reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na razie regeneruję się po porodzie i planujemy zacząć starania czerwiec może maj ale w sumie jak się trafi wcześniej niż w maju to i tak będziemy się bardzo cieszyć w końcu miesiąc w te czy we wte jaka to różnica:-D:-D

my byśmy tak chcieli pól roku po porodzie zacząć starać się o drugie ...

Ale mam doła... suwaczek pokazuje, że dni płodne niby za 3dni, ale wpisałam wg. najdłuższego cyklu... może w tym miesiącu cykl będzie krótszy i już mam? śliz niby jest taki na pół płodny... a ja się z moim chyba nie spotkam w tym czasie w ogóle :/ oboje mamy naukę do sesji i boje sie że przegapimy płodne i owulke ;( prosiłam go żeby wpadł w weekend na godzinkę chociaż, to powiedział, że nie wie czy da radę :(

lovely, nie strajcie się tak bardzo ... to często przynosi odwrotny skutek! lepiej tak troche wyluzować i iść na żywioł ... i doły też nie pomagają!
a podobno najlepiej na wakacjach, i to wyspach Greckich :-)

kpi23 - w takim razie jak zaczniemy już poważnie czegoś szukać to się zgłoszę do ciebie :) mam nadzieję, że nastąpi to jak najszybciej ;)

bardzo chętnie, doradzę jak tylko będę potrafiła!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kpi23 - wiem, wiem... wszyscy to powtarzają, żeby sie wyluzować, ale wcześniej jak zdarzył nam się seks bez zabezpieczenia to mówiliśmy, że będzie co będzie, a teraz to tak na prawdę 1cykl kiedy powiedzieliśmy sobie, że zaczynamy starania i dlatego strasznie to przeżywam... heh muszę sie uspokoić troszkę, ale łatwo nie jest :(
A co do ślubu to czekamy aż mój ojciec wróci z delegacji i wtedy chcemy się spotkać i zacząć cos ustalać :) ale sądzę, że fajna salę to termin może być dopiero na 2012rok, a ja bym chciała już w 2połowie 2011!!

kpi23 - wiem, wiem... wszyscy to powtarzają, żeby sie wyluzować, ale wcześniej jak zdarzył nam się seks bez zabezpieczenia to mówiliśmy, że będzie co będzie, a teraz to tak na prawdę 1cykl kiedy powiedzieliśmy sobie, że zaczynamy starania i dlatego strasznie to przeżywam... heh muszę sie uspokoić troszkę, ale łatwo nie jest :(
A co do ślubu to czekamy aż mój ojciec wróci z delegacji i wtedy chcemy się spotkać i zacząć cos ustalać :) ale sądzę, że fajna salę to termin może być dopiero na 2012rok, a ja bym chciała już w 2połowie 2011!!

oj, to widzę, że tak jak u nas dobre sale 2 lata wcześniej porezerwowane ...
niezły biznes z taką salą ... ehhhh

pozukaj cos kawałek poza miastem - często jest też fajnie, taniej a i opłaca się autokar dla gości wynająć ;)

ja też lecę do łóżeczka ;)
papa

Dzień dobry słoneczka :-D
ja nie wiem czy Wy cierpicie na bezsennosc ?? ja jak bym tyle siedziała w nocy to bym o 10 wstawała najwcześniej, a normalnie o 7 wstaje więc troche bym zaspała :) ja tam śpioch jestem straszny , wczoraj padłam jak kawka i mój mąz też mnie troche podkurzył - ale jakos miałam dobry dzień i mi szybko przeszło ach Ci faceci :no:
kpi23 no matka chrzestna z Ciebie jak sie patrzy :)

w poniedziałek ma dojść kilka wyprawek do szpitala i inne pierdołki to też porobie zdjęcia :)

juz zapomniałam co komu miałam odpisać :zawstydzona/y: skleroza :)

A troche mi się przypomniało :)
ja tez mam konto na nk imie i nazwisko oraz miejscowosć z nacie z bloga to łatwo mnie znalesć jakby ktoś chciał

a co do ślubu to my też mamy tylko cywilny, a wogule u nas ślub wyszedł z nienacka :) było tak mąż wyjechał do Canady zarobić na 3 m-ce po 2 tyg. zaczoł mówić że zarabia tu tyle ze na slub uzbieta z początku myślałam że tak tylko gada ale jak powturzył to 5 raz to sie go z 10 razy pytałam czy jest tego pewien był i kazał rezerwować sale :) mieliśmy małe przyjęcie na 25 osób a ja wielką suknie jak na chuczne weselicho - zdjęcia na nk i było super a kościelnego raczej nie będzie ale mi to nie przeszkadza bo było superowo :) a kiecke przez przydaek w lumku kupiłam za 80 zł tylko musiałam ją zwęzić i obciąć tiul z przudu bo kiecka była jak beza :) a to zrobiła moja szwagierka za fri :) więc to była chyba najtańsza kiecka ślubna :) ale mam ją i raczej nie sprzedam zostanie na pamiątke :) w rzyciu bym nie przypuszczała że w lumpku kiecke na ślub kupie :)

agus_kula: ja tez wysłałam zaproszenie :)

agus_kula: śliczna jest ta Twoja córcia , i Ty też bardzo ładnie wyglądasz :):tak:

witam Was mamuski i przyszle mamuski:tak: widzisz Maryla my skrobiemy w dzien a tu wiekszy ruch na forum w nocy;-):-)ja majce na stanie 2 krasnali nie moge isc za pozno spac bo Zuzie po 7 do przedszkola odstawiam a i Domino od rana pelen energii i jemu niskie cisnienie nic nie robi a ja mimo,ze dzis wyspana to kroplowke z kawy potrzebuje:-pMaryla dalas czadu z zakupem sukni-no naprawde agentka z Ciebie;-):tak:ja rowniez zapraszam na NK wpiszcie Krzysia Loba miejscowosc Krzyszkowo i poogladajcie sobie i tez sprobuje Was poszukac:tak: pozdrawiam i zadladam na NK

LOVELY- powodzenia zycze w rozpoczetych staraniach jak rowniez cierpliwosci i luzu.cieszcie sie z bycia razem-wiem,ze wszyscy tak radza wiec jest cos w tym:tak::tak:ja juz wkrotce do Ciebie dolacze:-)czytalam, ze sa dla facetow jakies witaminy,kt.wplywaja na lepsza jakosc nasienia,nazywaja sie SALFAZIN,czy ktoras czestuje nimi swojego meza. tak mysle czy kupic:confused:

hej...ja również do Was chciałabym dołączyć-mam nadzieje ze uda się zostać mamusią 2010r.:) ...dopiero startujemy ze starankami i mam nadzieję że nie będzie z tym problemu... :) Mamy już niespełna dwuletniego synka iii postanowiliśmy postarac sie o siostrzyczkę :-D dla niego, tak wiec trzymajcie kciuki hihi :-)

pomylił mi się wąteczek-sorki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie ;)

maryla86 - cieszę się, że nie odrzuciłaś mojej propozycji, zresztą i tak bym się nie dała :no:,
tak mi wczoraj przyszło na myśl, żebyś na zdjęciach oprócz ceny podawała rozmiar ubranek - bo jak wczoraj oglądałam to nie wiedziałam kiedy ewentualnie byłyby potrzebne ... chyba, że nie zauważyłam to przeprszam ...

a co do spania ... pozwalam sobie na tak długie buszowanie w nocy jak nie idę do pracy a rano nie muszę wstawać ... a i tak budzę się około 8-9 ...

niesamowite z tą kiecką!

modlisia - nie ma za co!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry