młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Just ale z Ciebie poeta :-)
Rurka złość piękności szkodzi :-)
Rurka złość piękności szkodzi :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zgadzam się z tym co napisałaś, czasem nadmiar wiedzy i porównywanie do innych jest problemem, skoro Twój gin tak zaleca, to konsultuje tylko Twój przypadek, więc trochę więcej zaufania do kogoś kto posiada dokument potwierdzający jego wiedzę i kompetencje....
to mnie właśnie utwierdza w przekonaniu, że wszystko będzie ok, zresztą będzie też mój tata, on sam przeżył 5 lat temu narodziny syna, więc jest na czasie z takimi sprawami jak mycie Maluszka i przewijanie, więc tak całkiem sama nie jestem, ale jak u każdej mamy po raz pierwszy w głowie kłębi się masa pytań
ale jestem dobrej myśli!!!!!!! 

) prosta kobieta, ale o dziwo jest całkiem spoko, nie ma zgrzytów, wiesz ja jestem przyzwyczajona do życia z innymi, ja nie wtrącam nosa w jej życie, a ona w moje, a to, że rano powiemy sobie "dzień dobry" i czasem jej amant do mnie zagada, to nic nie przyjemnego :-) jest całkiem, całkiem, denerwuje mnie tylko to, że ja mam prawo swoich gości przyjmować, a co domofon, to ona wychodzi kontrolnie, czy to do niej, czy ktoś inny, ale, żeby tylko takie to były problemy, to nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, jest dobrze
4głowa do góry i brzuch do przodu hahahaha