• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :))

Mary witaj :) kurcze rzeczywiscie moze troszke zmienic system pracy , bo te 8h pewnie dlugo dla ciebie i jeszcze te mdlosci :/ i tak cie podziwiam , ze masz sile siedziec w pracy

Cześć Kochane :biggrin2:

Późnym wieczorkiem, ale melduję się na moment ;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza na pierwszej wizycie :tak: Nasza Perełka zdrowa i duża - ma już cale 7mm i silne, bijące serduszko :laugh2: Wszystko w jak najlepszym porządku! Mam też 3 zdjęcia z usg, ale niestety nie mam dostępu do aparatu i skanera, więc wstawię je dopiero jak już wrócę do domku :tak:

Jesteśmy przeszczęśliwi, a przyszły Tatuś pęka z dumy! ;-)

super !!! jeszcze raz gratulacje :) no i czekamy na foteczki :)

hej
@brak , test I krecha, wiecej testow nie robie bo i po co?
milego dnia

kurcze no ja dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
widze zle dzien zaczety , ale moze fajnie sie skonczy ?? :))

Dzień dobry wpadłam się tylko przywitać ;-)
lece zaraz z psem na spacer i do szkoły... :-)
I tak sobie pomyślałam ze pogadam z nauczycielami czy mogłabym przychodzić do szkoły tylko napisać sprawdziany i kartkowki... Bo ja tam nie usiedze...
A jak co to pokaze im L4 i pisze tam wyraźnie leżeć :-)

Wiolka @ brak . Nadzieja jest !;* 3mam kciuki !;**

to trzymam kciuki za to zeby sie zgodzili !! :)

Dla libby galeria moich kotków - od lewej: Tequilka
[*], Rudeńka
[*], Itusia
[*]

A na końcu czarny kocur - Togo :))))))

jejku jakie sliczne !!!! kocham koty i te duze i te male :) taka moja mala obsesja :-D

Wiolka jeszcze nic straconego;-)
specjalnie dla Ciebie końcówkowe Mikołajkowe:tak:;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wow juz niedlugo przywitasz sie ze swoim bobasem :)) super !!

Jutro jedzie:( ale dzisiaj on spał, a ja na niego patrzyłam i tak mi smutno było, że tyle czasu go nie zobaczę :((

szybko zleci !! glowa do gory choc wiem , ze ci ciezko napewno ..

Pok dziękuję :zawstydzona/y:

kurcze tyle miłych słów jak ja biedny żuczek dam radę to unieść w dniu dzisiejszym??? :sorry2:

Też macie takiego leniwca? :szok: śniadania jeszcze nie miałam okazji zjeść, bo koleżanka chce mi pomóc przewieźć ostatnie rzeczy, a ja kompletnie miotam się wśród tych kilku torebek i nie wiem co mam gdzie włożyć, jak zapakować pościel, a może to tylko wymówka???? :dry::dry::dry:

kurcze ten pasztet to rzeczywiscie pasztet :wściekła/y: mam nadzieje , ze jednak pojdzie po roum do glowy i jakos sie wszystko pouklada !!

Mama na ostatnim USG lekarz stwierdzil , ze chyba chlopak bedzie , a i ja widzialam tam male cos :) 5 maja moze sie potwierdzi o ile maly spac nie bedzie hehe

witam tez cala reszte i milego dnia zycze !!

reklama
hej hej kobietki
fluidkuje od południa, łapać!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja wpadam na chwilkę bo mój łobuziak akurat śpi, a mnie zaczyna się włanczać instynkt wicia gniazda bo najchętniej bym sprzątała i porządkowała wszystko, ehh hormony....

Wiolka i Just- a poklnijcie sobie kobietki porządnie, humor od razu się poprawi-ja czasami tak mam że czuję że wybuchnę, wychodzę tam gdzie nikt mnie nie zobaczy i klnę na głos-jaka ulga od razu mi się robi;)- a swoją drogą dzień dzisiaj jakiś zakręcony ale ja zwalam to na pogodę i na ciśnienie;)
a u mnie dziś na obiadek pomidorowa z ryżem-jak coś to zapraszam;)

Paulina-witaj:)

Asionek no to gratki synka:)))

Made- a rosół robię bo mnie mąż męczy od wczoraj o mój rosołek-gotowany na wolnym ogniu...
ja to ochoty w takie ciepło na jedzenie nie mam...

hmm ogórki małosolne,mniam i mi Mamo smaku narobiłaś, wczoraj arbuz szalał na forum a dziś te ogórki... ehh na zakupy chyba trzeba jechać;)

oki to ja mykam na obiadek, pozdrawiam i miłego dnia życzę;)

Ostatnia edycja:
Jestem.
Kilka rzeczy załatwiłam,u lekarza byłam.Jestem jasnowidzem,mam zapalenie zatok.Dostałam leki i mam siedzieć w domu...niedoczekanie:(
Zmykam zaraz po dziewuchy moje do przedszkola i szkoły.

Jestem z powrotem. Roboty troche mialam, w miedzyczasie mdlosci na potege i bol glowy... :sad:

Mama - o, wlasnie! Ogoreczki malosolne!!! :-) A masz moze przepis, bo ja nigdy nie robilam...

Oliwka - duzo zdrowka!!!

Paulina - milego i Tobie!

chodze sobie z kosiarka i spiewam moj jest ten kawalek trawnika:-)
kurka ile jeszcze tego koszenia zostalo? juz mnie rece bola.
Iw pojechala z ciocia na zakupy i po kuzyna do szkoly a potem mala jechac do nich wic nie mam dziecka do wieczora.

reklama
Juz po szkole :-)

Just obawiam się ze nie bedzie tak łatwo :-( :-(
Kocurku śliczne kociaki ;*
Rurka tule ;-) szybko zleci jak twoj mężuś bedzie znowu przy Tobie;*
Mamita ogórki?? To dobry znak :-D :-)

Chociaż babka z polskiego dąła sobie juz ze mną spokój . Powiedziałam jej ze mam L4 i powinnam leżeć. Na to ona to zajmij sie teraz sobą i dbaj o dziecko a nie o polski :-)
Za dwa tygonie musze napisać z 7 kartkówek. Z 4 przedmiotów. I to jeszcze nie wszystko :-(
Nie wiem czy to ogarne :-(:-(:-(
Ehhh...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry