• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka - hej! Mam nadzieje, ze ten czas bez meza szybko zleci!!! :*:*

Ewcia - witaj i tu! :-)

A u nas juz powoli przeprowadzkowe klimaty! :happy2::happy2: Bylismy w IKEI obejrzec kuchnie i w meblowym w poszukiwaniu sofy. 1 czerwca przeprowadzka do naszego domku i juz sie nie mozemy doczekac!!!

Poki co zastanawiam sie, czy sobie pracy inaczej nie zorganizowac... 8 h dziennie przed kompem mnie meczy okropnie... :baffled:

reklama
UUU Mary czyli mamy podobnie, tylko ja już zakończyłam przeprowadzkę, zostały mi ostatnie pierdółki i nie mogę się zebrać ich do końca... :dry::szok: chyba moja podświadomość odsuwa tą myśl, że zamykam ten okres mojego życia :sorry2: mieszkałam tutaj prawie 3 lata....

hej
@brak , test I krecha, wiecej testow nie robie bo i po co?
milego dnia

Wiola a nie poszlabys na bete? Zeby jednoznacznie stwierdzic. Z sikaczami czasem roznie bywa - nawet czesciej niz czasem.

ABSOLUTNIE :tak::tak::tak: bogusiu jesteś najpromienniejszą osobą jaką znam wirtualnie.... :-):-):-)

podpisuję się pod tym również :))))

Ewcia - matko jak ten czas leci!!

Rurka - pomysl sobie, ze bedziesz miala swiety spokoj, wiecej czasu dla znajomych i leniuchowanie, nikt nie bedzie glowy zawracal ;-) znajdz plusy i od razu bedzie lepiej. Dasz rade kochana! 2 miesiace to ani dlugo, ani krotko, zleci szybko. Buziam!

I na koniec witam wszystkie pozostałe panie: Libby, Mary, Kocurek, Sergi, Mama, Oliwka, Just, Balbinka Buziaki!

Padam na twarz. Zrobilam sobie kisielek i przerwe.

KOCURKU jaka tam wyzsza polka? Rasowe kotki tez jedza, kupkaja, mialkaja, maja swoje fochy i humorki. Rozni sie tylko tym, ze poluje na muchy i golebie przez szybe (a raczej na szybe balkonowa)....... ba! jak go na balkonie usadowic, to najchetniej schowalby sie we wlasnym futerku :-)

MARY jesli pracodawca zgodzi sie, to zrob tak. Praca przy kompie przez tyle h moze byc szkodliwa.

O matko! Ja tez juz chce rodzic! &&&&&&&&& za mamusie i Maluszka bede trzymala za 3 dni :-)

Ostatnia edycja:
Libby - dzieki! :-) Ja teraz pracuje 3 dni w tyg., wiec jak to rozloze na 5 dni, to bedzie 4,5 h dziennie, a to juz lepiej. Mysle, ze wkrotce bedzie ze mna jeszcze gorzej, bo juz teraz mecze sie okropnie, a to dopiero 10 tydz. :eek: A u Ciebie tez szybko zleci do porodu! ;-)

Pok - hejka! :-)

Jeeeeeeeeeeju, mdlosci znow mnie mecza!!! :-(:sad:

Pok dziękuję :zawstydzona/y:

kurcze tyle miłych słów jak ja biedny żuczek dam radę to unieść w dniu dzisiejszym??? :sorry2:

Też macie takiego leniwca? :szok: śniadania jeszcze nie miałam okazji zjeść, bo koleżanka chce mi pomóc przewieźć ostatnie rzeczy, a ja kompletnie miotam się wśród tych kilku torebek i nie wiem co mam gdzie włożyć, jak zapakować pościel, a może to tylko wymówka???? :dry::dry::dry:

Dzień dobry Kochane :))))

Kocurek - superaśne te kociaki :-D))))) osobiście mam już słabość do tego czar(N)usia :)))

mary - witaj Kochana :* jak pięknie ta fasoleczka kiełkuje :-) echh....
U mnie w porządku, samopoczucie OK, noga już chodzi :-) teraz walczę z niskim ciśnieniem i co z tym związane, omdleniami...ale myślę, że kilka tygodni i się uspokoi.
Życzę Ci żeby Cię te mdłości szybko opuściły, bo wiem jak bardzo mogą uprzykrzyć życie :)))

Sergii - witaj :-) najcudowniejszy 7mm obraz jaki można sobie tylko wymarzyć...

Wiola - kurde felek... :(((( przykro mi z powodu braku kreseczek

mamitka - buziol Słoneczko :*

młodamamusia - kartkówki też mogliby Ci już darować ;-)

just - promyczku :-D))))) i ja się pod tym podpisuję !!!!!!!

A teraz kawa :))))))))))))))))))

reklama
Made Cześć Kochana :-)
mogę się tam w kolejeczce po kawusię ustawić? :sorry2: wszystkie herbaty i kawy wyprowadzone do nowego mieszkania i żuczek został tylko z mlekiem a kawy ani okruszynki...
Kawa dziś tylko dla smaku, bo ciśnienie już mam wysokie :dry: podniosło mi się w ciągu kliku minut... Ale nie chce już mówić o co chodzi, bo muszę się pozbyć negatywnych emocji i wyluzować :tak:

Szukam swojego ZEN nie widziałaś go gdzieś Made? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry