• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem:)
Byłam na śniadanku:)

Jos...z chęcią bym jadała ale nie dajemy rady czasowo:(

Rurka...gin to gin...wie co robi...słuchaj jego.

Ja jadę spać do domku,ledwo żyję.

oliwka : dzien wczesniej przygotowac w lodowce jogurt pitny i jakies owoce typu truskawki winogrono i mozesz sobie popijac i skubac nawet za kierownica czy w aucie jako pasazer :)
mniej czasu zjamie niz kanapka, moze mniej sie najesz, ale zawsze cos zladuje do zoladka a nie na pusto :)

just : to to super, ze dobrze sie zyje :) i &&&& za wizyte i czekamy na relacje :)

NIECH MNIE KTORAS KOPNIE I PRZYWOLA DO PORZADKU BO GRZESZE...PRZEGLADAM WLASNIE WIRTUALNY KATALOG MAUBOUSSIN !!!!!!!!!!!
i za bardzo mi cisnienie idzie w gore i zle to sie moze skonczyc :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Jos aż tak źle nie jest...wczoraj i dzisiaj miałam płatki owsiane Nesvita.
Jogurtu nie mogę pic/jeść, a owoce kupuję tylko w jednym sprawdzonym miejscu a niestety bywam rzadko akurat tam...
Zawsze znajdzie się wymóweczka:)))
A tak naprawdę to z miłą chęcią jadłabym śniadania codziennie...
Dlatego uwielbiam wyjeżdżać...śniadanko w hotelu:)

oliwka nie ma jak śniadanko w hotelu :-p

rurka żartujesz chyba - przejmować się przestrogami i poradami NIE-lekarza/y :-):-):-) BUZIAKI !!

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY :-):-D
Ja suszę włoski i niedługo biegnę do przychodni ze "słoiczkiem", potem poczta (przyszła moja parfuma:-)), potem zrobię tacie zakupy i może wyciągnę go na mały spacer...

Hej Kocurze:)
A do nas właśnie wpadła koleżanka w ciąży...36tc,kobitka mojego wzrostu a jaki ma brzuchooooooooo:)))
Mamusiu kochana,wielgachny!

Jos...będę Twoim dobrym duchem... : KUPUJ!!!! :)))

Kobietki,miała któraś z Was taakie dziwne bóle?Od owu boli mnie brzuch i krzyż...jak na @...W sumie bez przerwy...jeden dzień tylko lżej było.
Czasami miewam takie bóle na owu ale nigdy po owulce się nie ciągnęły

kocurek pysia : hej :)

oliwka! dostaniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sobie zrobie wirtulane zakupy u mauboussin to to sie rozwodem skonczy wiec musze sobie dobrze wszystko przekalkulowac :) hahahahaha czy warto czy lepiej wziac sie za cos do roboty w domu ;)

z bolami nie pomoge... ja nie mialam prawie nigdy tylko w @ pierwszy dzien a tak to nic...

reklama
Młodamamusia...jeszzce będzie Ci brakowało chwil spokoju z dzidzią w brzusiu:)))

Jos:)))
Ja właśnie napomknęłam mężowi o nowych butach... :
poniedziałek=kupiłam buciki ''silikonowe''
środa=przyszły balerinki Nike
sobota=kupiłam buty i torebkę w Venezii
wtorek=przyszły buciki białe,które zamówiłam

Hmmm...ciekawe czy się zgodzi na nową parę:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry