reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - mówiłam ze maniakiem suwaczków jestem ;) jak co zawsze służę pomocą ;)

kpi23 - to w jakiej ty tu firmie wzięłaś te meble? może kojarzę :P
a w łeb palne jak juz urodzisz za kare za to marudzenie hehe :D nie martw się - ja w sumie zawsze chciałam mieć młodo dziecko i dążę do tego aby tak było :D ale nie każdy ma taką możliwość, a świat byłby nudny gdyby wszyscy robili to samo ;)

reklama
...ale produkcja wrze :)
nie było mnie pół dnia a tu tyle do nadrobienia że szok :szok:
oczywiście przeczytałam wszystko ale zmęczona jestem na maksa i wybaczcie ale nie odpiszę :-(
W końcu mam weekend z czego bardzo się cieszę :happy2:
Buziaki!!!

Witam Was dziewczyny jak zwykle z samego rana :-)
widze że z suwaczkami sobie poradziłyście - josephine super ten suwaczek :)
ja zaraz będe zdjecia produkować do bloga :)

Witam Was dziewczyny jak zwykle z samego rana :-)
widze że z suwaczkami sobie poradziłyście - josephine super ten suwaczek :)
ja zaraz będe zdjecia produkować do bloga :)

Również się witam z gorącą kawką w ręku:)
Dziś mam sporo pracy ww domu także dzień mam już zaplanowany a po południu mam jechac do centrum poszukac tej nieszczęsnej torebki ale nie wiem czy będzie mi się chciało...

A co u reszty dziewczyn,jakie plany w ciągu dnia?

Witam w ten sobotni i śnieżny poranek!

lovely - fajnie, chociaż mnie w Wawce odwiedzisz ;)
meble zamówiłam w firmie WOLDEX

maryla - produkuj fotki, produkuj ... ;) będzie co oglądać ...

a co dziś w planach?
najpierw ogarnę trochę mieszkanko, później jedziemy na pierwsze zebranie z naszym zarządcą osiedla ... (miło nie będzie bo wszyscy duuuuużo uwag mamy) a po zebraniu na zakupy (płyta indukcyjna do kuchni) i ogladanko (kanapa do salonu i mebelki i wózek dla malucha) ...

miłej soboty życzę ;)

Ja dziś po pracy lece do sklepiku - promocja bielizny w moim ulubionym butiku dziś jest :), zachacze po jakieś winko i prędko do domku bo trzeba szybko cały domek posprzątać , prasuje tygodniowe pranie (bo w tygodniu mi sie nie chciało :( ], pewno zrobie cos do jedzonka, może zrobie pizze mojemu mężulkowi jak zechce, otworze winko a potem do wyrka puki @ nie ma :):):), a jutro lenie się cały dzionek i w dresiorach będe śmigać - no może jakiś spacerek - chyba że pogoda sie nie zmieni to nawet nosa nie wychyle :)

Witam kobietki kochane:tak:ja dzis pospalam do 9.30 i wlasnie skonczylam domek ogarniac,zaraz za przygotowanie obiadku sie biore-zrazy dzisiaj;-) Marylko dzialaj z fotkami,bo ciekawe jestesmy co tam jeszcze masz na stanie:tak: KPI23 ciesze sie,ze wizyta w salonie poprawila Ci humor-to zawsze dziala:happy2:meble faktycznie masakrycznie drogie... Agnieszka.kk - owocnych poszukiwan torebki:tak: my mielismy jechac dzis do naszego przyjaciela-byl moim swiadkiem na slubie,ale Dominik ma cos stan podgoraczkowy,wiec nigdzie dzis nie wychodzimy z dziecmi. musza Mu wyjsc jeszcze dwa zeby 5 u gory moze to przez zeby a moze cos Go bierze:no:oby nie. ja pozniej jade do sasiadki-kilka domow dalej,ale jade bo kwiaty od Niej dostaje-jest po rozwodzie,za m-c sie wyprowadza a bedzie narazie wynajmowac 2pok.mieszkanie i nie ma tam miejsca na kwiaty.a,ze ja uwielbiam kwiaty to chetnie przyjme:tak::-D JOSEPHINE dzialajcie z LOVELY nad drugim suwaczkiem. ZAPMARTA odezwij sie do nas:tak:ASIUASIU1 co tam dzis u Ciebie w planach:confused:AGUS KULA ukochaj swoja Emilke.

Cześć Dziewczynki[:-) Zajrzałam na chwilkę żeby później nie mieć zalegości za dużo... i zaraz wracam do prac domowych...:dry: Sprzątanko i obiadek:tak: póki mała z tatą mają drzemkę:-D:-D
QUOTE=kpi23;4902119]Ja już poznałam smak mieszkania w stolicy ... wszystko kilka razy droższe ...
sukienka kosztowała 2.800 ... i jak pisłam cena nie była z najwyższej półki ...
takie same meble do kuchni w stolicy 36 tysi + 10% montaż, w Koninie 12 tyś ... montaż w cenie ...
pewnie z kolei więcej zarabiam ze względu na stolicę ale myślę, że w podsumowaniu i tak na tyle samo nas stać ...

za 30 lat??? będę businesswoman na wcześniejszej emeryturce zwiedzającą świat ... co Wy na to????([/QUOTE]
I tak trzymać:tak: trzeba trochę pozwiedzać bo to co zobaczymy to tyle naszego, to zostanie nam na zawsze...:-):-)
Oj ja już nie mogę się doczekać etapu meblowania, malowania i sadzenia kwiatków... zazdroszczę zakupów mebelków No ale jeszcze może 1-2 latka i też będę szaleć:-D:-D oby...

agus_kula: dzięki za opisiki na nk :)

wkleiłam kilka bodziaczków na bloga , tak informacyjnie tylko pisze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widzę że wszystkie dziewczyny zabiegane...;)
Ja też zajrzałam tylko na chwilę bo biegnę dalej sprzątac dom,jeszcze z godzinkę i do was powrócę:)
Buźka

maryla wstaw sobie linka Twojego bloga pod suwaczkami to będzie łatwiej nam zaglądac na niego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry