• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia- cześć -to teraz Ty i Jaewa co :))) majowe maluchy niedługo świat zobaczą :)

Libby- cześć mamusko:)

Kocurek- sliczności kociaki...:)

Rurka- przytulam...

Mary- dziekować :)))

Cześć Babeczki!
Dziękuję bardzo za gratulacje i za wszystkie milusie słowa... :tak:

Jestem teraz na urlopie w Polsce i dlatego nie ma mnie tyle na bb co zawsze ;-) A wczorajsze usg - nie powiem - bardzo mnie uspokoiło, b do tej pory reakcja części rodziny mojej tutaj była taka, że sama zaczęłam się zastanawiać czy aby nie jestem w ciąży urojonej :angry: Wszyscy tylko: "jak zobaczę, to uwierzę..." :angry: No, ale teraz już nie będą mieli wyjścia - zobaczą na pewno :laugh2:

Wiolka, ja też trzymam kciuki, skoro nie ma @ to nadzieja jest :tak: Przesyłam specjalną porcję fluidków dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dla wszystkich Staraczek też porcję fluidków, na razie pomarańczowe, bo nie wiem, jaka pleć ;-)
Jejku, Dziewczyny, tyle czasu mnie nie było u Was, że nie wiem, co się u Której dzieje... :-(:zawstydzona/y:

Hej rureczka na całe szczęście mamy jeszcze tutaj siebie nawzajem :tak:
Ja trochę wiem jak to jest, bo jesteśmy weekendową parą - ma to swoje plusy i minusy.... ale gdyby nie praca G. w Wawie to o kredycie na domek moglibyśmy sobie tylko pomarzyć... zresztą większe mieszkania we Wrocku tyle co domek kosztują, no coś za coś....

ewcia i ja Ci życzę pomyślnego rozwiązania i dużo zdrówka i siły dla mamusi i dzidziusia :)))))))

Kocurku, dziękować :))

Mama
, torba spakowana już od jakiś 3 tygodni:-D
to fakt doczekać już się nie możemy :))
zaraz chyba zacznę odliczać godziny:laugh2::laugh2:

reklama
Sergee gratuluję :tak: teraz już masz pewność i nikt tego nie podważy :tak:

Rurreczko nie smutaj, pomyśl o tym inaczej, pomyśl, że będziecie tęsknić, ale jak się spotkacie, to będzie wielka radość i to tylko dwa miesiące, które bardzo szybciutko zlecą :tak::tak::tak: wiem, że może łatwo jest mi powiedzieć, ale wszystko zależy od naszego nastawienia, musisz sama się przekonać :tak: to siła naszego umysłu, pozwala nam być silnymi ludźmi!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry