kolacyjke! pa

joephine- mi tez dziewczyny zwrocily uwage,ze bez suwaczkow dzialam,ale dla mnie to tez bylo za trudne:no:walczylam i nic,ale jak Tom wrocil z pracy to wybralam ktore chcialam a On mi zamontowal:tak:widze,ze troche przeprawe mialyscie,ale liczy sie efekt i nakwazniejsze,ze juz nasz pieknego suwaczka:-) lovely- udanego przytulania zycze i troszke luzu;-) moja cora juz spi, syn w kapieli i jak ktoras ma ochote popisac to jestem:tak:

josephine - hahaha tak właśnie myślałam że robisz, ale nie byłam pewna ;) najwazniejsze że już jest ;) jeszcze możesz zrobić jeden małżeński :D

mama05 - dzieki :* czekam właśnie na niego i za jakieś 10min powinien być :)

kobietki ja lece do kapania i do spania-wiem,ze troche wczesnie,ale przez ta pelnie czeto sie budzilam i licze,ze dzis odespie:tak:maz na weekend jest w domu,wiec zycie rodzinne bedzie kwitlo bo w tygodniu wychodzi o 6.30 i wraca o 17.15 wiec niewiele jest z dziecmi,ale w week,nadrabia-gry,zabawy,puzle,tance,rysowanie-stara sie tatus:-) tak wiec wszystkim zmeczonym zycze dobrej nocki,tym ktore pracuja,zeby czas szybko minal a tym,ktore wziely mezow w obroty nieziemskich doznan:tak::-D papaski i jutro pewnie zajrze na chwile.:cool2:

josephine - hahaha tak właśnie myślałam że robisz, ale nie byłam pewna ;) najwazniejsze że już jest ;) jeszcze możesz zrobić jeden małżeński :D

mama05 - dzieki :* czekam właśnie na niego i za jakieś 10min powinien być :)

wracam po kolacji i po winku, ktore zaraz bedziemy dokanczac juz w malzenskim lozu ;)))) lovely jeszcze raz dziekuje!!!! jutro zrobie drugiego suwaczka :) dobranoc wszytskim!

super! dziekuje! a tak na marginesie to wlasnie skapowalam jak zrobic zeby sie nie powtarzalo!!! jak glupia wpisywalam slownie caly teskt " ma rok, 1 mc, 1 tydzien" a wystarczalo zatwierdzic z data na gorze :)
jeszcze raz dziekuje!
pedze robic kolacyjke! pa
No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wiesz:tak::tak:

No a ja prawie skończyłam przeglądać Wasze zdjęcia na NK i muszę powiedzieć że same laseczki są w staraczkach 2011:-D:-D Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem:-D:-D Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam:blink:

reklama
KPI23 idz do kosmetyczki,wyluzuj sie troszke i zajrzyj do nas;-)milej nocki w jednym lozku:tak:i zeby choroby sie Was nie czepialy:tak:

byłam, wróciłam i szczęśliwa jestem ... nie ma to jak sobie zrobić dobrze!

kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie :P (w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci :P ) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe :D

ej tam, wiedziałam, że nie palniesz ...
dziewczyny to tak dopada mnie czasem bo generalnie to nie martwię się z takich błachych powodów ... jak na znajomych popatrzę, że młodsi albo w moim wiek po 2 brzdąców mają ... ale każdy ma swoją ścieżkę w życiu ...

fajnie, że jesteście bo podnosicie na duchu w słabszych chwilach ;)
dziękuję

Wiesz wydaje mi się ze dużo zależy od tego skąd się jest. Bo ceny nie są wszędzie równe więc na pewno nie było tak źle:-)
kpi23 pomyśl że to dopiero się życie rozkręca a nie że staro. A co będziemy mówić za 30 lat???
...

ja już poznałam smak mieszkania w stolicy ... wszystko kilka razy droższe ...
sukienka kosztowała 2.800 ... i jak pisłam cena nie była z najwyższej półki ...
takie same meble do kuchni w stolicy 36 tysi + 10% montaż, w Koninie 12 tyś ... montaż w cenie ...
pewnie z kolei więcej zarabiam ze względu na stolicę ale myślę, że w podsumowaniu i tak na tyle samo nas stać ...

za 30 lat??? będę businesswoman na wcześniejszej emeryturce zwiedzającą świat ... co Wy na to????

Daj znać czy może być, a ja lecę się wykąpać bo mój ma przyjechać na seksik hahaha :D

to miłego i owocnego baraszkowania ;-)

No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wiesz:tak::tak:

No a ja prawie skończyłam przeglądać Wasze zdjęcia na NK i muszę powiedzieć że same laseczki są w staraczkach 2011:-D:-D Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem:-D:-D Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam:blink:

ja cały czas szukam czasu, żeby Was trochę popodglądać ...
jak już popisze na forum to oczy się kleją ... ;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry