• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie :-)

Lecę po kawkę de lur :)

pysia Ty mnie chyba pytałaś o G. - czy nadal w rozjazdach.. On od stycznia pracuje w Warszawie, więc wyjeżdża z Wrocławia albo w niedzielę pod wieczór, albo w pon. rano i wraca w piątek (czasem w czwartek). Do tego dochodzą jeszcze wyjazdy w celu nadzorowania postępu prac w aktualnie zakładanych studiach w całej Polsce (jest odpowiedzialny za powstawanie sieci sklepów - od A do Z). Do tego prywatne wyjazdy i obowiązki businessowe eeeech... no tak to wygląda... Mamy oboje nadzieję, że za parę miesięcy będzie mógł zdalnie z Wrocławia większość pracy wykonywać...

oliwka hej hej !! Oby noc owocna była !! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry bardzo!!!!:-)

zapraszam na śniadanko :tak: świeże bułeczki, z białym serkiem i miódem dla osłody poranka bez słonka jak gdzieś nie świeci :happy2:

Sergee jak ja Cię dawno nie widziałam :tak: cieszę się, że z Twoją Perełką wszystko dobrze, a co do pracy, to rzeczywiście ten tydzień wcześniej mógłby trochę pomóc... Kurka wodna, nic się nie da zmienić?

Kocurrrrrro dla Pani kaffe de Lur raz :-D

Kaffe de Lur brzmi prawie jak Kaffe del Mar :-D

Koccur powinnaś dostać w doopkę za te nie wgrane foto brzuchacza :-D

Ostatnia edycja:
boogie już się robi :-D

Przedstawiam WIELKI BRZUCH :-):-):-)

Zmniejszyłam go trochę, to się zmieścił :-D

Ostatnia edycja:
witajcie ..
ja tylko napiszę ,ze jest jak pisałam wczoraj-dzis spadła tempka znowu na 36,8..
jutro pewnie bedzie 36,6 i we wtorek @!!

znam sie na wylot i wiedziałam ,ze tak bedzie ..jak spada to juz nie ma szans..

ściskam Was i ide kończyc kremówki-muszę miec zapas słodkiego na "otarcie " łez...
bardzo mi przykro i juz na prawde nie wiem czego sie chwycic ,zeby sie udało...tyle starań było w tym cyklu i znów nic!!

jutro bedzie miły news na bb..

miłego dnia dla Was-mój jest do dooopy!

Bogusia :-) Jak się czujesz? Rozwiązanie już niedługo! :szok: Ależ to zleciało! :-)
Kocurek super brzusio! :tak:
Mama bardzo mi przykro... :sad: W przyszłym tygodniu wysyłam obiecaną paczuszkę dla Ciebie... Tulę...

Sergii- dziękuje słodziaku mój...
mówię Ci juz nie wiem co robić???????
byłam na poprzedniej str i widziałam ,ze plamisz...leż kochana i oszczedzaj sie jak tylko możesz..początki są najtrudniejsze dla kropki..

Kocurek- sliczny brzusio:)) a w tle komp i bb ;):):)))

reklama
Mama tulę Kochana :*

Kocurrku śliczny ten Twój brzusio, ładne mieszkanko ma Twoje dzieciątko :tak:

Sergee dziękuję, u mnie wszystko ok, ten weekend spędzam typowo rekreacyjnie, bez pośpiechu, bez ciśnienia, tak wiesz jak na 9 miesiąc przystało :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry