reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 : kochana jestes i super że podobają Ci się ubranka :) bardzo mnie to cieszy :tak: , jak to torbiel to niech zacznie sie pakować bo na pewno juz długo tam nie po będzie i szybko uda Ci się go wygonić :) , a jesli to nie torbiel to to kochana niezły łobuziak albo łobuziara Ci rośnie że tak od małego mamie daje popalić :)

ciesze sie asiuasiu1 że i Tobie się podobają :), już niedługo jeszcze tylko troche i wszystkie będziecie kupować dla swoich dzidzi a ja będe wynosić ze sklepu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no mam nadzieje,ze ten torbiel szybko zostanie pokonany przez leki,ze nie bedzie potrzebna laparoskopia. a na lekach pewnie troche zejdzie zanim sie gnojka pozbede.:wściekła/y:ale jwstem dobrej mysli,torbiel pojdzie won a my z M do dzialania:tak: a teraz mam 4 m-ce,zeby sie do tych cudownych 9m-cy przygotowac;-)

dokładnie mama05 trzeba mysleć pozytywnie :tak: czas jaki nam został do staranek to nie konieczność a własnie przygotowywanie sie - które też jest ważne wiem że wczoraj marudziłam troszke ale musimy mysleć pozytywnie i byc dzielne bo kto jak nie my :confused: a wogule to jestesmy wszystkie fantastyczne :-D;-)

maryla - zgadzam sie z Toba jestesny fantastyczne i cudowne i w ogole silne z nas babki. Ty marudzilas wczoraj, ja moze bede marudzic za 2 dni a pewnie KPI23, ZAPMARTA ,PATIPAULA , ASIUASIU1 , i inne kobietki tez beda mialy gorsze dni- po to mamy siebie zebysmy mogly miec zle dni.:tak: oby tylko nie bylo tak, ze jednego dnia wszystkie bedziemy mialy chandre:no:nie,no tak to nie bedzie!!!

dziewczyny musimy sie wspierac po to to forum tak jak napisala mama05 wiadomo ze kazdy ma gorsze i lepsze dni i po to tez tu zagladamy zeby wspierac inne starajace ale tez po to by ktos nas wsparł :)

Ostatnia edycja:
kochane poddac sie jest latwo i to zawsze mozna zrobic to do walki potrzebne sa sily i samozaparcie:tak:cieszmy sie,ze nasi faceci tez nas wspieraja;-)

marylka, looknelam na sklepik: super!!!! boze, jak ty dasz rade towar zostawic dla klientow jak zafasolkujesz ??????????????????????? bardzo niebezpieczny zawod masz :)
ja bym wszystko wyniosla!!!!!!!!!!!!!! heh
a ja wlasnie wrocilam z shoppingu,
dorwlama kilka ciuszkow dla malego : kurtka jesienno-wiosenna, bluza cienka, bluza gap z polarku na nastepna jesien(zime), sztruksy siwe, koszulki biala w gwazdki na flugi rekaw i siwa gap
a sobie wyczarowalam : sportwoe kozaczki, takie za kostake bocage, legginsy, sweter vero moda, koszulki i tunike camaieu
jestem bardzo ale to bardzo z siebie zadowolona ;)))))))))))

jakie plany dzis na wieczor macie ?

to udane zakupy:tak: ja o 19 klade corke poczytam Jej i wychodze do sasiadki 5 domow dalej,ale zawsze to wyjscie z domku. syna maz polozy,junior spal w dzie 2 h wiec kladziemy Go o 20. od kilku dni pogoda taka,ze rano zawoze Zuzie do przedszkola a z synem nie wychodze bo albo za duze mrozy albo tak jak dzis wichry.tak wiec wyjscie z domu jeat mi potrzebne:tak::tak:

to udane zakupy:tak: ja o 19 klade corke poczytam Jej i wychodze do sasiadki 5 domow dalej,ale zawsze to wyjscie z domku. syna maz polozy,junior spal w dzie 2 h wiec kladziemy Go o 20. od kilku dni pogoda taka,ze rano zawoze Zuzie do przedszkola a z synem nie wychodze bo albo za duze mrozy albo tak jak dzis wichry.tak wiec wyjscie z domu jeat mi potrzebne:tak::tak:

pewnie, ze dobrze wyjsc sobie i co z tego ze kilka domow dalej. zawsze czlowiek sobie pogada, zmieni otoczenie. moja sasiadka kumpleka nietstey sie wyprowadzila w listopadzie..; i to dosc daleko, a druga jest zabiegana, bo wlasnie organizuje swoj powrot do pracy na stanowiisku dyrektora........... no wiec niedlugo pozostanie mi juz tylko baby boom :)

reklama
fajnie miec jakas kolezanke blisko ja tu sama siedze jak moj w pracy mieszkamy na takim odludziu ze szkoda mowic 0 znajomych :( dobrze ze chociaz mam neta :) to przez skype pogadam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry