• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj wszystkie pouciakały spać :-(

Jej przywiozłam od cioci 3 duze worki ciuchów :-) jakich bym tylko nie chciała :-) :-D A jakie fajne kurteczki i bluzy :-) a te bodyy hmm :-D :-) Ja chce juz Rafałka :-);-):-)...

Ewula
dziękuje brzuszek pogłaskany ;-);*
Made gratuluje wygranej ;-) śliczny ładny :-D :-)
Pysia jeszcze mam arbuza ;-) do jutra wytrwa a później jak wróce ze szkoły to sie do niego dobiore :-D :-D :-)

Kochane uciekam nyny ;**
Karaluchy ( ;

Do jutra po szkole :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola odpoczywaj, wracaj do zdrówka! :tak: :*

Made gołębie?????? Te obsry**cze pospolite??? O FUJ!!!! :no: to już wolę ploteczki z babciami :-D

Asionku jak jestem brązowa, to tak ładnie pęcinki wyglądają, nawet trochę pulchniejsze :sorry2: i buzia ładniejsza i wogóle jest lepiej niż taki bladzioszek, bo nigdy do bladzioszków nie należałam :zawstydzona/y:

no mi sie wydaje , ze malo ktorej kobiecie jest super w bieli mlecznej ... a szkoda , bo mi sie podoba :)
ale lepiej czuje sie lekko zarumieniona ;))

Skoro boli, to faktycznie ;-)

JUST, OLIWKA Moj facet jest taki dobry dla mnie. Sumienie mnie gryzie. Jaka tam ze mnie krolewna? Raczej chrabianka ;-)

e tam w ciazy jestes :))
produkujesz dziecie wasze , a to praca 24h na dobe :))

Oj wszystkie pouciakały spać :-(

Jej przywiozłam od cioci 3 duze worki ciuchów :-) jakich bym tylko nie chciała :-) :-D A jakie fajne kurteczki i bluzy :-) a te bodyy hmm :-D :-) Ja chce juz Rafałka :-);-):-)...

Ewula
dziękuje brzuszek pogłaskany ;-);*
Made gratuluje wygranej ;-) śliczny ładny :-D :-)
Pysia jeszcze mam arbuza ;-) do jutra wytrwa a później jak wróce ze szkoły to sie do niego dobiore :-D :-D :-)

Kochane uciekam nyny ;**
Karaluchy ( ;

Do jutra po szkole :-)

super :))
juz niedlugo Rafalek bedzie z wami :))

dobrej nocki !!

Cześć Kochane :biggrin2:

Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie :tak: Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko :laugh2: Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku :tak:

Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)

Hej wszystkim!

Ja wlatuje jeszcze przed praca zyczyc Wam milego dnia! :-) Postaram sie wleciec potem, ale nie wiem, ile dzis roboty... :eek: Wczoraj skończyłam mój morderczy raport, więc mam nadzieję, że będzie luz. :-) No i że mdłości dadzą mi dziś spokój...

Sergi - ogromne gratki!!! Wspaniale wiesci! Niech dzidzia zdrowo rosnie!

Mlodamamusia - ale fajnie z tymi ciuszkami! :-):-) Rafałek już niedługo zawita na świat, a tymczasem ja Ci życzę wspaniałego i lekkiego porodu!

Mademoiselle - gratki wygranej aukcji! :-) Jak się w ogóle czujesz?

Libby, Boogie, Asionek, Mama, Pysia, Kocurek, Oliwka, Wiola, Ewula, Jos i wszystkie babeczki - miłego dnia! :-)

Dzień dobry wpadłam się tylko przywitać ;-)
lece zaraz z psem na spacer i do szkoły... :-)
I tak sobie pomyślałam ze pogadam z nauczycielami czy mogłabym przychodzić do szkoły tylko napisać sprawdziany i kartkowki... Bo ja tam nie usiedze...
A jak co to pokaze im L4 i pisze tam wyraźnie leżeć :-)

Wiolka @ brak . Nadzieja jest !;* 3mam kciuki !;**

Witam sie z rana po bezsennej nocy. Mam nadzieje, ze niewiele bedzie mi dane ich przezyc...
SERGI gratulacje cudnych 7mm :-) rosnijcie zdrowo
MARY wzajemnie! Mam zamiar odespac hihi
WIOLU kurcze no!

Moj luby dzisiaj tylko 8h w pracy, wiec do 13tej mam go przy sobie :-)

Sergi to czekamy na fotki :-) na pewno śliczna jest fasolka;* Rośnijcie zdrowo ;* ;-):-)

to uciekam kochane do szkoły pogadać z tymi nauczycielami :-)
3mam kciuki aby się udało :-);-)

BAJ;*
Miłego dnia;*

Ostatnia edycja:
Jestem! :-):-) :*:*

Wiola - kochana, nadzieja jest... Trzymam mocno kciuki! Wiesz, jak to z testami czasem bywa...

Mlodamamusia - jasne, ze popros ich! Juz zaraz porod, wiec powinni Cie zrozumiec!

reklama
Libby, Mary, Wiolka, Młodamamusia witam się od rana :-)

Wiolu ja nadal &&&&&&&

Libby oby ta bezsenność przeszła:tak: bo wiem co to za "przyjemność" leżeć i nie mieć sił nawet baranów liczyć :dry:

Młoda katrkówki itp?:szok: Ty masz teraz przed sobą najważniejszą kartkówkę życia- Rafałka, więc niech trochę odpuszczą w szkole :-D

Mary jak samopoczucie od rana? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry