• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Echhh musi poczekać na Twój powrót do zdrowia i kolejną okazję do wyprawy do Trójmiasta :tak::tak::tak: może odwiedzisz nas już jak będziemy w duecie??? ;-)

Made Robaczku przejrzałam Cię :-D:-D

Libby jesteś królewną, więc niech Twój rycerz o Ciebie dba, a od nie posprzątanego mieszkania nikt nie umarł, a z przemęczenia nic Tobie dobrego nie wyjdzie :no: więc odpoczywaj Kochana i się nie forsuj! :-)

reklama
Made Olivka miała dziś kontrolną wizytę z siostrą w sprawie tego złamania, czy nadal jest potrzebny gips, jeszcze tydzień musi Młoda nosić, a Karola nadal źle się czuje i miała ciężki dzień, z tego co mówiła bolały ją uszy i ciężko było jej przez telefon rozmawiać przez dłuższy czas...
Z tym opalaniem, to ja będę już uważać, dzisiaj było takie nie kontrolowane wyjście, ale muszę o tym pamiętać, szkoda, żebym Maluchowi zaszkodziła :sorry2:
no ja też mam dość podatną cerę, raczej szybko mnie słonko chwyta i krem z filtrem to dla mnie kiedyś była jakaś dziwna historia, ale teraz latka lecą i już nie jestem 16, że co by się nie działo mnie nic nie złamie :-D ale przyznam się, że wolę siebie i swoje ciało w wersji brązowej :zawstydzona/y:

oj tak brazowa to ja tez lubie byc :))

MADE to mnie wystraszylas. Moja skora kolorem przypomina miazsz arbuza, ktorym sie zajadam w tej chwili. Chyba jutro nigdzie nie wyjde. Buzia, ramiona, dekolt, lydki, kark... normalnie jakby mnie ktos pokolorowal.
Nie dziwie sie, ze starsze panie, z ktorymi dzisiaj troche rozmawialam, sa takie opalone. Calymi dniami siedza na laweczkach, plotkuja, karmia golebie i opalaja sie. To lepsze niz solarium.

moze jakis balsam chlodzacy ??
a mieszkaniem sie nie przejmuj !!
normalne , ze wolalas wyjsc po takim czasie siedzenia niz siedziec i sprzatac :))

Oliwka hej :) zdrowka raz jeszcze :) no i dobrze , ze malej tylko tyg. jeszcze zostal !!

Mam nadzieje,że szybciej!
Ale jak będzie już Kosmonauta to i owszem,z miłą chęcią!
Idę spać dziewuszki,ledwo żyję a jutro znowu muszę biegać.
Dobranoc

Karola odpoczywaj, wracaj do zdrówka! :tak: :*

Made gołębie?????? Te obsry**cze pospolite??? O FUJ!!!! :no: to już wolę ploteczki z babciami :-D

Asionku jak jestem brązowa, to tak ładnie pęcinki wyglądają, nawet trochę pulchniejsze :sorry2: i buzia ładniejsza i wogóle jest lepiej niż taki bladzioszek, bo nigdy do bladzioszków nie należałam :zawstydzona/y:

Skoro boli, to faktycznie ;-)

JUST, OLIWKA Moj facet jest taki dobry dla mnie. Sumienie mnie gryzie. Jaka tam ze mnie krolewna? Raczej chrabianka ;-)

reklama
Jutro skoncze, a raczej porzadnie posprzatam. Nosze naszego maluszka, ale ja nie z tych co palcami machaja pokazujac co i gdzie jeszcze oraz oczekujac odgadywania moich zachcianek. Jak widze, ze on bierze sie za robote, to az mnie rwie w srodku i wstyd mi, ze ja nie moge pomoc. tzn., nie moglam. Teraz to sie zmieni. Powolutku ogarne i bede rozpieszczac mojego kochanego jak dawniej. Pracuje po 12, 16 h, wiec nalezy mu sie odpoczynek.

Zmykam. Zjemy kolacje i nyny. Dobrej nocy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry