• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O matko!!! Jakie slodkosci- milosci- cudownosci! :-) Uwielbiam koty!! Dziekuje KOCURKU i mam nadzieje, ze jak bede u moich rodzicow nie zapomne wstawic zdjec Steflika. A co mi tam! Wstawie od razu cala galeryjke! :-)

OLIWKA, MAMA czesc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mama - witaj! Oczywiscie wysylam!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dla wszystkich potrzebujacych babeczek rowniez:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karola, Mama dziękuję Wam :zawstydzona/y:

Mama mówisz, że mogę się śmiać podczas porodu, jak to mi ulży w bólu, to mogę się i śmiać :-D

Karolu załatw to szybko i do łóżka SIO!!!! Musisz wypoczywać, jeszcze bolące zatoki, to jakiś koszmar, więc najlepiej leżeć :tak:

Kocurrku ale masz kocisko :szok: cudne :tak:

Wiolka jeszcze nic straconego;-)
specjalnie dla Ciebie końcówkowe Mikołajkowe:tak:;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama no hej kochana!!

libby eeee no Stefan to na pewno wyższa półka :-D - moje to takie zwyczajne raczej, przygarnięte biedulki były..... no może za wyjątkiem Togusia - on ma w żyłach trochę perskiej krwi po mtce i od znajomych był orzymany ;)))) Tęsknię za moimi kotkami ... tam mi jakoś balbinka stratą swojego pieska przypomniała ......

:dry: Karolu, no wiem, ale szkoda, że tak wiesz nie można tego rach ciach załatwić i mieć luz... :dry:

Cześć Rurreczko :-) chyba wyjechał mąż, co? Nie smutaj się :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry