• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie :-):-):-)

mary miłego!!!! I mdłości oby szerokim łukiem Cię omijały!!!

sergi GRATULACJE PIERWSZEGO UJRZENIA PEREŁKI :))))))))))))))))))))))))))) coś niesamowitego.......... nie..?

wiola nie ma @??? hmmmmm to chyba nie zaszkodzi jak jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&& :) :) :) a nóż widelec.....

libby a to wszystko już jasne dla mnie... :) To w takim razie zamykamy temat kalorii i kilogramów :-D bo i tak po urodzeniu będzie tyyyyyyle biegania i niespania, że zlecą nie wiadomo kiedy!!! Uważaj na siebie na tym słoneczku :))))

boogie witaj nasze Najjaśniejsze Forumowe Słonko!! :-)

made łaaaaaaadne ubranko no no :tak::-) też takie lubię :-)

oliwka aaaajjjjj jeszcze uszy Ci doszły?????? ZDROWIEJ SZYBKO !!!! BUZIAKI :))))))))))

mlodamamusia negocjuj negocjuj :tak:

Ostatnia edycja:
Mary u mnie spokojnie, ostatnio zasypiam jak kamień, przesypiam całą noc, tylko jak się na jednym boku, to Maluszek się ułoży tak jak jemu jest wygodnie i później musi razem ze mną zmienić pozycję, więc chwilę się pokręcić musi i znów jest spokój :-) skurcze mnie już nie męczą :happy2:

Kocurrku :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję za miłe słowa, ale czy na pewno mówisz o tej samej Boogie? :sorry2:

JUST liczylam kolarzy z seksownymi tyleczkami ;-) barany jakos nie przyszly mi do glowy
KOCURKU poki co nie planuje slonka. Wzielam sie za robote. Gulasz juz pyrczy, pranie wstawione, Stefan wyczesany... jeszcze sporo, ale mam prawie 3 miesiace na uporzadkowanie ;-) moje kochanie mi pomaga- prasuje sterte ciuchow i poscieli. Wlaczyl Debussy'ego hihi mowiac, ze na malego dobrze to robi... mnie juz nerw bierze, ale chyba ma racje. Malusze spokojniutki, delikatnie daje o sobie znac. eh, te chlopy

O RAJUUUU :-D Koccurrku takiego komplementu nigdy nie dostałam :szok: dziękuję bardzo :-D
:zawstydzona/y:się przyznać, ale EGO mi skoczyło do góry :-D:-D:-D

Libby tekst o wyczesanym Stefanie mnie powalił na kolana chodzi za pewne o kota, ale rozbawił mnie bardzo i te seksowne tyłeczki kolarzy hahahahahaha

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane :biggrin2:

Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie :tak: Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko :laugh2: Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku :tak:

Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)

Gratulacje:) Wzruszyłam się:))))

Jestem i ja.Siedzę w pracy a na 12.30 mam lekarza.Wywnioskowałam,że mam zapalenie zatok,wszelkie objawy o tym świadczą.Nigdy nie miałam ale to chyba to.Bardzo źle się czuję,każdy szmer sprawia mi ból.Muszę zaraz biec do banku itp.
Witam wszystkie Panie:)))
Boogie,to prawda,jesteś jak promyk słońca:)))

witam sie i ja:0

śniadanie zjedzone-cos tam poczytałam więc

Made- przyjemności na ławeczce :)))

Sergii -juz gratulowałam ,ale co tam-jeszcze raz Gratuluję:)

Asionek- a Ty juz wiesz ,ze synus bedzie ?? :)

Wiola- ......no wiecie co...co tu myslec jak sie już 4ty dzień spóznia...ja też trzymam jeszcze-&&&&&&&&&&&& !!! :*

Mamusia-papa i do zo:)

Just-Ty pewnie z usmiechem na ustach urodzisz:))

Kocurek-heloł,cześć i czołem:)

Mary- cześć słodziaku-wyslij mi trochę ~~~~~~~~:-p

Oliwka- zdrówka...

u mnie 16d.c i już nogami przebieram przed testowaniem,ale to jeszczeee trocheee..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry